Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@urma aaale prosim ta.. je to pohodka, rano vstanem a namiesto obligatneho cikania najprv vraciam a potom sa otocim a pokracujem spodkom 🙂 takto sa mi pekne ulavi a uz mi nie je zle cez den.. takze sa mi vlastne polepsilo. Ja som spokojna. S ninkou som vracala do 32tt takze teraz neocakavam, ze by som nejako kratsie.. uvidime.. a neobdivuj, to by si kazda z nas kvoli niecomu zasluzila, nie? 😉
@anabelleee no pekne.. aj ja si myslím že to bude chlapček, ale veľmi by som chcela aj dievčatko.. no asi to budem musieť nechcať na doktora a dufať že činsky lunarny kalendár sa mýli..
@eviko25 jaaj, no jasne, to este na minulej poradni (to som bola 11+1) mi merala NT a pozerala pritomnost nosovej kosticky a aj brali krv na prve tie testy na vyvojove chyby (z toho mi teraz ale len povedala, ze zatial v poriadku, ale vraj sa to berie nejako dokopy potom na celkovy vysledok z tych afp co mi povedia az teraz o tyzden - na zaklade tej minulej poradne a tej dnesnej zjavne)...
Dobre ranko,
vcera som sa asi moc @urma hrala na statocnu.. a dnes som vracala tak, ze som myslela, ze mi pukne hlava ☹ uff..
@strihalka no tak to vysusene ti nezavidim, to je strasne neprijemne.. 😒 ale ma teraz napadlo, ze ked som kupovala vybavicku pre babo, tak som myslela, ze olejcek a tak.. a mi baby vraveli, ze olejcek len viac vysusuje v konecnom dosledku.. takze radsej telove mliecko, resp na plet pletove. ALE ked mala Ninka take vysusene miesta, tak som jej kupila Holtov krem. Trochu dost smrdi, ale je vyborny presne na taketo veci, stoji v lekarni cca 1-2eura taka tuba ako zubna pasta. A ze to ozaj zabera sme si overili.. teda okrem toho, ze Ninka ma kozicku uplne hladunku, tak mm stary atopik si tym vyrazne polepsil ekzem. Tak vyskusaj toto. Ale teda fakt smrdi, ale neboj, len chvilku. Smrdi ako ichtyolova mast s primesou toho dechtu co sa dava na kolajnice 😅 ale je super.
dobre ranko baby chysta sa niektora z Vas do Hlohovca na 4D sono? ake je tam t.č?dakujeem 😉
@belissima85 ja som sa tam chystalam k dr brestanskemu, ale idem nakoniec k Holanovi do BA, pravdepodobne.. 😒 http://hlohovec.virtualne.sk/mudr-vladimir-bres...
Idem si pretriediť oblečenie, nech mi tam zbytočne nezavadzajú veci, ktoré aj tak neoblečiem 😉
Je mi strašne ľúto všetkých, ktoré ešte trpíte. Ja som sa dostala do štádia, keď sa cítim tak úžasne, ako snáď nikdy v živote, som úplne kľudná a plná energie, vznášam sa ako na obláčiku 😵 Jediné, čo ma trápi, je, že zle spím 🙂
@anabelleee ako sa dá vypočítať pohlavie podla lunárneho kalendára?
@urma no tak baby Vy ma nemáte radi ... včera som sa rozhodla že už ani nenapíšem ... najprv darinka a teraz ešte aj urma ... no fakt a to ja Vám chcem len dobre a s úsmevom 😀 😀 😀
dnes som bola na afp, nalačno. výsledky budú vo štvrtok, ale nebudem si tam volať, ani oni mne až v bud.týždeň na poradni sa na to pozrieme ... proste som posero a mám ťažký týždeň, nechcem stresovať ešte viac, keďže sa spolieham na morfo ako mi radila maxara ...a nemám doma manžela ani nikoho iného nablízku tak radšej počkám ...
pekný deň
Dobré ránko tehuľky a bábätká v brušku 😵
vy máte problém s nechtami, vlasmi, zubami a pleťou?lebo ja vôbec a to som si myslela, že ja prídem aj o tú slamu čo mám na hlave 😀
@sunday1 presne nespavosťou trpím aj ja a tým pádom nemám cez deň energiu 😒
@takitak moja a prečo stresuješ?uvidíš všetko bude dobre...ak mne všetci vravia treba pozitívne myslieť aj keď viem, že to niekedy nejde...
@sunday1 tak toto je presny popis obvykleho druheho trimestra 🙂 lahko na dusi, spokojnost.. mne je tiez uz podstatne lepsie a na to ranne vracanie sa da zvyknut.. ale HLAVNE, ze mi uz cez den je dobre. Takze tiez uz som taka natesena viac menej 🙂
@takitak mojko, ja som sa dnes objednala akurat k holanovi. Ideme 15.11. 🙂 a veru dovtedy nestresuj, aj keby boli vysledky akekolvek.. naozaj o nicom duchaplnom nehovoria 😒 keby ano, tak ja uz by som tiez panikarila.. hlavu hore a pod, budeme sa vzajomne podporovat. 😉 Pozri, cim vsetkym si presla, tak si len cakala, kym pride barancek, ktory si so vsetkym hravo poradi
@atreyu Je to taký veľký vankúš plnený guličkami, ktorý sa potom neskôr používa aj na kojenie. Jednu stranu máš pod hlavou a druhú medzi nohami. Ja som si ho kúpila, lebo som celý život spala na bruchu a už sa nedá. Keď som sa v spánku prevrátila na brucho, tak ma to už dosť bolelo. Toto ma na brucho nepustí, len je dosť veľký problém s otáčaním sa. Ja mám tento http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/1262...

Ahojte, tak ja som bola dnes na poradni, drobcek je o niekolko dni stale vacsi, takze sme 15+4, srdiecko krasne bolo vidno, kopkalo nozkami, no zlatucke a doktorka povedala, ze sa jej zda, ze to bude chlapcek, ale ze ju mam brat s velkou rezervou. Joj ale sa tesim 🙂