icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
28. mar 2013

inak baby, ja už začínam mať nevýhody z toho, že sa malý naučil pretáčať... v noci spinká na boku a potom sa otočí na bruško a to sa mu nepáči tak som ho dnes v noci minimálne 20x prevracala naspäť... a on šup hneď naspäť... a jedy... no takže mama vyspatá na jedno oko 🙂 😉

alyze
autor
28. mar 2013

@ivkasendy drzim palceky, nech vam rýchlo klesne teplota 😉

alyze
autor
28. mar 2013

caute baby, no dnes som bola s kojenia hotova 😀 ju vsetko zaujima naokolo, len nie to co ma 😅 a ked sa mi zacala rehnit na prse a stale vytahovala a a chytala, no mala som dost 😀 a na to vsetko sa posrala jak lion a mohla ist do sprchy, esteze uz drichme 😉

alyze
autor
28. mar 2013

@jgiovanna504 super link na to cvicenie 😉 ale po 7 dnoch ako sa tam pise od porodu by som to nedala, ved teraz som rada, ked zvladnem jednu serku 😀 a svalovica je aj tak 😀

ivinka77
28. mar 2013

nieco na pobavenie.... DNESNE OBEDOVE MENU ! 🙂

ingeborgnicol
28. mar 2013

TU su nase dnesne fotocky ale na fotkach je s instruktorkou ktora mimochodom vyzera uz lepsie ako ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katkaela
28. mar 2013

@ivinka77 materske mliečko, je vraj dobre na oči, aj mne to vraveli...tak pokial tam nemá zápal a nehnisá asi to stačí 🙂

katkaela
28. mar 2013

@ivinka77 😀 😀😀 to je dobré

katkaela
28. mar 2013

@alyze no to u nás klasika, miesto pitia úsmev od ucha k uchu, potom sa musí všade obzerať navyše s prsom v puse...au au au. A v noci o 4. po nakojeni sa pokadila tak, že som ju musela celú prezliecť 😀

ingeborgnicol
28. mar 2013

baby ake plenky pouzivate ze prezliekate decka? my pampers active baby tie zelene, ale este ani raz v zivote sa nam neprekadila ani neprecurala. odporucam.

a aj moja sa rehoce s cicinou v papulke a vsetko musi pocut a vidiet tak sa otaca s didkou ako radar hadze usi ja sa s nej strasne smejem a potom vidi mna ako sa rehocem a zacne sa aj ona a tak dokolecka, viac srandy ako jedla.

ivinka77
28. mar 2013

tak jednu dnesnu dam..... nazdaaaaaaarek vsetci 🙂

ivinka77
28. mar 2013

@ingeborgnicol ja pouzivam tie nestastneeeeeeeee sleep and play 3.... uz len cakam, kedy sa minu.... kua

ivinka77
28. mar 2013

@ingeborgnicol straaaaaaasne velka kocka je uz !!! po nedonoseni ani stopy !

ingeborgnicol
28. mar 2013

ano dakujeme 🙂 mysli ze uz sa Vam vrstovnikom vyrovnala hoci mame este stale len 6012 gramov 🙂 ale aj tak, na to, ze sme mali 2500 sme herecky!

ingeborgnicol
28. mar 2013

@ivinka77 okanka krasna co sa stalo ze bola hore a mohla si ju odfotit? pocuj ty jej aj kupujes oblecenie? to sa tioplati? ja na tvojom mieste jej kupim dve pyzama a striedam 😀 😀 😀 😀

ivinka77
28. mar 2013

@ingeborgnicol oblecenie nekupujem 🙂 mam asi 5 vriec babatkovskych veci po Terezke, z toho polovicu Teri ani nemala oblecene, takze ja si aj obchod mozem otvorit 🙂

petuska55
28. mar 2013

ahojte, tak drobec tahá posledný dnešný spánok, dá tak cca 45 min., manžel išiel s dcérkou na nákup - hádam tam ešte niečo bude 😅 , sused si tu zvesela vrta, kurna oni prerábajú byt už od minulého roka júna 😠 .
ingeborgnicol - krásne fotečky, malá je chutnučká. Inak aj ja mám prvú dcérku predčasniatko a mala 2500 g, a teda dobehla to velmo rýchlo, cvičili sme aj vojtovku ale len do roka a potom sa super chytila a nie je žiadny rozdiel medzi jej rovesníkmi a nou.

alyze
autor
28. mar 2013

@ingeborgnicol ahoj nika, ved aj my pouzívame pampers activ😉 ale ona ked si naspori za tri dni, tak to stoji za to 🙂 celkom plna 😀

mata884
28. mar 2013

@petuska55 som sa zasmiala. Ako by som citala svoj prispevok. Raz som pisala, ze sused vkuse vrta od juna. A ty to iste zazivas. To je na nervy. Ja to nechapem. Niekedy by som tam najradsej nabehla a zaskrtila ich. 😀

petuska55
28. mar 2013

Ja používam plienky z lidlu - som spokojná, ja som zvyknutá v noci prebalit, ani mne by sa nechcelo s takou plnou plienkou spať, dosť vela malá ciká, kakaničku prepustila plienka raz a to tiež ked si šetrila dni tak potom to bola šupa 😀.

petuska55
28. mar 2013

mata884 - ja to nechápem, to by som už prerobila aj celý panelák, hrôza, lezú mi s tým už na nervy, keby aspon to počasie už bolo lepšie tak sme furt von.

tinasc
28. mar 2013

@ingeborgnicol aj my máme zelené pampersky ale len na noc zatiaľ, lebo musím minúť tie oranžové v tých sa preciká a prekaká 🙂

ingeborgnicol
28. mar 2013

aha tak potom si myslim ze tieto su najlepsie plienky, ale mne sa hovori ked my kakame raz za par dni.....a ked zabudnem vypitszs alebo zjest jabka ako dnes tak ani to......este su cenovo rovnake tie pampers senzitive ale tie sme mali iba raz a ziadny rozdiel medzi nimi a tymyto som nevidela asi su rovnake.

tinasc
28. mar 2013

@petuska55 aj môj ťahá posledný spánok, ak sa zadarí, tiež dá 45 min, lebo je tu dcérina spolužiačka a jačia ako divé 😀

tinasc
28. mar 2013

@alyze minule sa mi aj cez active baby prekakal... to bolo po tej zelenine, dva dni z tej mrkvy kakal len bobky ale potom naložil 😀

tinasc
28. mar 2013

inak hlásim, že drobec dnes spapal niečo vyše 100g zeleninového príkrmu... 😀 hladoš malý 🙂

ingeborgnicol
28. mar 2013

@tinasc gratulujem k prikrmu!co ste mali fajne?

@alyze no te buh ked aj toto tak prekaka 🙂

posielam fotto ohradky , pre mna bola podstatna sietka na hmyz, lebo tuto chcem mat vonku

ingeborgnicol
28. mar 2013

@ingeborgnicol aha to je zla fotka my sme brali princess

tinasc
28. mar 2013

@ingeborgnicol my máme skoro také isté, len sa to volá cestovná postieľka, ale je to skoro na chlp rovnaké, aj tam je sieťka proti hmyzu... no mal mrkvičku kúpila som tú mladú tak bola fajná sladká a do toho karfiol, brokolicu, samotné mu to neliezlo tak som to popravila tou mrkvou 😀 a nevedel sa dojesť, fakt som nečakala, že nám to takto pôjde 🙂 od uk. 5 mesiaca dám aj mäsko, alebo žĺtok 😉

slady
28. mar 2013

@ingeborgnicol tak ja momentalne tiez pouzivam tie a dnes v noci som ju komplet celu prezliekala dva krat plus rano som prala aj plachtu. ja zase nikdy nemam problem v latkovych ale tieto papierove to nezachytia vsetko nikdy ked da taku fajnu dvojdnovu naloz....