Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
jumci paci sa mu v sedanke, ked nieje uz tak horuco okolo 19.30 sa ideme previest a je to super 🙂
Je pravda ze aj Davidka to teplo unavuje ale zasa ked su taketo horucavy je rano aj skor hore ako ked je zima alebo ked prsi.
my mame babydesign Travel....nam uplne vyhovuje, cena tiez fajn a aj malemu je v nom dobre 🙂
Pridavam foto....
jumci, my mame chicco multiway a este stale sportiak Casualplay S4, takze na cesty je golfac a na bezne dni pouzivam sportiak, este tak do Samkovho roka a potom ho predam, na zimu nam bude stacit golfac a dufam, ze aj sanky 🙂 🙂
silvi, mate sedanku na bike tu dozadu, taku plastovu, kde su aj nozky vystuzene? Nam ju znami pozicali a mne pride, ze je Samkovi este velka a neviem si ani predstavit, kde by som kupila prilbu na jeho malinku hlavku 😀 inac my mame problem mat nieco na hlave, ani klobuk, ani satka, ani siltovka, vsetko ide hned prec, tak vecne bojujem raz hore a Samko dole 😀 😀
kupkame sa uz tiez kazdy den v malom bazeniku, aspon nam prejde rychlejsie cas 😉
baby, kedy dame uz to stretko???
no mohli by sme maminky dat to stretko napr. zajtra kedze na mesiac odchadzam k rodicom. chcela som vam pridat fotky co som vcera stiahla no zistila som ze som si ich aj vymazala, asi ma trafi slak, take krasne fotky, bolo ich tusim aj 350. ani to Robimu nepoviem. no nastvana som naozaj statocne. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
heni taketo male deticky este prilbu mat nemusia... take male prilby sa ani nevyrabaju... tym ze je maly tebou chraneny, priputany bezpecnostnymi pasmi a aj nozicky ma uviazane, nemusi mat prilbu... pytala som sa na to priamo jedneho policajta... 😉
mima, ohladom prilby, ja by som to vsak neriskovala, ked spadnes, tak ho asi neuchranis ☹ a ked sedi vzadu, tak asi nie je moc chraneny ☹
take malinke sa nevyrabaju, ale tie najmensie, ked das pod ne nejaku satku alebo klobucik a uplne stiahnes, tak by mohla byt celkom ok....tot moj nazor 🙂
ja to aj tak neriesim,lebo sa bojim sadnut s malym na bycikel... 😀 netrufnem si na to, bojim sa... nebola by som kludna, v pohode a citila by som sa neprijemne,tak na co to zbytocne silit, no nie? 😉
presne tak, je to na kazdom z nas ako sa citime a kde a kedy sa chceme s drobcami dostat 🙂
hlavne netreba nic robit nasilu 😉
Heni, super fotecky, maly je rozkosny. ja mam taku bolest hlavy dnes vecer, pravdepodobne zo slnka. dobru noc vsetkym
ahojteeee 🙂
Heni mame taku do predu, je to len sedanka a ma bezpecnostny popruh okolo pasa aby maly nevypadol. Som s nou spokojna, vysla nas 15euro.
Heni Samko aky veliky uz 🙂
no musime dat to stretko, len dnes mi to nevyjde, chystam sa strihat psa uz konecne lebo ma dobry kozuch.
To s tymi satkami, capicami a klobucikmi akoby pises o davidkovi, na hlavicke mu vydrzi satka len par minut, hned vsetko strhava.Nikedy si ani nevsimnem ked ideme s karickou a pozriem kde ma maly zase sirak a ten je pohodeny par metrov za nami na zemi 😀
mima tak to si nevim predstavit ze by mal mat uviazene nohy, ved by mi tak nevydrzal ani minutu 😒
dobre ranko 🙂
heni maly Samusko je uz aky veliky fesak, parada 😀 😉
aj my mame taku dopredu sedanku, a tiez len okolo pasa je pas aby nevypadol. ja som sa rozhodla malemu aj prilbu kupit na nete som nasla krasnu a v jeho velkosti!!! 🙂 ale aj tuto v domose v tom bicyklovom maju prilby pre male deticky na bike 😉 a velmi pekne....v sobotu pojde maly s mojou maminou na bike okolo slnavy tak som straaaasne zvedava ako sa mu bude pacit.... 😎 sedanku do zadu som nexcela lebo na maleho nevidim a myslim ze pre takyxto stuplov este do zadu sa ani nerobi.... mame taku zelenu, a som ju objednavala tuto na Bratislavskej ulici v tom bicyklovom obxode kde maju aj kociky... 😉
heni si spokojna s tym chicco multiway???lebo ten nas co sme kupili peg perego pliko P3 completo je straaaasne ale fakt strasne moc teply na leto a maly sa mi v tom velmi poti.... je tam strasne moc toho tapacirovaneho kde sedi aj na oppierke... a to mi vadi....
silvi,zase ale nema tam tie nozicky priviazane neviem ako pevne,len take istiace umeliny okolo clenkov,aby ti nepichol nohu do kolesa co sa pri tych sedankach v predu moze lahko stat...
jumci a take sedanky sa robia aj pre take male deti, resp. sedanky toho typu su hlavne pre take mensie deti ako mame my a nie pre vacsie... pre vacsie su take ako si si kupila ty,pretoze v nej nieje okrem prilby nijako chraneny... kamaratka tu sedanku ma a je s nou velmi spokojna a aj malej sa v nej strasne paci... co je jej dcerka zive striebro v tej sedanke vzadu jej vydrzi krasne cusat aj hodinu dve ked sa s nou vozia... a to ze na maleho nevydis je len o zvyku,ja som sa tak bala golfaca,ze nebudem na maleho vidiet,ze to nechcem,ale kupila som ho a zvykla som si... a tie zadne sedanky su ovela bezpecnejsie pretoze maly je z predu chraneny tebou a zo zadu a bokov tou pevnou sedankou... a proti vypadnutiu 5 bodovymi pasmi... 😉 ja sa bojim vziat ho aj do tej do zadu a nie este do predu kde ho vlastne nic neisti proti vypadnutiu... staci ked sa budes obzerat na krizovatke ci mozes prejst, maly sa ti zosuchne a skonci na ceste... teda toto je len moj nazor, nechcem tu nikoho presviedcat,len toto si myslim ja no.... 😉
co ja viem mima mne sa zda a aj vidim v tyx zadnyx sedankax mamy mozia uz vacsie deticky take 2 - 3 rocne....a zase xcem mat maleho pod dohladom... 😉 🙂 ale jasne to je vec nazoru 😝 😵
som vam zabudla povedat na tu vysku kde som sa hlasila ma sice nezobrali, ale zato ma zobrali na 2 dalsie, tak sa vytesujem a v septembry nastupujem na zahradnu arxitekturu a este na cestovny rux 🙂 🙂
jumci, no zo srdca blahozelame 🙂 ides hned na dve skoly? ty sa snad nudis, nie???
s chiccom som spokojna, mozeme sa stretnut a obhliadnes ho, nie je moc vytapacirovany, mne tam praveze akokeby chybala podlozka, pretoze v Casuali ju mam 🙂
z ktorej stranky si kupovala prilbu?
silvi, Samko vobec nie je veliky, to len na tych fotkach tak vyzera...oproti Majkinmu je mensi asi o 3cm a lahsi o kilo 😉
ved uz dojdi konecne do PN sa trosku schladit do Auparku 🙂 🙂
Ludka tak super, blahozelame ti ze ta prijali do skoly, uz len si vybrat tu spravnu. drzim palce.
baby, rano vyrazame k rodicom, este som vybehla na chvilocku kedze sme akurat dorazili. budem sa ozyvat tak sporadicky ze co a ako, pretoze internet ma len sestra a ta byva za rodicmi v dome, takze ked dam drobca spat predpokladam ze budem pekne unavena a nebude sa mi chciet ist k nej. dufam ze pocko bude super.
pozdravujem vas a do skoreho videnia ci pisania. pa
dakujem heni aj maji.... maji prajeme ti krasne pobyt doma a uzi si to a hlavne sa snaz si trosku oddyxnut 😉 🙂
no zobrali ma na obe skoly tak neviem velmi ma laka ta zahradna arxitektura ale aj ten cestovny rux.... asi to nakoniec vyriesim tak ze pojdem na obe. keby som to nestihala, tak jednu vypustim, ale snad to bude o.k. ... mamina mi slubila ze mi bude s malym pomahat kolko sa len bude dat, tak snad to bude o.k. 😉
heni tu je ta adresa na tu prilbu.... http://www.sportcyklo.sk/index.php?option=com_v...
jumci gratulujem 🙂 Tak to je parada ze mas z coho vyberat.....aj je to spoplatnene, alebo chces chodit dialkovo?
corasone dufam ze cesta bola dobra a Samkovi nebolo dlho, ozvi sa ked sa ti bude dat.
Heni prideme do Pn buduci tyzden sa ozvem 🙂
jumci, tie detske prilby su nadherne 🙂 ktoru ste vybrali vy? musim to detailnejsie omrknut, aj ceny mi pridu uplne v pohode 🙂 🙂dakujem.
silvi, budeme sa tesit, len daj radsej vediet aspon den vopred, ci dojdes, lebo mame celkom nabity tyzden 🙂 pravdepodobne volno budeme mat len v stredu alebo stvrtok 😉 dam este vediet...
heni vybrali sme tu zelenu... sa mi najviac pre xlapca pacila 🙂 ved to aj ceny su tam fajn... 😉
no silvi obe sa platia, ale obe by som xcela ( teda nie ze xcela ale aj musim ) studovat externe.... inak by sa to nedalo stihat...aj tak neviem ci budem stihat obe skoly, urcite xcem zacat obe studovat a dufam ze budem to casovo zvladat. ak nie budem musiet jednu vypustit - co by som ale nerada robila.... 😒 pokial to pojde urcite budem xciet obe
pekny dnik maminky a deticky 🙂
caute maminky, cestu sme mali super, Samulko to zvladol paradne, len musim povedat ze je najvyssi cas na novu autosedacku, velmi sa chcel pozerat aj na tatina ako soferuje a hlavne sa chcel uz pozerat dopredu. vzdy sa otacal. neviem ako je tam ale tu je tak sviezo, vobec nieje horuco co som rada, malemu sa dobre spinka.
Ludka, fandim ti s tou skolou, ak by som sa mala rozhodnut ja asi by som sla na tu zahradnu architekturu, mna moc cestovny ruch nebavi ale ak budes stihat obe tak to bude najlepsie, najhorsie to bude pri skuskovom obdobi, ale drzim ti palce aby ti to vyslo.
pozerala som na tie prilby, vyzeraju super a aj ceny su prijatelne.
zatial tolko, ozvem sa znovu ked bude cas.
maji tak super ze samulko tak super zvladol cestu. 🙂 a dakujem aj za to fandenie ohladom VS 😉
ozaj od kedy sa moze dietatu dat autosedacka smerom dopredu aby sa pozeral???? vsetci mi hovoria ze este nemam maleho tak davat....tak neviem... lebo mi mame podobny problem ako vravis Maji... 😒
jumci s tymi autosedackami to je tusim od 10 kg.... my mame tu normalnu "velkacku" uz asi 2 mesiace alebo aj viacej a malemu sa v nej paci ovela viac ako vo vajicku a neviem si ani predstavit ze by som ho mala este zbytocne stiasnovat v tom malickom vajicku... a je aj ovela kludnejsi ked ideme niekam autom a vsetko vidi...
Ludka, vacsinou su tie autosedacky od 9kg, a vajicka su tak max. poniektore do 13kg, ale moj Samulko je dost dlhy a uz ma cez 9kg, tak uz budeme musiet kupit novu, lebo s vajicka mu uz trcia nozicky. a hlavne musi byt polohovatelna pri nasom cestovani aby si v pohodke pospinkal.
no ved nas uz asi 2 mesiace xodi v dospelackej ako mima to nazvala len som ho vzdy otacala proti smeru jazdy a to sa mu nepaci... dam mu ju uz asi do smeru jazdy aby sa pozeral lebo uz je veeelmi zvedavy a nexce mi tak obsediet...
inak vcera sme boli cely den na xate s malym v horax sa mu uplne pacilo... pridavam par fotiek....
ps. necudujte sa co je to za kocik, to je este po mne stara liberta 😀 a klobucik ma tiez este po mne... 😀 ale na xatu staci a je to dobre 🙂
Ahojte babenky,...pozeram, ze pisete a pisete...musim postupne docitat. My sme nemali nejak v poslednej dobe cas..aj sa postupne stahujeme, aj upratujeme na dome (ale aj tak je tam stale prach a bordel) a malinky je podla mna velmi narocny a vyzaduje stale moju pozornost, tak vecer o deviatej odpadnem do postele a ani sa nestihnem mrknut na net.
..nasa mala sikulka uz lozi ako frajer, je nezastavitelny, a teraz, ked k niecomu pride, co sa mu zda pevne, tak sa zachyti a sup hore na nozky...len tie su este slabunke...trasu sa mu, takze vacsinou vzdy spadne hned spat na ritku...uz sme cely doudierani, aj oskretu hlavicku sme mali a aj malinku hrcu...neviem, co vymysla...ma este cas.
Maminky a stretko by bolo super...my sme mali take minuly tyzden (dievcence z tehotenskeho cvicenia) a bolo nas v parku na detskom ihrisku asi 12 a bolo to nadherne...aj nas Maximko sa zabaval a este sa aj hojdal na hojdacke. 😀
Tak, zatiala tolko...dopiseme casom aj zbytok, ale idem najprv nieco navarit a upratat. Tak vecer.
Inak Ludka gratulujeme,...a vyber si zahradnu architekturu...potrebujeme navrhnut zahradu.. 😝
ahojte baby,
my mame volno vo stvrtok, tak by sme mohli dat pripadne stretko 🙂 ak vam to vyhovuje 🙂
zajtra si robime vylet do BA, idem sa k nam na office po case ukazat a mozno trosku pokukame vypredaje (ak mi to Samino dovoli 😝)
kati, tak Maximko je velka sikulka, ked uz taketo kusky stvara...akokeby som citala o mojom Samkovi, tie modrinky, skrabance a pady mame tiez za sebou 😉 vo vela veciach, co pises, mi ho pripomina 😝
tiez je narocne babo a este k tomu mi cez den ani poriadne nepospi, takze oddychnem az vecer 🙂 nevadi, uz som si na to zvykla a som rada, ze je hlavne zdravy, aj ked teraz mame nejake sopliky ☹
jumci, maly je krasna muchotravka, ved ten klobucik je paradny a kocik je uplne jedno aky mas, hlavne, ze daky po ruke je, no nie? 😀
ahojki maminky
Kati no som sa rozhodla pre obe skoly, a v pripade ze nebudem obe stihat tak to potom prehodnotim.... 😉 sak uvidime v septembry ked nastupim 😀 ale zahradu by som vam potom rada navrhla, to ma bavi 😉 🙂
heni veru mas pravdu klobucik aj kocik ma maly este po mne 😅 kocik je stara liberta v ktorej som sa odvozila ja s bratom, a pred tym ako sa mal maly narodit sme ho vytepovali a teraz ho ma len na xate aby sme nemuseli prevlakat kocik s Piešťan... iba tam sa v nom vozi a buva. 🙂 ho vzdy fascinuju tie cervene kvetinky na kociku a tak dlho na ne vzdy pozera az pokial ho neunavia a zabuva.... 😀
baby teraz trochu mimo nas,ale potrebujem sa niekde "vyplakat", urcite ste sledovali pripad malej simonky od nas z hlohovca... dnes ju konecne pochovali a ma pokoj... nikdy v zivote som sa necitila horsie ako ked okolo mna viezli na marach tu malu bielu rakvicku... meter dlha a max. 40 cm siroka... hrobcek zahadzany plysacikmi, bielymi kvietkami... bolo tam asi vyse 200 ludi a aj male deticky... ci to bol stary, ci dieta, chlap ci zena,ked prachadzali s rakvickou okolo ludi kazdy jeden clovek sa rozplakal... a mala simonka sa lucila pocasim, ked sa s nou lucili smutocnou recou rozfukal sa strasny vietor a mracilo sa a ked ju vlozili do hrobceka, vietor prestal a zacalo svietit slniecko... konecne nasla svoj pokoj a uz jej nikto nebude ulizovat ☹

ahojte maminky... tak konecne mame nadherne pocasie a teplucko, ja zase na rozdiel od vas taketo leto milujem... ked je moc teplo, vycvachtat sa vo vodicke a potom sa krasne slnit... ja uz som taka opalena... toto mi chybalo... a mne slniecko energiu dodava a som ovela stastnejsia ako ked je chladno alebo prsi.... a my sme sa tiez dnes uz spolu kupkali vo velkom bazene... aky machrisko bol z neho... prvych par minut sa bal,ale potom ako stary namorny vlk :D dala by som aj fotky,ale nejako mi stale vyhadzuje,ze chyba pri nahravani fotky,tak neviem cim to je...
jumci mi sme kupili malemu asi 3 tyzdne dozadu avanti, zeleno cierny... nieje to klasicky golfac, rucku ma spojenu, ale je taky malicky, sikovny a hlavne lahko skladny... a ma aj ten odkladaci pultik hore pri rucke.... a dali sme zan len 99 E...