Malinovo. Je tu niekto odtiaľto?
Nájdu sa tu nejaké mamičky, budúce mamičky či snažilky z Malinova? 🙂
@sharmana jasné,máš to dobre vymyslené. Nasa susedka je inak spokojna so skolkou v Malinove. Ja ale nebudem menit ..skor zvazujem skolu...zajtra ideme pozriet do Malinovackej,kedze ju mame hned vedla domu a uvidi sa... Ak nie,pojde do Prievozu na Mierovu.Manzel odtial pochadza,aj svokrovci mam to a poznam tu skolu 🙂
@sharmana začnem teda od konca. Mali sme to stastie,ze si mozme od zakladu postavit svoj domcek a vo vacsine podla svojich predstav. I ked ja som ta kvelmi chcela domz,e by mi nevadilo,ani si prerobit starsi.
Skolu som bola pozriet,ale je to podla mna zle. Vraj je vsetko v rukach starostky,ci to bude raz vacsia,ale uz teraz mi pride predstava 9ročky nerealna. Skola ma celkovo 4triedy a 4 malicke miestnosti,ako druzina,knihovna,pocitacova miestnost atd. Uz teraz dve triedy zaplnili prvaci z min.roku,cize ak by sa aj teraz prihlasilo 60 deti.. je skola "plna"!! a to mi pride naozaj slabe..ako ucitelky boli mile,bolo vidiet,ze pristup maju vyborny..no pre nas je lepsie ak bude v skole celych 9 rokov,aby nemala po 4rokoch problem sa zaclenit v Ba skole. Dalsia vec je,ze aj obedy maju mimo skoly...musia prejst pesi do skolky. Vyborne zase je,se skola konci najskor o 15.h a druzina je do 17.h. No cez to vsetko vazne rozmyslam,ze mala pojde do BA skoly,ktoru sme vybrali este ked sme netusili,ze pojdeme byvat do malinova. Maly ostane zatial tiez v Ba skolke, no tretie uz asi dam do malinovskej skolky. 🙂 Tak zatial tak 🙂
@sharmana 🙂 sťahujeme sa asi v júni 🙂 v maji nám majú odovzdať hotový dom.. možno bude toto leto trošku pernejšie,ale ja sa aj teším. Predsalen sa nam splní konečne náš sen.. a ešte k tomu k nám pribudne ďalší človiečik. 🙂 Zatial to vyzerá byť krásne predstava... snáď aj výjde.
To je super,že už bývate... a ako dlho ste malinovčania? malá je tiež už malinovčanka?
Inak to ma ani nenapadlo,ze co ked prší,alebo je fujavica. ☹ chudatka malé... Och,joj.. z pohladu toho aby sme nemuseli ist rano v spicke do skoly by bola lepsia ta malinovska..ale inak.. ma na nej nic neoslovilo. 😨
@sharmana Noo,prené to bude.Ale aspon mi to najdlhšie obdobie rýchlo ubehne.Vieš,kuk oncu tehu sa to uz "vleče". Mne sa teda nebude. Ešte budem prosiť drobca nech chvilku vydrží😀 a jasné,rada s niekym pokočíkujem. Uz teraz mam v plane kazde doobedie prechadzky aj s kocikom,hlavne kvoli našej vyžličke. 🙂
a akeho psíka planujete? inak je to super,že mu pripravite zahradku a drobec bude mat psika. Myslim,ze je super ked ma dieta psieho kamarata. Nasi sa z Bonnie velmi tesia a my tiež. 😝
@sharmana my máme maďarskú vyžlu.Úžasný pes do rodiny,ale na obranu nie. Je fantasticka,ma 2roky a 3mesiace a je to nase zlaticko. No ked sme na chate,kde povazuje chatu za svoj dom..sice ostekak ed niekto pride,ale inak stiahne chvost a keby vedela aj kavicku by priniesla 😀 takze v tomto smere asi nie..ale ako spolocnik je to perfektny pes..len dalsia vec,ze potrebuje vela vela pohybu,bo inak zacne likvidovat veci... moja to ma..a hlavne mala ako stena a pubertacka.. 😝 Tak som zvedava,kto to u vas vyhra 😎
S tym soanim,to mi ani nevrav.Dcera bola poklad,budila sa en raz v noci,no syn mal reflux a bolave brusko a spaval iba po dve hodky..potom vzdy krmenie a pod. takze si vies predstavit aka som bola rozbita... Teraz je to uz uplna pohoda,aj preto som mala zmiesane pocity,ked somzostala tehotna.. bo tymto vsetkym som si uz presla... POcity uz pomaly prechadzaju a uz sa miestami aj tesim 🙂 nejako to zvladnem.. 😝
@sharmana Achoooj. No,ide nam to krasne. Už sme v 12tt a zatial vsetko klop,klop,klop vyzera byt OK! aj nevolnosti 🙄 😝 unavena to som veru uz aj ja parkrat...ale teda v tehu normlany jav,ze? 😀
Co sa tyka havkaca..ano terab sa im venovat,najma dokial su steniatka. Budu spolsunejsie vychovanejsie a menej veci znicia.. hoc su vonku.. vidim to an nasej v porovnani s inymi psami..ja som sa jej max. venovala.. 3-5hodin sme boli denne vonku.Jedno vencenie min.hodka a mala stale program. Vychova formou hier. Teraz je z nej najvychovanejsia vyzlicka na sidlisku a to ich tu mame 5. Ja by som ju nedala z anic na svete a uz teraz mam v plane,kedze budeme na dome od leta.. ked sa mimi narodii doobedne prechdzky po malinove budu aj so zizlou...lahko ma spoznas 😀 moooja rišavka.. ja to budem musiet sklbit vsetko dokopy... 3deti,mm, dom plus pes.Ale pre nas je to nase dieta,pravoplatny clen rodiny🙂
Uz teraz som zvedava,co vyberiete a tesim na steniatko... potom pridete k nam,alebo my k vam v ramci socializacie..nech s aspuntik zahra a potaha tu moju trochu za usi🙂
Kedy planujete dalsie mimi? stihame sa na materskej dovci?? 🙂
jeej,vážne???? 🙂 to by sa drobcom veľmi páčilo 🙂 ďakujem
Nové detské jasličky v Ivanke pri Dunaji
Prijimame deticky do novych detskych jasliciek v Ivanke pri Dunaji od maja 2012. Poskytujeme celodennu, poldennu alebo občasnú (hodinovú) odbornu starostlivost detom od 1 do 3 rokov. V zariadeni su deticky rozdelene podla vekovej kategorie do dvoch herni, ktore maju aj svoju vlastnu spalnu.
1 Trieda - je urcena pre 1 rocne deti
2 Trieda - je urcena pre 2 az 3 rocne deti, ktorym sa poskytuje edukacna vychova.
V areali detskych jasli sa nachadza zahrada s travnatou plochou. Otvaracia doba zariadenia je od pondelka do piatka 06:30 - 17:30 hod. Moznost uplatnit si prispevok 230 Eur mesacne.
Obhliadka mozna na tel. c. pripadne mailom.
Kontakt: Brezikova - 0908 542 232
E-mail: info@jasle-tomajerry. sk
www.jasle-tomajerry.sk
Zdravim, nejake baby v malinove? stahujeme sa prave 🙂
@sharmana aha..... no mam v plane tam volat v priebehu januara,ze kedy presne maju zapis do skolky. Tak potom budem mudrejsia. Myslela som si vsak,ze v Malinove je to mozno troska kludnejsie,lebo vela ludi pracuje v Ba,tak som predpokladala ze vozia si aj deticky tam do skolok. Ale vyzera to ze snad v kazdej skolke na SK je natresk
@sharmana ahoj zatial v pohode, byvame len 3 tyzdne, a to stale nieco robime v dome, takze este som sa tu poriadne neokukala 😀 ta skolka zaujima aj mna,v januari si chceme dat trvale, takze potom mi ju do skolky zoberu urcite? bolo by to fajn. Inak mna zaujima, moja mala bude mat teraz vo februari 2 roky, takze ju mam uz teraz v marci dat zapisat do skolky na dalsi rok? a do skolky mi ju zoberu ked bude mat presne 3 roky alebo bude moct zacat uz od septembra ako 2,5 rocna? 🙂