icon

♥ Piešťanky IV:o)))

lucinda7
21. jan 2009

taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))

andy.a
10. apr 2009

Luci,úžasné fotečky,vidno,že ste sa nenudili a naplno si to užili 😝 😀 😵 😅 aj malým sa určite páčilo,že ?? 😕 😅

sofi,tebe to letí 😕 😕 😕 chYstáš sa aj na 3-D-UZV ?? 😕 😉

Keti,aj od nás Rastíkovi veľká gratulácia k jednému rôčku 😵 😵 😵 hlavne hodne zdravíčka,šťastíčka a aby vám robil stále len radosť 🙂 😅 😵

milhaus
10. apr 2009

aj ja sa pripajam ku gratuláciam malému Rastíkovi

mimusbe
10. apr 2009

gratulujeme Rastikovi k 1. rociku...hlavne aby bol zdravucky a posluskal maminu a tatina 😉

andy....mala je zlatucka... 😉 mne sa paci na tej fotke kde ma dva copiky...tam je milucka 😵 😵

luci....pekne fotecky....vitaj doma 🙂 🙂 🙂

ja upratujem tak po troche...mala mi nejak doobeda moc nespi...tak 20min 😕 😕 😅 😅 a poobede dneska som ju musela tri krat uspavat....

peciem tiez na etapy....chystam sa vecer ked bude spinkat...to budem mat klud 🙂🙂

my sme vcera boli po nakupoch....pobehali sme vsade mozne....chcela som si kupit boty a nejake oblecenie...samozrejme...piestany...nic tu poriadne nie je...len samyy cinan a teda hrozne veci.... 😠 😠

milhaus
10. apr 2009

aj činske veci su dobre

lucinda7
autor
10. apr 2009

...ako pre koho ale to je o inom 😵

aj od nás rastikovi všetko naj k rôčiku 😵

a dakujeme za pochvalu....andy,veru užili sme si to všetci....dokonca v plnom zdraví z čoho som ja mala najv§čšiu radosť 😵

nika2
10. apr 2009

ahojte,
ja som si bola dnes kupit topanky v Trnave v maxe. tam vzdy kupim. hore je dobra obuv.

milhaus
10. apr 2009

že ako pre koho
som rada keď si môžem kúpiť aspon tie činske veci
lucka ma trička s kratkym rukavom s 3 packu od nextu ale to mam už doma od polky februara, teraz by som na to nenaskrabala a botasky su jej dobre od jesene

dadulka19
10. apr 2009

ahojte 🙂

krásny deň je za nami 😉

Rastíkovi aj od nás všééééétko najlepšie k rôčiku 🙂 🙂 🙂

andy,Anetka je perfektná 😉

luciii,vitaj doma... 😵 ...fotečky krásne 😵 a sneeeh 😀 ...a čo to máš v ruke na prvej fotos 😕 ?...nejaké mi to je povedomé 😀 😀 😀

lucinda7
autor
10. apr 2009

Mili to nebolo myslené zle 😝
niekomu čínske stačí a je s tým spokojný....
niekto si potrpí na kvalitu....a väčšinou má tá kvalita aj lepšiu životnosť 😎

dadulka19
10. apr 2009

emily neboj,raz sa zaobídeš aj bez číňana 😉

inak,ja tie veľkonočné sviatky nemusím 😖 ...bojkotujem ich už zopár rôčkov 😀 😀 😀

dadulka19
10. apr 2009

ale zase,aj mnohé značkové veci sú made in china 😀 😀 😀

lucinda7
autor
10. apr 2009

Dada,dík....si ma nachytala....som hned išla mrk že čo mám v ruke 😀 😀 😀 😀
to sme išli akurát z bryndzových halušiek 😀 😀 😀 😀 a pri vedlajšom stole sedela Katka Knechtová 😝

snehu bolo na štrbskom plese miestami vyše kolien 😝
ale u nás "dole"bolo krásne slniečko a teplo 😎

lucinda7
autor
10. apr 2009

ani my nemusíme.....jediné čo mi ich pripomenie je jedlo 😝

blcha
10. apr 2009

keti rastikovi k 1 rocku vsetko najlepsie k rociku hlavne vela vela zdravicka 😵
vzdy si na vas spomeniem mame to s datumami podobne aj svadba aj narodenie deti 😎 😀

dadulka19
10. apr 2009

luci,čo ste sa s ňou neodfotili 😀 ??

sofi
10. apr 2009

ano andy chystam sa aj na 3-D-UZV, ale musim tam este zavolat a objednat sa. 😉

keti
10. apr 2009

ahojte

ďakujeme za gratulácie, a Rastík každej maminke posiela sladkú pusinku za gratuláciu 😉
my sme mu hneď ráno vinšovali, no on s toho nemá nič, ale pre nás to je radosť. Sme spomínali ako to bolo pred rokom. 😀 😀 😀 😀 Strašne to rýchlo uteká.

mima večer sa najlepšie pečie ja to mám odskúšané 🙂 🙂. Včera večer som spravila 3 druhy zákuskov. takže som bola do 23.45 hore. Lebo mne sa najviac darí večer. 😀 😀 😀

blška ešte to druhé si naplánujeme spolu. Alebo radšej neplánujme a stretneme sa v pôrodnici. môžno tak za 2 roky, keď dostaváme 😀 😀 😀 😉

Poobede som išla M otravovať, že nech dá foto do PC. No spal, tak nič s toho nebolo. a tak som si išla ľahnúť aj ja. Potom sme išli von, a pozrieť M na tréning. no a ešte neni doma. Asi zapíja drobca. to hovoria, že musia preštiepiť, aby bol ešte zdravý. 😀 😀

lucinda7
autor
10. apr 2009

Dada,niektorí sa tam s nou pri odchode fotili veru....ale mne to príde trápne 😀 😀 😀 😀 😀

dadulka19
10. apr 2009

Luci,čo siii 😕 ??...čo by to bolo trápne 😎 ...veď si mohla len chalanov s ňou cvaknúť 😉 ..veď pamätáš tie fotky Lucky s hokejistami?..to bola srandáááá 🙂 🙂 🙂

keti
10. apr 2009

už som pridala pár fotiek. A idem ešte do modrej strechy pridať 🙂

danca.b
10. apr 2009

ahojte
hlasim sa po celodennej sichte 🙂 pustila som sa do upratovania skrin...menila som letne za zimne a triedila 😖 moc to nemusim a aj mi to trvalo,ale uz je to udelano 😀
keti aj my prajeme Rastikovi vsetko naj,hlavne zdravicko a nech vam robi len radost 🙂 🙂 🙂
andy,mala je zlata,taka mala bambulka 🙂
my zajtr vyrazame na otocku k svokre...sibat 🙂 v nedelu pridu ku nam moje sestry a mama a budeme malovat vajicka...rod.tradicia 🙂 a ked bude pekne, v co dufam,vybehneme aj do prirody na prvosienky 🙂
mima urcite pojdeme aj na Cernik...cize oklolo vas 😉
a vsetkym prajem prijemne Velkonocne sviatky 🙂

keti
10. apr 2009

danka aj tebe ďakujeme a posiela Rastík pusku 😉
aj paulínka už bude mať rôčik. Tebe to tiež tak rýchlo uteká. veď ešte len teraz čo sme sa stretli v poradni také bruchaté 😀 😀

A ja už idem na kute.
Dobrú nocku 😉

milhaus
11. apr 2009

ahojte
ja sa tiež tej veľkej noci vyhýbam ako sa dá

mimusbe
11. apr 2009

dobre ranko vsetkym... 😉

ja som od stvrt na 5 hore...mala vstala co bola hladna a potom sa jej uz nehccelo spat...poslednu dobu strasne dzavoce...vyyska ...smeje sa a jasi sa jak male trdlo takze o spanku nie je ani reci 🙂🙂

tak som si zatial pozehlila ...v obchode som bola...spravila som ranajky ...poliala kvety...idem este daco upiect...vecer som bola taka unavena ze som uz ani nevidela 🙂

keti...maly je zlaty...aky uz je velky chlapisko 😉 velmi sa na teba podoba 🙂

nasa mala je tiez cely tato...zomna nema nic...sa smejeme cela rodina ze som jak jej pestunka a nie mama lebo sa vobec na mna nepodoba...zatial 😀😀 ....deti sa menia ...tak mozno po case ,,vybehne,,nejaka crta 😀

dani....zajtra idete?.....mozno sa uvidime 😉

mili...aj ja by som sa rada vyhla sibacke keby to slo...tiez to nemam rada...ako pubertacka som si toho uzila dost u babky na dedine 🙂🙂

ale bohuzial sa teraz neda vyhnut ....toto je prva sibacka v novom dome...a vcera sa ma uz sused pytal ci mam zadok nachystany 😀 😀

dnes k nam pridu moji rodicia....alebo mozno my behneme do PN...este neviem 🙂🙂

chystame sa aj posadit nejaku zeleninku...este nam akosik nezvysil cas doteraz 😅 😅

zajtra k nam pridu svokrovci a MMho surodenci blahozelat mi k narodkam....mozno aj teta s ujom a segrankami...takze mame o zabavu na vikend uz postarane 😀 😀

mimusbe
11. apr 2009

ozaj keti...a kam davate hlinu zo zakladov?

inak...mate pekny pozemok..my mame obrovitansky ale teda co sem islo uz penazi na upravy...a este pojde...az nam vlasy stoja 😠 😠 je strasne nerovny atd.... 😖

keti
11. apr 2009

AHOJTE

mima hlina je už asi aj rozdaná a to sa ani ešte nekope 😀 😀 😀 . Niečo som sľúbila danke, svokor sľúbil, švagrinina mama trochu. no neviem ani či jej tam toľko bude 😀 😀 😀

ešte by sa nám trošku zišlo pozemku, lebo nebudeme mať ani na takú maličkú záhradku 😒 . skúšali sme u suseda, či by nepredal. Najskôr sľúbil, a keď prišlo na vec tak eeee.
tak budeme mať, len na domček a trošku trávičky. Ale to neva. Som rada, že aspoň máme kde stavať. 😉

Rastík sa podobá na mňa. väčšinou hovoria že to je dievčatko. Aj naši hovoria, že to je malá Katka a nie Rastík.
Ale po tatovi má kučierky a bradu. Teda tú bradu má aj po svokre 😀 😀 .

Mima neboj aj keby sa na teba nepodobala, ale bude šikulka po mame 😉

ja som vyslala M do obchodov aj s Rastíkom. Nech sú účastný.

Zajtra prídu švagorovci z Leopaldova aj deti tak sa tešíme. 🙂 😉

milhaus
11. apr 2009

radov brat nevie čo s tou vykopanou hlinou

milhaus
11. apr 2009

navečer ideme k svokre opekať

milhaus
11. apr 2009

🙄 ale tentoraz ma nenasral rado ale svokra
chcem sa ist s radom bicyklovat a ona ma vždy robotu ked chcem dat lucku postražiť
asi mi neostane nič ine ako kupit sedačku na bicykel pre nu ale to aby som hned kupila i prilbu a teraz na to nie je a skôr ako za dva mesiace asi ani nebude
🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

milhaus
11. apr 2009

a potom že chod k nej opekat, prešla ma chuť