November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
heh, aj mňa trápi hlad..
cesti tak to by som si dala a vela cesnaku syra a kecupu, ale hadam si teraz nebudeim piect langose 😝
no trochu vela roboty....toz to pravda 😒
noooooo langose budu zajtra na obed! 😀
boze ja si ix tusim spravim aj teraz 😅
napisem muzovi nex mi donese z roboty pizzu 😀
aj ja chcem pizzu, no asi mi nestava ine, len rohlik s nejkou salamou a rajcinou 😝
ollako a co ten nas popularny "hemendex" 😀DDDD
😀 😀 😀 😀 😀 😀
no 😀 😀 😀 😀 este keby tu mam toho chlapa co by mi ho pripravil 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 ta sak aj rohlik je dobry 😉
sak ano..no idem si podom a budem tlacit do hlavy 😝
Kazdych sedem rokov sa cloveku meni krv.ktoma z paru ma v case oplodnenia mladšiu krv take pohlavie ma aj dietatko. Vzdy su to nasobky 7. Napr. ja som mala vcase oplodnenia 32 takze som mala 4 rocnu krv , ale manzel mal 35,5 a krv sa mu menila v 35tke takze by to mal byt chalan.
Vyskusajte aj tie ktore uz mate dietatko ci to sedi. Mneto sadlo aj s Rebekou , ale mozno je to nahoda.
nexapem podla coho si to mam porovnat. ja som mala v case otehotnenia 23 a muz 24 😀
a ak sme mali rovnaku? 🙂
jaj ja som motana 😀 uz som si to precitala cele, nevsimla somsi jedno slovicko 😝
castovatelka : Ja som prisla na to, ze ked nasi spravili mna, mali rovnaku,ale to netusim co v takom pripade.
skusali ste prsten na retiazku?
uz 2x mi vyslo devcatko 😎
To som este neskusala,ale uz som o tom pocula.Mne vychadza chalan, aj to tak citim,no aj babulka by bola super.
No ja to mam zle, lebo ja neviem kedy sa ta mala zubrienka zabyvala, ci pred mojimi 21. narodeninami alebo po mojej 21ke, ale vdaka matakamil uz som tomu pocitaniu pochopila 😅
ahojte prajem vam vsetkym dobre ranko a pekny novy tyzden...ja sa idem ponorit do niecoho, co sa vola kineziologia a patokineziologia...takze sa s vami oficialne lucim a uz teraz viem, ze ak budem mat uspesne po skuske, tak nemam najmensiu sancu vas pri vasom tempe docitat 😀 😀 😀
ahojte babule 🙂
caute tehule ! kde ste kto? Co tu nikto neni? Halooooooooo!!!!!!!!
všetky baby asi ešte spia.... veď je aj také počasie 🙂
ahojte kočky. Dobré ránko.Dnes je vás tu nejako málo, asi fakt všetci ešte hajkajú. Aj ja by som spala,keby som nemusela ísť s malou ráno do škôlky.
dobré ránko,tak vstávanie do takéhoto dňa je fakt ťažké 😔 😔 😔 ja som sa dnes doplavila do roboty "na člne"..som pozerala teraz správy v archíve na markíze aj na jojke a poviem vám bolo mi do plaču,svokrovci bývajú v okr.Trebišov,kde je teraz vyhlásený 3 povodňový stupeň,majú zaplavenú celú pivnicu,záhradu tiež..je mi smutno z toho 😢
ahojte babulky......
fun...to mi je luto..tie povodne su strasne a tiez mi je luto tych ludi , ked si predstavim, zeby som mala byt na ich mieste ..... ☹
inac nasla som tabulku na vypocet pohlavia..ktora sa mi celkom pozdava 😀 😀 ..vysli mi pri nej baby a tentokrat by to mal byt chalan 😝 tak uvidime ci ma nesklame ...
pocita sa tak...ze v riadku si najdes mesiac , kedy bolo splodene ...a v stlpci ...vek ale pri porode 😉
zajtra idem na Nt juuuuuuuuuuuj ale sa tesim, ze uvidim malu mrkvicku 😵 😵
ups zabudla som 😝
titulienka a kde nájdem takú tabuľku??
aha 🙂 dík

teraz som prave dostala jeden super typ....ze LANGOSEEEEEEEE....jaj, tak jak nemavam v poslednom case chut k jedlu tak toto by som si fakt dala