icon

Nájdu sa v Bratislave mladé maminy?

kdezee
18. dec 2009

..porod sa mi blizi a vpodstate ma zaujima ci tu v ba su aj nejake mlade maminy alebo tehotne..mam 23 a rada by som kecla s niekym v mojom pribliznom veku :D

Strana
z3
weronyca
3. jan 2010

Romi. Chystam sa rodit na kramaroch. Ty si kde rodila? Epi som si zaplatila(poistka). Bojim sa ze bez nej by som to nezvladla. Ja mam dost nizsky prah bolesti a celkovo take bobky. Na jednej strane sa velmi na maleho tesim a chcem ho uz mat pri sebe. A na druhej sa velmi bojim, ze to nezvladnem. Odkial si?

romaroma
3. jan 2010

ja som rodila v piestanoch, mam tam rodicov a moj muz mal vtedy vela prace, tak sa o mna starali tam. ja som mala tiez epi, hned na zaciatku mi ju napichli a ja si to neviem vynachvalit. mne to najviac pomohlo, ja sa vsetkeho bojim aj ma vsetko boli. takto som len sledovala vyplasene, co sa deje, ale aspon som nemusela mysliet na nejaku bolest. ozaj ze pohoda. ani sitie nebolelo, nic. mne bolo najhorsie den po, ked som nevladala vstat, lebo sa mi stale tocila hlava a strata tej krvi a tak. aj tak na vsetko rychlo zabudnes. ozaj.
byvam tuto v starom meste, pod hlavnou stanicou.

romaroma
3. jan 2010

aj si si dohodla lekara? mne dobre padlo, ked rano spolu so mnou prisiel doktor a potom sa o mna cely cas staral. som mu verila.

misss
3. jan 2010

roma: tie chrasticky na hlave ma aj nas Tomasko..nejlesie je na to: poriadne naolejcekovat a vycesavat detskou kefkou na vlasky..pomohlo..8o))

romaroma
3. jan 2010

a zmizne to? máme to už hádam aj štvrtý deň, vyčesávam to druhý ale stále to nie je preč, ešte to má aj také červené

misss
3. jan 2010

Tomáškovi už chrasticky aj zmizli..tiež to ma take trošku červenkave a hlavičku troška suchu ale už je to lepšie..ale ved je to normalne u malých detí (tie chrastičky)..ale treba to takto vycesavat..a ked mal tu chrasticku taku nalupnutu a nesla stale dole, tak som mu do aj s prstom odlupla..ked je to dobre naolejčekované, tak to ide dolu skoro same..

romaroma
3. jan 2010

tak snad to aj mojmu vymizne. poctivo vycesavam, ale je to take fuj 😨
dnes sme boli prvykrat vonku v satke, som bola rada, ze neplakal a ze to fungovalo a ze som to nekupila zbytocne 😅 sli sme k drazdiaku, predtym tuto na kolibu, no bolo tam uplne najviac ludi, tak sme seba aj psa vypustili az v petrzalke. vcera sme boli ale v rusovciach v parku, tam je uplne krasne.

misss
4. jan 2010

to aj ja som zvedava, kedy to už bude definitívne preč...
..nad tou šatkou som aj ja rozmyslala..možno na leto..inak tu preplnenu kolibu si viem zivo predstavit..a v tých rusovciach je určite nadherne..raz sme tam boli zo školy asi pred 4-5 rokmi..8o))

weronyca
4. jan 2010

Kocky, aj ja som rozmyslala,ze ked sa maly narodi, budem ho nosit v satke.Podla mna je to obrovska pomoc.. Tak skusajte a potom poviete ake mate skusenosti 😉 Dnes som inak bola na poradni.. Vraj je mozne,ze budem estee prenasatt ☹

misss
4. jan 2010

weronyca, to nevadí..ja som tiež prenašala..mne tvrdili, že budem mozno rodit skor a rodila som 4 dni po termine..v den nastupu do nemocnice ma chytili bolesti..
..inak hlavne vcera som uvazovala o satke, ked bol maly urevany a mala som ho na rukach..už je to velky chlapisko..ma vyše 6 kg..a to je pekna zataz, mala som pocit, že mam ruky vytahane az pod kolena...8o))

romaroma
4. jan 2010

ja som si myslela, ze to ked este dva tyzdne po vyratanom termine sa neporodi, ze to este nie je prenasanie, ze to az tie dni potom...ja som rodila v 39tom, tak to ale nepoznam, vobec som to totiz necakala.
ja mam satku ako nosic, ring sling, cize je to na jedno pleco, neviem, kolko fedor teraz vazi, asi okolo 5tich kilogramov, ale v pohode sa mi nosil. ozaj uplne fajn je ta satka, nie je s tym ani robota s tym viazanim, lebo to ho tam len vlozim a je, akurat si to neviem sama zatiahnut, tak mi moj muz pomahal. ale po garzonke ho nevlacim, ani spociatku mi to nebolo treba, lebo maly mal dlho zltacku a vela spal, nebolo s nim nic treba robit.
koliba bola preplnena preto, lebo markiza davala spravy ze fíha ako je krásne na kolibe ked je tam nasnezene a ze nikde ani nohy a ludia sa tam dotrepali na dalsi den, tak preto preplnena koliba, keby som sledovala spravy, nesla by som tam.

misss
6. jan 2010

nie..po 40tt je to už prenašanie..po 42tt už je dietatko ohrozené(aj mamina samozrejme).
inak Koliba byva preplnena vzdy..vzdy je tam kopec ludi..nasi tam boli par dni ped tebou a ze tak bolo total plno..hlava na hlave..

misss
15. jan 2010

8o((.. zase je tu mrtvo..

zuzucream
17. feb 2010

No to teda... 🙂

claudinka
5. máj 2010

Kam s detmi v Bratislave - http://sdetmi.wordpress.com/

tweetinkapp
2. júl 2010

mrtva tema, ci? 😀