Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@misa1308 posli mi aspoň 5 kilo ja idem utorok k doktorke a ta mi dala úlohu že pribrat asi 3 kila ziel asi si zobreim kilovec zo sebou do vrecka nech je hore aspoň kilo
@misa1308 Som rada ze som neni sama co ma uz 13 kg na sebe,akurat ze ja cakam len jedno🙊Zatial mi nic nehovorila doktorka,a to som ozaj s nadvahou uz zacinala.Cely zivot bojujem s vahou,tak aj teraz...
@vikuss07 Pekne brusko😉🤰Ja stale kazdemu tvrdim ze sa dostanem do Guinessovej knihy-najviac pribrala v tehotenstve🙄Na mna sa to lepi,ani to neprehanam s jedenim.Dufam ze potom to dame dole
@majusska202 veľmi rada by som ti ich poslala, ak by sa dalo ☺
@adkaaa ja nechápem z coho priberam, keď v kuse vraciam, vsetko čo zjem, hneď ide von a váha furt hore 🤔
@bona69 je to v poriadku určite kašli na sesteu ak ti to nevravel dr
Mne nebolo zle ani raz, nezvracala som, s fajčením som prestala ako som mala dve čiarky na teste, tak tej vahy sa akože aj ja bojím, ale zatiaľ mam na sebe 2,5-3kila.mam aj nadváhu, tak dúfam viac ako 10 kíl nepriberiem.
Baby, viem, že je to normálne, ale čo vám zaberá na tŕpnutie prstov na rukách?
@qirfa ja mam taktiez problemy s tym trpnutim, ale este k tomu ma bolia ruky uz tyzden nevladzem vela krat ani topanky na nohu dat, este pracujem ale asi pojdem zajtra k obvodnemu nech ma vypise, nech sa dat este celkom vypisat lebo som v zahranici a potom nemozem na Vianoce domov 😍❤
Ja mam prsia absolútne nezmenené. Na začiatku tak do 9 tt pobolieva Li, ale teraz vôbec. Ani napnute, nič.
Dievčatá aj vam tvrdne brucho? Co na to pomaha?
@majkaaaaaaa magnézium. O inom neviem.
@anitu tak to si hneď idem dať 😉 dakujem
@majkaaaaaaa ja beriem 2x,neviem ci mi tvrdne, občas ako by som mala podbruško napnuté. Ale nič hrozné. Keď ti tvrdne často, daj si 2-3x magnézium za deň. Keď tvrdne ta hodinu viackrát, tak navštív lekárku 🙂
@majkaaaaaaa hej aj mne, ja si dám rýchlo magnezko a ľahnem aspoň na chvíľu na ľavý bok, mám pocit že je potom mäksie
Baby, dnes mam v brusku diskoteku 😄 Som 21+3. Priberam, mam pocit, ze ludia uz su zarazeni, ked poviem, ze tp je v marci 😁 pribrala som asi 7kg, ale zda sa mi ze aj viac ako 10 😊. Prsia... no z prazdneho A mam plnsie A. Kolostrum vyteka, snad kojenie bude lepsie ako pri prvom... narocne obdobie...
Baby pobokieva vás občas bruško kríze ako na krámy

@vikuss07 pohoda, ja som uz pribrala okolo 13kg, síce čakám dvojky, ale aj tak veľa..našťastie, lekárka mi nič na to nehovorí ☺