icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

kutikyhore
22. sep 2016

@sivamyska1. Ze soplik...omg... Daj mu papier pero nech pre istotu zavet napise... Ved smrtelna choroba chlapa na 6 pismen = soplik. 🙂

janka_mu
22. sep 2016

Ja teda nechcem byť provokatér, ale ja sa citim velmi dobre.. mozno preto, ze zaciatok mojho tehu bol taky zly, ze teraz je mi vsetko malina.. okrem takeho silneho pichania zospodu..vtedy musim zastavit a predychat to.. milujem tie pohlady v potravinach, ked zrazu zastanem a trochu sa pricupim..vsetci kuknu..cakaju scenu z americkeho filmu 🙂 🙂 🙂 inak tie, co cvicite s aniballom/epinom ako vam to ide.. ja som na 26..do tyzdna chcem dat na tych 30

sarina5
22. sep 2016

@evelina1607 Vek!!! Ja som predchádzajúce tehotenstva ( dve) ani nevedela, ze som tehotná. Žiadne obmedzenia. Teraz toto tretie (mam 35 r.)katastrofa!!!

seki11
22. sep 2016

@janka_mu Ako dlho cvičíš kým si prišla na tých 26 cm?

janifer
22. sep 2016

@lovely_choice na zaklade krcku

janka_mu
22. sep 2016

@seki11 na piate cvicenie, ale cvicila som kazdy druhy den, teraz chcem uz kazdy, ked je 38 tt..a gratulujem k otoceniu babatka 🙂

seki11
22. sep 2016

@janka_mu Fu tak tebe to ide perfektne 🙂 Ďakujem veľmi pekne, isla som strašne šťastna od dr 🙂

evelina1607
23. sep 2016

@sarina5 do kelu!! A ja som moc na tie reci o veku neverila.. Konecne som sa po dlllhom case dobre vyspala, asi preto

evelina1607
23. sep 2016

Ze som to vcera zo seba dala von;) pekny dnik

lovely_choice
23. sep 2016

@janka_mu ja som na 6. cvicenie dala 28 cm, no na druhy den, som to musela stopnut, lebo pri vytlacani 26 cm, zo mna isla krv (nastastie po sprche uz nie).

jersey87
23. sep 2016

@janka_mu aj mne je fajn. Ten jeden ci dva dni, co som mala bolesti brucha a krizov, som sa tesila ze uz to prichadza, dokonca ma prehnalo a uz zas nic. Len zacinam byt tak lahko nervozna z toho cakania. V noci ked sa zobudim na nejake pichnutie alebo krc, tak sa potesim ze sa nieco deje a ono nic. Takze za mna, o tp o dva tyzdne a pohoda. Dnes nam ma prist drevo, tak asi tomu trosku "pomozem". A s aniballom pohoda. Vcera sa mi podarilo 29 cm a ked som videla to cislo, tak som skoncila, ciel na den splneny resp prekroceny. Idem aj teraz cvicit, ak sa donutim.

stevvvka
23. sep 2016

ja viem, ze bolesti su normalne, aj menstruacne, aj pichanie...
ale vcera ma zacalo pichat pri pupku a potom sa to pichanie rozsirilo do celeho brucha, az som nemohla dychat, nieco podobne ako pri svalovici, ked nevladzete po behu a chytate sa za bok...mne to vystrelovalo do brucha. aj vam sa to stalo?

lienka182
23. sep 2016

@stevvvka taku bolest som este nemala... Mam hlavne tie menstruacne, pichanie a sem tam v krizoch... Zatka odisla... A manzel sa vytesuje a hovori malickej nech uz pride 😂 ja by som bola radsej keby aspon tyzden pocka 😊
@jersey87 @lovely_choice
Dievcata tak vam to ako super ide 😊 ja by som mozno dala aj viac no po tom zraneni sa bojim a idem na to pomaly...
@seki11 ty si dala kolko naviac 😊
Mne sa vcera podarilo 23...dnes mam v plane pocvicit dvakrat... Dufam ze sa podari 25 😊
Drzte prsty 😊

zuzka71291
23. sep 2016

Zienky,myslite,ze sa zacnem otvarat,ked je uz maly zosunuty dole...opat zacviknuty nerv,co sa ledva hybem. Tak by som to uvitala 😃

mizuzka
23. sep 2016

ahojte, som 37 + 6 Tt a vcera som bola na kontrole. Prietoky su fajn, no maly sa zatial von nechysta a je strasne malicky. Ma len 2400 g. Prvy syn sa narodil v 38 tt s vahou 2300 g. Kedze drobcek sa nechysta von, dufam ze este priberie do tych 2500 minimalne bo nechcem aby ho brali z LV do NR na odd patologickych novorodencov kvoli vahe.

iviciatko
23. sep 2016

Caute baby,ja sa citim celkom dobre,zle mi bolo do 5.mesiaca.Jedine co,tak v noci ma tlaci cele brucho,ledva sa otocim a cez den mam obcas bodavu bolest v podbrusku.Inak to zvladam dobre.Upratovanie uz ide tazsie a minule v obchode mi prislo na odpadnutie,teda uz viackrat,tak chodi uz len muz.
Inak beriem zelezo 2x denne a od vcera mi dal dr.Magnezium tiez 2 x denne.Pocula som,ze by sa to malo uzivat s odstupom,mate s tym skusenosti?

seki11
23. sep 2016

@lienka182 Mne ešte len dnes prišiel domov kuriérom, kedze malý bol doteraz priečne neobjednala som balónik skôr. Mám ešte 3 týždne, termín mam 13.10 tak hádam stihnem nacvičiť čo najviac 🙂

juriva
23. sep 2016

@mizuzka uvidís že bude mať omnoho viac🙂))

lienka182
23. sep 2016

@seki11 tak držím prsty, nech sa darí 🙂 vidíš dievčatá majú za pár cvičení krásne čísla 🙂 mne sa až tak nedarí 🙂 termíny mám 7. a 17. ale tuším, že to príde skôr 🙂

seki11
23. sep 2016

Píšu baby aj tie co nacvičili len 25 cm,ze aj to pomohlo
Tri stehy a polahoda, vraj 🙂 Tak aspoň čo stihneme 🙂 A ďakujem za podporu.

vlastav
23. sep 2016

@iviciatko , Mg beriem od 3 mes. 3x denne, a ked viem ze som cez den s aktivitami trochu prehnala tak este jednu aj pred spanim... ma sa brat hlavne pocas jedla alebo po jedle, ale nie je to az take striktne. Diagnoza bolesti v podbrusku - nadmerna aktivita a spotreba Mg :D, takze zmiernit tempo na ktory si bola zvyknuta, a pocuvaj telo ked ti hovori aby si si sadla, ked nie telo, tak aspon chladny rozum :P :D. Tiez sa mi nedalo verit - vsak dokopy nic nerobim, iba sa trosku mozno rychlejsie "hybem" 😀 , a "bezne" upratovanie mi snad nemoze zaskodit. Ano, moze. A do toho este zaseknuty sedaci nerv... uz nech to mame za sebou 🙂. drzim palce 🙂

seki11
23. sep 2016

Baby ešte jedna otázka, cvičíte s balonikom každý deň, alebo má byť nejaká prestávka?

jersey87
23. sep 2016

@seki11 cvic tak ako to citis. Ja podla moznosti. Mala som aj dvojdnovu pauzu, aj jednodnovu, ale cvicila som i tri dni po sebe.

zuzka71291
23. sep 2016

@vlastav aj ja mam zaseknuty sedaci nerv... a fakt sa modlim,nech to uz coskoro pride,lebo aj to "bezne" upratovanie je pre mna katastrofa.

seki11
23. sep 2016

@jersey87 Ďakujem 🙂

iviciatko
23. sep 2016

@vlastav Dakujem 🙂 Veru,nech to uz mame za sebou.Dnes som sa nakladala a vykladala riad z umyvacky a aj tak ma boli podbrusko,nemoze to byt aj tym,ze babo je KP? Ale asi nie.Dufam,ze to Mg pomoze,ked tak si dam aj viac.

iviciatko
23. sep 2016

@vlastav dnes som len to malo byt,nie sa🙂

barbarelka
23. sep 2016

Baby,mne doktor vravel,ze od 36tt ziadne magnezko,aby sa telo uz zacalo pripravovat. Neberiem ho teraz 3dni a tiez ma velmi boli cele podbrusko,co predtym s magnezkom nebolo. Vam ako povedali?

seki11
23. sep 2016

@barbarelka Mne nepovedal nič na to. Ja pijem šumivé a bez neho si to ani neviem predstaviť 😖

krekacsmarika
23. sep 2016

@barbarelka mne v stredu povedal dr,ze do 38tt nozem brat