Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzananina to by bolo super...keby sme tam mali aj nieco ine ako vajicka a horcicu :D aale zartujem...
skor je to taky pocit hladu, ale na cokolvek pozriem, tak viem isto, ze toto nieee...toto nechcem...
ahojte tehuľky...pozerám že čo tehuľka to iné prejavy, už som sa bála že keď ešte nezvraciam tak niečo nie je v poriadku, akurát som včera drahému fňukala že "prečo ešte nezvraciam? ja chcem aby mi bolo zle, aby som vedela že je všetko ako má byť".... 😀 a dnes som sa zobudila že mi je ťažko od žalúdka, aj som nasilu spráskala nejaké raňajky, ale nie je to ono, pocity ako keď na vás lezie chrípka, a nechutí vám...a najhoršie že som úplne stratila chuť na sladkosti, ja...závislák...inak som v 6. týždni, teda asi normál stavy, že?
@saska697 tak to ano aj ja by rada sla do prace ale kvoli problemom ma doktor nechce postit sice teraz mi nic nieje som v pohode ale pred rokom potratila a tak povedal ak mozem nech ostanem doma a ak pracujem ze by ma vypisal na PN aspon na 3 mesiace pokial ten prvy trimester nebude za nami... len ja som na urade prace a do novej prace sa neoplati nastupit bo by som ani nemohla robit take veci ako sa tam v sklade robia natahovat sa s ťažkými vecami.Tak po uvazeni sme to nechali tak ako to je sice peniažky by sa zišli veru
@noja2210 to su take chute aj ja to tak sem tam mavam a pri prvom som nemohla nic pomali poriadne zjest zo vsetkeho mi bolo strasne zle.....
@zuzananina No aspon,ze mas rozumneho doktora🙂,lebo su vseliaky co ,,kaslu na to,,. Ale takto si mozes byt ista,ze ta necakaju ziadne stresy a tak. Kludok domka a tehulkovanie🙂
@saska697 red rokom ked otehotnela som pracovala ale to boli ine stresy vsetko a aj to tak skoncilo v 10tt som o to prisla ale tak moze sa stat aj terz vselico ale aspon mam viacej teraz kludu a ked aj nieco som doma a hned si mozem aj lahnuť..... 🙂 treba prekonat tieto najhorsie tyzdne a potom si myslim ze už bude aj lepsie
@matya77 ano to maš uplne normalne ja som sa tak citila pri prvom tehotenstve taraz mi nic takeho nieje ale este nekricim ešte to može aj na mna prísť.....
@zuzananina Tak to ano. A drzim palceky do uspesneho konca🙂
@zuzananina my sme prisli o drobca tento rok v juni...a tiez iba lezim a oddychujem...
@zuzananina závdím že už čakáte 3 bábo, ja som bola minulý rok "mimomaternicová" tak aj doky povedal že veľké to šťastie že teraz na prvý šup sa to uhniezdilo tam kde malo, lebo sa to zvykne opakovať...preto sa neviem dočkať nevoľností a všetkým príznakov...radšej odtrpím čo treba len nech je to ok
drzime si silno prsty :DDDD
@matya77 tak to ti verim ja som minuly rok tiez prisla o jedno babo v 10tt tak teraz sa bojim. sa modlim aby tio bolo uspešne za mnou a pravdu nejeden krat som povedala si tiež keby mi radsej byvalo zle aspon viem ze nieco sa so mnou deje a babo sa vyvija dalej.....
@zuzananina bože ani nehovor, ja som len v 6.v pondelok mám ďalšie vyšetrenie, a vravím si že každý ďalší deň/týždeň je požehnaním, neviem si ani predstaviť že som zžitá s dieťatkom vo mne a potom ho stratiť po 2-3 mesiacoch. Veď my sme jej (lebo to bude určite ona) dali aj meno, ani nepripúšťame možnosť žeby nebola ☹ musíme myslieť pozitívne
@zuzananina DAKUJEM 🙂
@matya77 tak tak presne musime myslieť pozitívne aj my sme už dali meno a tiez verime že to bude baba ale tak nech je to co chce ale hlavne nech to uspešne dokončime do posledneho dna.... Ja idem vo štvrtok na dalšie vysetrenie aj sa trochu bojim ale aj sa velmi tešim,že mi oznami že vsetko je v poriadku uplnom....
@zuzananina veď presne, také zmiešané pocity máme asi každá, na jednej strane šťastie a na strane druhej obavy...ja by som najradšej chodila k Dr každý deň, dávala si robiť odbery aby som vedela že stúpa HCG, a sono aby som "to" videla a počula...neviem ako vydržím do pondelka och 😀
@matya77 no neboj sa budeme mysliet pozitívne a zvladneme to ja idem za dva dni a sa tešim a tiez radsj budem kazdy tyzden chodit tam a budem vediet ze je vsetko OK no uvidim co mi povie vo štvrtok noveho ...... 🙂 Dúfam že len a len dobre správy to budú.... No idem ja od tadeto na chvilku za chvilku pride aj starší syn zo školy tak idem obed mu nachystať nech ma teplý ked príde....
@zuzananina ok tak pekný deň...papa
Ahojte baby, chcela by som sa k vám pridat. Mám pozitívny test od minulého týždna.. podarilo sa nám na prvý krát na svadobnej ceste... 🙂 ale má to zatial háčik, bola som včera u gynekológa a našiel mi na lavom vaječníku cystu 3,5 x 3,5cm (nikdy som pred tým nemala cystu) a tehotenstvo mi zatial ešte nevie potvrdiť lebo je to velmi skoro. Posledná menštr. 20.9., ale otehotnela som až okolo 21.10. Mám nepravidelný cyklus. Tak teraz mám pokoj na lôžku, beriem duphastom a o týžden na kontrolu. Neviem ako to vydržím. Všetkým vám gratulujem.. 🙂
Caute, nooo palacinecky hotove, aj som si s chutou dala, ale teraz mi je akosi tazko :-/ bleeeee.... uff
Vitam nove tehulky a prajem vela stastia 🙂
@zuz88 ja som mala poslednu mrchu 10.10., predpokladam, ze sa nam babo podarilo okolo 23tieho...(moj pocit 😉 ), takze to vyzera na toho 16.7:2012 (co by bola uplna parada),
my sme v juni prisli o nasho drobca v 9tom tyzdni...a vtedy sme uz v takom 5-6tom videli gestacny vak na ultrazvuku okolo 8smeho tyzdna by uz malo byt srdiecko...
@zuzananina noooo ja som si robila strasnee chute a aj som si dala a teraz mi je z nich blbo :-/ teraz zas mam chut na nieco slaneee pre zmenu 😀

@zuzananina Ja pracovat musim ak chcem mat peniazky a neprist o nu a este teraz robim robotu za tri,lebo mi zmenili napln prace,pretoze kolegyne poodchadzali.... 😒