Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku x-)

•
19. aug 2009rius zehlenie ti neutecie, pocka ta. 😉
0
tu som lucimecka, len kukame s mangelom na pro 7 posledny diel Pohotovost, heh a mangel mi zakazal do toho tukat na pc 😃 teraz je reklama, xixi
baby nestresujte, ja nemam vobec ziadne casy, mala aj cez noc spi ako sa jej zachce, niekedy nie, niekedy ano, voooobec s nicim nemozem pocitat, kazdy den je iny, len secky su narocne 😃
hm skoda, boze viem ze neni velka nadej ale tak strasne by som pre nu chcela aby to dopadlo dobre 😞 |-| |-| |-|
lucim vcera jste tu probiraly klouby ze?
ja jsem hledala tu nasi zpravu co ze to mame za cislo :-N ale doktorka si ji na posledni kontrole nechala u sebe a ted si nepamatuju co jsme tam meli ]-( abych si to mohla najit v tom vestniku co jsi davala link 😞
ale mozna jsme tam meli 2a =-) no nevim to jiste to acko tam bylo urcite ale s tim cislem si nejsem jista :-N a kdyby jo je to blby nebo cot o vlastne znamena?
ja jsem hledala tu nasi zpravu co ze to mame za cislo :-N ale doktorka si ji na posledni kontrole nechala u sebe a ted si nepamatuju co jsme tam meli ]-( abych si to mohla najit v tom vestniku co jsi davala link 😞
ale mozna jsme tam meli 2a =-) no nevim to jiste to acko tam bylo urcite ale s tim cislem si nejsem jista :-N a kdyby jo je to blby nebo cot o vlastne znamena?
no neska sme nesatkovali, nebolo kedy, tak zase zajtra, ale cera vecer som ju mala, pohodka a volali sme samozrejme svokre ako kazdy vecer, jezis a ta ked to uvidelaaaa, ze paneboze, to co je???? ze sak sa jej nieco stane s pateří , skoro ma jeblo a mnga tiez hehehe, hovorim, neboj erzika toto pouzivali indiani ked o nas nebolo este ani chyru ani slychu, urcite to neni zle ... 😃 jebne maaaaa, boze este ze tu nie je
ja by som chcela tu satko/nosic ci co to je co tu dnes hodila fibi do placu...
http://tulikowo.fotolog.pl/13739,kategoria.html
krasne...
len som sa nikde nedocitala, ze co stoja, ale asi si to hodim z hlavu, to bude rucna praca a sakra drahe :-|
dziakujem bardzo pjekne
http://tulikowo.fotolog.pl/13739,kategoria.html
krasne...
len som sa nikde nedocitala, ze co stoja, ale asi si to hodim z hlavu, to bude rucna praca a sakra drahe :-|
dziakujem bardzo pjekne
teraz som si ju tam hodila
vlasy tam mam vyzehlene, svoje nemam rada, vlnia sa mi ]-( ]-( ]-(
vlasy tam mam vyzehlene, svoje nemam rada, vlnia sa mi ]-( ]-( ]-(
hej, je to on Luci a pozeram ze na tom liliputi su celkom pekne, myslim ze pre mna to je ten kompromis co som chcela a hlavne to ani nie je brutal drahe ako ine satky co som pozerala za 2, 3 tisic alebo manduca tiez za tolko. bojim sa ze to za tie peniaze nevyuzijem
ja chodim pravidelne hura do postielky a David v tej sekunde hura z postielky, nejak nam to spolu nevychadza :-S
Začni písať odpoveď...

Odošli