Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃

•
25. nov 2009ked odtecie plodová voda, tak sa už ide väčšinou na vec 😃 možno je už malý Paťko na svete x-)
0
kati podla mna to je ono 😉 😃 ked prilozis ruku necitis to aj v ruke?? ja to citim v dlani ako take kopkanie, niekedy take hmyrenie, ci prelievanie....ja som strasne vzedava ci sa moja placenta umudrila a zdvihla, alebo je stale dolu...v utorok sa dozviem..... 😉 😉
zuzi hej podla mna je uz na svete 😉
zuzi hej podla mna je uz na svete 😉
kati no ja ked to pocitim, dam ruku na to miesto a citim vacsinou este par krat aj do dlane....ale niekdy sa stane ze nie, ze len raz a koniec 😃
a presne, niekedy to ani nepostrehneme alebo myslime ze su to creva lebo je to podobne....potom ekd to je uz silnejsie tak uz sa to neda pomylit 😃
a presne, niekedy to ani nepostrehneme alebo myslime ze su to creva lebo je to podobne....potom ekd to je uz silnejsie tak uz sa to neda pomylit 😃
ahojte,babenky,
no sledujem,že tinika ma obehla??? 🙂 a to mala termín až po mne.. 😃 juuuj,som zvedavá,čo a ako,má aj na mňa číslo,ak by sa ozvala,tiež hodím info..
ja stále 2v1,nedeje sa nič neobvyklé.. :-| a tiež mám ešte v sobotu skúšku,tak ani neviem,či sa veľmi učiť,alebo už ani nie,ťahák napísaný.. 😃
no sledujem,že tinika ma obehla??? 🙂 a to mala termín až po mne.. 😃 juuuj,som zvedavá,čo a ako,má aj na mňa číslo,ak by sa ozvala,tiež hodím info..
ja stále 2v1,nedeje sa nič neobvyklé.. :-| a tiež mám ešte v sobotu skúšku,tak ani neviem,či sa veľmi učiť,alebo už ani nie,ťahák napísaný.. 😃
Ahojte kocky, zabludila som do vasej temy pozriet, ci Tinika je uz mamina a sledujem, ze vy ste tu fakt vsetky tehulinky 🙂 !!! Tak tema je poriadne uspesna...aby som sa mozno na chvilu pridala 😉 , ked sa to tu na vas tak lepi...
Dakujem Kati, pridem vas sem obcas pozriet, snad budes mat pravdu 😉
A inak Kati vsetko naj k meninkam!!!
A inak Kati vsetko naj k meninkam!!!
zuzub,tinika mala rodiť normálne a mm mal byť pri nej,neviem,či sa niečo zmenilo.. Môj chcel byť tiež pri tom,ale v pondelok som sa na poradni pýtala,či tam môže byť,tak nie,lebo je chrípková epidémia.. 😞 A tiež,ako píšete,hoci by už pri samotnom nebol,ale tá čakačka,tie hodiny,kedy si tam sama na tú bolesť,aspoň niekto by bol pri mne.. Čo už,nevyberieme si.. :-| Len keby pôrod nebol taký dlhý,sestra mi rodila 12 hodín,švagriná 16,to je dosť.. Kolegyňa porodila obe dcérky do 3 hodín,to už je pôrod.. 😃
zuzub,no ja osobne by som tiež nešla nikomu ku pôrodu,lebo by som to nevydržala.. Ja nejak nemocnice nemusím,panika z bielych plášťov,už mám za sebou 4 operácie,takže ak nemusím,nevstupujem tam. 😃 Ja by som odpadla tiež pri niečiom pôrode. 😃 Pozriem na niečiu krv a je mi na odpadnutie a až mi tlak stúpa.. 😃
Juj tak Tinika rodii, kokso to je vzruso 🙂
Tak nech secko dobre dopadne....
Kati secko naj k meninam, a popros draheho nech ti kupi vahu, aby si nemusela cakat na poradnu, kolko si pribrala 😉
Inak v tej nemocnici, kam sa chystam do porodnice, nepustaju nikoho do "cakarne" - volaju to tam vzdycharen, takze to najhorsie by som si aj tak odtrpela sama, a cisto do porodnej saly chlapa nechcem.......
Tak nech secko dobre dopadne....
Kati secko naj k meninam, a popros draheho nech ti kupi vahu, aby si nemusela cakat na poradnu, kolko si pribrala 😉
Inak v tej nemocnici, kam sa chystam do porodnice, nepustaju nikoho do "cakarne" - volaju to tam vzdycharen, takze to najhorsie by som si aj tak odtrpela sama, a cisto do porodnej saly chlapa nechcem.......
mne inak tiež nerobí dobre nemocničné prostredie :-p ale mám aj celkom vtipnú príhodu: ked som mala asi 16rokov tak maminu segru operovali na žlčník a moja mama mala nejakú známu v nemocke tak vybavila, že ju môže ísť pozrieť, ale ona vtedy ležala na JISKE a ja samozrejme, že hned aj ja idem s nou.tak sme prišli do nemocky dali nám bile plášte nech sme nenápadné, prišli sme k nej na izbu a ja som po chvíli mala dosť ako som ju tam videla, tisíc hadičiek z nej a samé infúzky som tam odkvecla jak hruška, riadny poplach som spustila ma tam museli kriesiť a chuda mamina segra so mna vystresovaná a ešte sestričky, že čo tam vlastne robím, že nemám ani 18 a pod.... no proste hrôza, ale teraz ked si na to pomyslím 😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli