Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@verca84 tak dneska jsem koupila nový brambor v obchodě a uvařila a sklidila jsem s ním větší uspěch ( ze skleničky tak pro prasátka)...zítra zkusím uvařit domací mrkvičku, asi i s bramborem...mě mamka říkala že mě taky jídlo ze skleničky krom ovocných přesnidávek taky nejelo....mám ještě špenát od Hami s bramborem...do ted to byl Hipp a to moc ee, tak uvidím jestli zabere třeba Hami..jestli ne tak je bez špenátu a odsouzený na brambory a mrkev...je to makačka na hlavu ty děti 😀 😀 😀 😀
@misha8 @sirael @elzu Dakujeme za drzanie pasticiek!
Zial bolo to strasne, aj som si poplakala. Dnu ma nepustili, ale ked som pocula ten krik a plac, poplakala som si taktiez. Doktorka ju nazvala divozienkou, ze kopala nozickami a nedala sa chytit. Ale vsetko je uz dobre, konecne spinka, slzicky utrieme a bude dobre. Uf, mame to za sebou ☹
@maova To ju ockovali este 14.2. a ked sme mali ist na povinne 3 mesacne ockovanie, tak tyzden predtym sa jej to zapalilo a zahnisalo. Teraz sme s tym museli ist minuly tyzden do Bratislavy na pneumologiu detsku, tam jej to cistili, pistala, revala, plakala a ja s nou ☹ a teraz ideme na kontrolu o tyzden a uz nam snad povolia to povinne ockovanie, lebo ani nausnicky nemame, ani ockovanie, ani nic....☹ Ach jaj....☹
@sirael mala som si dat frtana predtym - u mna na odvahu a Hanka by mala anestetikum 😀 😀 😀
A vy este nemate nausnicky? Och boze, mozno by som urobila teraz uz ako kamaratka - pockala kym mala mala 1 rok, kupila v Rakusku EMLA krem (anestetikum lokalne) a dala nastrelit. Bolest ziadna, vsetko sup sup, a mala bola paradnica. My sme ani anestetikum nemali a este nam aj prepichovali 😒
@cara.m Marianne day´s jsou v půlce září v Praze, Brně a tuším že i Ostravě a jestli si dobře vzpomínám, tak na děcké věci tam byla sleva v Babyparku asi 20%. Na podobném principu byly i slevy v časopisu Maminka, ale tam byly slevy i v internetových obchodech.
@albao co malinká, už je dobře? Ber to tak, že aspoň ty nejsi ta zlá, kdo ji u toho bolení držel, ale naopak ta hodná, kdo ji potom zachránil.
tak dnes sme papali zemiačik mrkvičku a karfiolik doma varený najprv sa tvárila že to nebude 😖 ale prišla na chuť 😉 a spapala všetkoooo 😀 a teraz sladko odfukuje 🙂
Když brali Nelince krev, tak jsme taky museli zůstat na chodbě a slyšeli jen ten řev, pak jsme jí jen pochovali, dali dudlíka a během chvilinky usla z toho vyčerpání v náručí. A podruhé, to bylo jinde, tak jsem jí držela nožičky, aby nekopala a pak člověk vidí, že to není nic strašného, že oni fakt jen tak ječí, protože je člověk drží a nemůžou se hýbat, že jinak je to nebolí 🙂 Takže už jsem klidnější, ale stejně budu radši, když jí krev zase dlouho nikdo brát nebude 🙂
Všem mooooooooc děkujeme!!!
@haniula To jsou tak nádherné fotky!!!!!!!!!!! Škoda, že ta paní není z Chomutova🙂 Hned bych k ní šla🙂... Haní a jak Markétka držela v tom košíku????
@sirael my jsme nastřelovali po druhé hexa vakcíně...
@cara.m tak mi pak dej vědět jak jste dopadli... u nás asi také začneme příkrmy od ukončeného 6. měsíce... u Terezky si myslím, že to nebude hlady, ale spíše tou postýlkou.. když ji vezmu na ruce, tak je andílek, když k nám do postele, tak také.. ale v postýlce řev... já ji tam musím dávat až když je v takovém polospánku...:/...
@skubanekka on byl vypolstrovaný polštářkama, tudíž Marky jsem tam jen nasunula mezi ně a pěkně držela... manže říkal, že je škoda, že nemá králičí uši... že vypadá v tom košíku jako králíček 😀 ... škoda no... a ty vyretušované a upravené budou ještě hezčí!! 😉
Tak dievcata, Hanka dostala svoj prvy prikrm 😀 Chcela som pockat, ale ked dnes som si potrebovala vycistit svedomie a ona tak na nas hladno pozera. Zblajzla tu ryzovu kasu jednym supom, kludne by si dala podla mna aj 200 ml 😝 😀 Uz asi fakt potrbeuje prikrmy, papa kazde 2 hodiny, tak asi zacneme ale veeeeelmi pomaly. Mame este totiz casu, ale to nevadi. Ked je taky papkac, aspon si dnes po tom nausnickovom strese na niecom pochutnala 😵

@albao není zač, pak mi nenadávej, že jsi ji musela pak koupat 😀... neboj náušnice budou v poho... malá je taky zvládla dobře... kup si pak betadinu v masti... je na to perfektní!!!