icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bonninka
18. dec 2010

@nivejka tak aj my jezdíme na zlaté 😉 manžel tam byl naposledy včera nakoupit už alespoň hrubý základ na vánoce, já mám už 3-tí den chřipajznu, takže chodím okolo Mateje jen s rouškou na puse, aby to ode mě nechytl☹ Takže jsem vyslala manžela samotného a já čuměla na film 😎
No a pediatričku normálně odstřel! Tak ti má říct, co se jí na těch očích jakože nezdá,...Ať na fotku Lilien čumím jak chci, tak se mi blízko nezdají, nebo jsme obě asi už úplně slepé?

nivejka
18. dec 2010

@bonninka ....ha,ha....asi veru budeme slepé obidve....ako som to mm povedala--hned sa nasral,ale poriadne....
bože ty si chorá? ☹ ☹ ....no to nieje bohviečo
staršia dcéra je tiež chorá a Lili má už soplík,ako teraz registrujem 😖 ...no super,ked aj ona prechladne ☹ ☹
hlavne,že som dala staršiu zaočkovať proti chrípke--a pozri .---nejako to na ňu nezabralo 😠

mona777
18. dec 2010

@bonninka ani nestraš, lebo na kramároch na onkologii mi to poriadne dos...rali - tak neviem kde už mam íst. Aj tak som mala byt hospitalizovaná v piatok v ružinove ale jedna doktorka - laktačná poradkyna dohodla s lekárom v ružinove že mam príst v pondelok za ním. Je mi z toho nanič - počítam hodiny do pondelka a revem ako pavián, nechcem sa mi ani žiť

malemimi
18. dec 2010

@jana_toky jeee super foto !!!

@nivejka ahoj moja no to sa jej vracia zlá spomienka... ☹ to prejde ale keď bude strašne plakať tak ju utešuj asi sa jej to znova zjavilo pred očkami ....je to hrozne už som to 2krat zažila...
čoo nič som si ani ja nevšimla na foto a ani v nemocnici...to ako na to došla...???

@mona777 fuuu ha tak to ma mrzí že máš takéto problémy ☹ 😢

tanija133
18. dec 2010

@zuzana_m To moj malicky bude mat tiez podobnu vahu, ak nie aj viac, no mame dobre mliecko a nasim drobcom velice chuti. 😉 dnes som ho vazila na kuchynskej vahe a vyslo mi to obleceny na 6650 g...!!!!! V pondelok ideme na poradnu, tak som zvedava... 🙂 Von chodime iba na chvilocku, dnes sme ani neboli, alebo len tak na pol hodku sa vyvetrat, lebo myslim malemimi tu pislala, ze taketo male babetka mozu ist von do max. minus 5, tak to netreba prehanat.....

tanija133
18. dec 2010

Som taka happy, som si dnes pospala poobede 2 a pol hodinky s Miskom, taky luxus!!!!! 😉 Uz ani neviem co je to suvisly spanok v noci, moj maly sa stale budi kazde 2 az 3 hodky, ved som si uz aj zvykla, a vzdy o pol 8 o 8 uz chce rano vstavat a zit 😉 Na a dne smi to normalne ten spanok tak bodol, ani nie som unavena... 🙂
Ako ten cas leti , nasi drobci maju uz 2 mesiace, zo zaciatku ked som nevedela co a ako tak mi to islo strasne pomaly , ale teraz uz to zacina strasne letiet, no nie?

tanija133
18. dec 2010

Baby , mate uz menzes? tak to vyzera , ze mi dnes dosiel... 😉 ako dobre bolo bez toho....Nie je to nejak skoro , ked kojim?

malemimi
18. dec 2010

no konečne som vás dočítala ...je to hrôza keď tu človek chvíľku nie je 😀 😉
no my máme postavený stromček zabalené darčeky ale nie všetky ešte čakám na niektoré čo som objednala...
dnes sme boli prvá krát na prvej návšteve u mojej babky tááák sa tešila že sa skoro rozplakala 😀 bola zlatá už má 85r a je samostatná a tak ... 😉
zajtra chceme ísť skoro ráno teda o10hod do avionu ale len mám strach s toho davu tam....

malemimi
18. dec 2010

@tanija133 nie nemám a dúfam že tak skoro nebudem mať haha 😀 😝
no môžeš mať aj keď kojíš....

malemimi
18. dec 2010

náš stromček

mircova
18. dec 2010

@malemimi pekný, ja ani netuším kedy sa dostaneme postaviť ten náš 😒 Dúfam, že to do vianoc stihneme 😀

vejinka
18. dec 2010

pridavam par fotiek drobcov...inak caute kocky nemam cas pomaly ani zit 😅

yvett14
18. dec 2010

@vejinka krásne detičky a ako pekne Vilko drží hlavičku. Chcem sa spýtť - aj ste nejak cvičili aby Vilko dvíhal hlavičku alebo len tak sám od seba dvíha? Maličká mi ešte nevládze aleveľmi sa snaží len ju nechcem veľmi zaťažovať.

yvett14
18. dec 2010

Babenky je dobré ked som ešte nebola s maličkou vonku. my sme z dediny a cesty máme také hrozne že to nieje ani na kočík ani na sánky. len ked sme išli doporadne alebo k ženskému tak bola vo vajci ale ani pol hodku čo sme vyšli z auta, inak nie. Nebude mi nejak rýchlo chorá ked s nou nechodím von?? díky

emily327
18. dec 2010

@mircova jej pekne fotky a aj medovnicky, ja som prave zarobila cesto a nechavam ho 12 hodin v chladnicke a zajtra doobeda budem piect konecne.

@vejinka ahoj, no dufam,ze nam nebudu lebo si neviem predstavit,ze malinku takto bolia uska ☹ Mna mrzi,ze nas pediater neprepichuje uska ☹ Alebo myslis,ze by som jej ich mohla dat prepichnut niekam inam?

@mysenac ahoj, no u pediatra kde chodime s malou, tak tam nam budu prepichovat uska = nastrelenim. Nech sa skusi opytat malej pediatra a on by jej mal vediet poradit ak to nerobi 😉

@zuzana_m cauko, no pekne ste pribrali a co ti na to povedal pediater? Je to trosku vela ale ak je mala v poriadku, tak sa netreba nicoho bat 🙂 Ako casto ju prikladas? My chodime s malou ked je takto chladno maximalne na 40 minut a ked je viac ako 5 stupnov tak aj viac ako hodinu. Ale ako zacali tieto mrazy, tak moc s nou von nechodim. Skor ju davam do izby a otvorim okno. Lebo Sonicka spinka aj 4 hodiny ked je v kociariku a naobliekana, inak spinka malinko a ked cez den nespinka tie 3 hodinky v kuse, tak je potom velmi unavena.

@nivejka cauko, ty si za 4 hodiny pocas nakupov 2 krat kojila?? fuhha no my sme boli vcera v Avione a boli sme tam od 13:00 do 18:00 a malinku som nekrmila ani raz 😀 Krasne si hajuskala a ked otvorila ocka, tak iba pozerala. Ale neplackala. A co ste boli nakupovat? Fuuha vy ste chore? No dufam,ze sa z toho dostanete do vianoc cmuk

@mona777 chuda moje, drz sa.Neviem si ani predstavit,ako sa citis,preto ti nebudem pisat slova utechy,ze viem ako ti je ☹ Lebo o tom nemam ani ponatia ☹ Je mi to hrozne luto,ze takto trpis moja, co ti mozem napisat je,ze ti velmi velmi velmi velmi drzim palce, nech to uz mas vsetko stastne za sebou a nech to dobre dopadne. Vela sily posielam a verim,ze to zvladnes moja, si silna zienka a mas pre koho zit cmuk DRZ SA MOJA :-*

@tanija133 jej no super si si oddychla 😉 Ja uz som poobede nespala ani nepamatam, vzdy ked malinka zabuvka, tak idem jest alebo upratat a potom ked skoncim,ze idem si k nej lahnut, tak ona sa akurat zobudi 😀 Ale s tym mas pravdu,ze je to uz ine ako na zaciatku 🙂 Uz je to take,ze mam pocit,ze je mala s nami uz roky rokuce xixi A ubieha to velmi velmi rychlo. Rastu nam ako z vody. Ja este MS nemam a dufam,ze tak skoro ani nepride, vobec mi nechyba 😀 A je to individualne, pytala som sa svojho porodnika ked som bola po 6 nedeli na kontrole a povedal,ze aj kojacia zena moze dostat MS,ze nech ma to nevylaka a nech na to,ze ju mat nebudem nespolieham. Tak sa tym netrap 😉

@malemimi jej mate pekny stromcek 😉 Nas uz stoji od pondelka xixi A drzim palce na zajtra, ale asi tam bude velmi vela ludi. Treba ist cez tyzden a doobeda vtedy je menej. My sme boli v piatok okolo 13:00 a bolo fajn.Naposledy co sme boli v Poluse tak to bolo neskutocne, mala som take nervy ako do mna ludia narazaju,ze sme po chvilke odisli.

@vejinka jej pekne fotky. ozaj tvoj maly byva cez den v kociariku? A krasne drzi hlavicku, sikovny je 😉

@yvett14 ahoj, musim povedat,ze ma to dost prekvapilo,ze si s malou nebola od narodenia von. Musi sa chodit von kvoli cerstvemu vzduchu a hlavne aby babatko bolo odolnejsie voci vonkajsiemu prostrediu, buduje si aj tymto imunitu 😉 Nemate balkon? Alebo terasu, zahradu, loggiu? Staci ak das malinku dobre oblecenu do kociarika von, nemusis sa s nou prechadzat, ak nemas moznost. Ale von dietatko musi chodit aspon 4 krat za tyzden. Ak nie je moznost kazdy den. Teraz ked je tak chladno a mrzne, ani my nechodime von ale malinka je pri otvorenom okne v kociariku v izbe. A ak nemrzne a ja nemozem ist s nou von, ze napriklad prsi, tak ju davam na balkon.

malemimi
18. dec 2010

@vejinka jeeeeee ako ti krásne drží hlavičku 😀 🙂
a prečo nestíhaš?

malemimi
18. dec 2010

@emily327 ďakujeme.no len nie je kedy cez týždeň doobeda ...takže... 😖 🙂

yvett14
18. dec 2010

@emily327 jooj moja díky moc , balkon nemám len ked som vetrala izbu tak som ju zabalila a tak nechala na postely ale to nebolo veľa možno pol hodina. no takže zajtra vyrážame, len neviem čo povie polovička, ten sa o nu velmi bojí ale ja zavelím a pojdem. diky ti moc, papa

ziza55
19. dec 2010

@tanija133 no my to mame nejak narovnako..xixi...aj mne dosli vcera...no ak je to menstruacia vobec...lebo v noci nic a teraz len mala kvapka....xi..ty si uz bola u gyndos a?
@yvett14 tak aspon pod branu na hodku chodte..uvidis jak ti bude spat jak dudek 😀

babyyyyyyy...zase ste toho popisali...normalne nestiham citat..my sme boli vcera u fotografky...bola som aj u kadernicky predtym nech som pekna..zobrala som aj nastavajucu svagrovu a svokrusu...vsetci vyštafirovani...xi...a houby ztoho..maly nas mal total na haku....spal takze fotky ked spinka...a ked som ho zobudila...reval jak paviaaaaaaan 😀 ..vobec sa mu tam nepacilo...ja som bola vynervacena spotena...nie a nie ho utisit..a nakoniec to zavrsil tym...ze sa total presral.. cele dupky...vsetko a ked som h 😀 tam prebalovala..ocikal jej rekvizity 😀 ..no uz som povedala ze by som nesla s takym malym babom..radsej uz ked bude sedit..lozit...a zahra sa s hrackou nejakou...no co..snad aspon nejake otecky vysli...som zvedava..potom sem supnem
tak uz mi dosli vsetky tie prispevky aj pridavky...vybavovali sme to v jeden den tak to doslo naraz 873eur..jupiii...bude konecne novy satnik v spalni...
@nivejka drzim palceky na tej neurologii...ti lekari su poniektori strasne sisnuti...robia paniku velakrat zbytocne a este zbytocne vystresuju...hruuuza...ale zas na druhej strane budes mat istotu 🙂

hirunka
19. dec 2010

Caute baby tak my jsme este v nemocnici zajtra by sme mali ist domov..... Dnes budu kompletne vysledky z vyteru a z odobratej vzorky tak som zvedava a hrozne sa bojim malinka ma stale krv uz som rozmyslala ze ci to nemoze mat aj z nutrilonu uvidime co bude vo vysledkoch

nivejka
19. dec 2010

@malemimi ...ja ti neviem,ako prišla na tie očká 😠 --asi je slepá!!...tuším silou mocou chce z nej spraviť ge-ge bábo....
akokoľvek na Lili pozerám,tak vidím len krásne bábo s krásnymi očkami 🙂
očká ma úplne po dedovi--asi ho dovlečiem k doktorke--nech vidí,že on neni postihnutý 😅

nivejka
19. dec 2010

@hirunka ...ahoj moja.....držím palce-nech výsledky dopadnú dobre 🙂 ....hlavu hore moja všetko bude ok a hlavne sa drž---obdivujem ťa--si naozaj statočná a tvoja Alessia je naozaj veľká bojovníčka 🙂
myslím na teba 😉

nivejka
19. dec 2010

no hej kojila som 2 x ,ked je Lili hore,tak ju kojím každú hodinu,lebo opička vždy len pár minút papá 🙂
kupovali sme darčeky--s mm sme si dali rozchod a tak som mohla v pohode kupovať aj pre neho 😅
manžel si inak myslel o mne neviem čo,alebo že som typická blondína---išla som nákup zaniesť do auta a ked vídem von,tak chodím po parkovisku ako krava a nevedela som nájsť svoje auto 😀 --tak som sa vrátila za mužom samozrejme aj s taškami a nešťastne som mu oznámila,že neviem nájsť to sprosté auto--ten skoro zo mňa odpadol a tak sa mi smial,lebo som auto hľadala úplne na inom parkovisku 😅 😅 --no čo už 😀 ,ale ked si to zoberieš vonku všetko biele--ťahalo mi to oči a narvané parkovisko 😀 -

nivejka
19. dec 2010

no hej kojila som 2 x ,ked je Lili hore,tak ju kojím každú hodinu,lebo opička vždy len pár minút papá 🙂
kupovali sme darčeky--s mm sme si dali rozchod a tak som mohla v pohode kupovať aj pre neho 😅
manžel si inak myslel o mne neviem čo,alebo že som typická blondína---išla som nákup zaniesť do auta a ked vídem von,tak chodím po parkovisku ako krava a nevedela som nájsť svoje auto 😀 --tak som sa vrátila za mužom samozrejme aj s taškami a nešťastne som mu oznámila,že neviem nájsť to sprosté auto--ten skoro zo mňa odpadol a tak sa mi smial,lebo som auto hľadala úplne na inom parkovisku 😅 😅 --no čo už 😀 ,ale ked si to zoberieš vonku všetko biele--ťahalo mi to oči a narvané parkovisko 😀 -

@emily327

nivejka
19. dec 2010

@ziza55 ....samozrejme radšej s ňou pôjdem na všetky vyšetrenia aj ked zbytočne,ale ako hovoríš pre istotu....
dakujem si zlatá 🙂

nivejka
19. dec 2010

@malemimi ...už máš stromček?....krásny-si šikulka 🙂 ...a bolel ma krk z toho vykrúcania 😅

nivejka
19. dec 2010

@vejinka ...krásne fotečky a Vilko je dobrý chlapisko a ako super drží hlavičku--no krása 🙂

hirunka
19. dec 2010

@nivejka no vysledky su vsetky negativne 🙂)) tak asi fakt tam je trhlinka iba este zajtra v ramci hospitalizacii pojdeme na chirurgiu na kontrolu a uvidime. Ale odlahlo mi. Veru alessinka je statocna aj sestricka mi hovorila ze keby jej nieco bolo tak by mala hnacky a nejedla by ake ona odkedy nema sadru papa aj za troch 🙂

zuzana_m
19. dec 2010

ďakujem baby za odpoved, ja už fakt neviem ako s malou von,tiež som len na hodku chodila,ale je pravda že som bola aj predvčerom ked bola strašna kosa,syn sa chcel sankovat, no a mala je zase taka zachripnuta 😔 ...tak ju davam aj ja len ku oknu v kočiku naobliekanu...a je taka červena cela,ja už neviem z čoho, mam nervy furt dačo sa vyskytne,ale ako čitam aj vy tomate podobne...aj radosti aj starosti...

@emily327 prečo mysliš že či je to ok? ja neviem doktorka aj sestrička sa smiali že mam smotanu a pytala sa ma či len dojčim či nedavam umele mlieko, že vtedy deti tak vela priberu, no ale ja len dojčim (klop klop klop)...a je pravda že dam stale ked pyta , tak jej mam dat menej často? joj ja už malo verim tym lekarom kvli skusenosti s mojim synom, tak som teraz mimo z toho 😒

nivejka
19. dec 2010

@hirunka ...jáááj moja teším sa s tebou 🙂 ....jasne prvím príznakom choroby je nechutenstvo a ked malinká papá za troch je to super 🙂 ...