Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ahojte, mozem sa pridat? podla mojich vypoctov mam termin cca 18.11.. K lekarovi som sa objednala na buduci tyzden co budem v 5+2 t. Zda sa mi to sice skoro, ale bud som si mohla priplatit takyto prednostny termin alebo potom ma volno az 15. maja a to sa mi zdalo teda uz mega neskoro. Nechapem ako moze mat tak plne terminy 😠 podla mna len chce aby unho kazdy platil prednostne vysetrenie 😒
@teuflerin Ja som zacala pocitovat tieto bolesti/krce cca 4 dni pred ocakavanym krvacanim, bolo to uplne normalne, lebo kazdy mesiac som to citila, len nie tak silno a casto. Az ked sa mi nic nedostavilo a krce pretrvavali som isla na gyndu, tam mi dr. povedal ze som tehotna, ale k bolestiam nepovedal nic konkretne, len ze su to zmeny v tele. Nie je mi zle, citim sa dobre, jedine toto je zmena. Tak dufam, ze to pomaly prestane.
Kedy Vam 1x priblizili termin porodu?, viete ho?
@januska010 no apson ze ti otca svokor nahradi a svokra ta preco nema rada:?????
@meruska vitaj medzi nami 🙂) no to je dost blbe to neni mozne ze by ta objednali az tak neskoro.....strasne
@evelin_t no ja osm si nahodila termin porodu len kvoli tomu ze som si to podla kalkulacky zatial vyratala...no a a to ti ako povedala lekarka ako vedela ze si v tom uz cosi bolovidno?
@hana2626 no ani ja tomu nerozumiem..tak je to sila..ale tak co uz no.....co kvoli tomu drobcovi nezaplatime ze 🙂
@evelin_t no to dufam aj ja ze to uzzbehne a drobceka uvidim v stredu na monitore...juj s too enviem dockat.....a ak bude srdiecko o by uz urcite malo bit tak to bude o to krajsie 🙂) a jasne ze sa ozvem a potom budme mysliet na teba 🙂)
No baby,prva ranna nevolnost za mnou,teda este stale so mnou,zaludok ma boli,zvraciam,super.....
Ahojte, ak mozem tak sa k Vam pridam. Uz sme boli aj minuly tyzden na vysetreni, uz bolo vidiet aj srdiecko a na dalsiu kontrolu mame ist znova 26teho. 🙂 ,tak dufam, ze bude vsetko v poriadku, pre ostotu mi nasadili aj utrogestan a fraxiparin..
no skusila som si dat pohar coca-coly a ulavilo sa mi. 🙂 len neviem ci sa vobec moze pit pocas tehotenstva ? Viete poradit ?
Kavu som vynechala , ta mi prestala chutit, cize kofein inak neprijimam vobec
aj ja sa k vam pridavam 🙂
@trish31 no ja uz pri prvom tehu som mala take nskutocne bolesti noh, ze som dve noci nespala, taky hnusny tah...a teraz sa mi zda, ze to na mna zase lezie, tak zajtra vybehnem po to magnezium, nech nepreplacem 3 dni ako minule 🙂 ... inak mi zatial nic nie je okrem slabeho pichania v podbrusku a vecer ma boleli krize ako slak, ale uz je ok... a keby ma prsia tak neskutocne neboleli, tak ani neviem ze som tehu...tak snad to tak vydrzi
@teuflerin ASpoň to 🙂 Tak som až druhá a neželaná nevesta, tá prvá bola asi lepšia ako som ja.
@januska010 aha...no co uz holt musi si svokricka zvyknut :D a ku deckam sa ako sprava..a o tomto tehotenstve uz niekto okrem manzela vie? 🙂
Ahojte,uz pár dní mám slabucké spinenie,pri predchádzajúcom tehotenstve som to nemala,tak sa bojím.Je to normálne?K lekárovi neviem íst.
@teuflerin
@slabachvila aj ja som taká pažravá, ale nenormálne prídem z roboty a jednou nohou už pri chladničke, ešte že ma večer premôže spánok skoro inak by som sa napchávala 😀
ahojte babulky,nasla som celkom fajn pokec o cajoch pre tehulky 🙂 https://www.ecajovna.sk/blog/pitie-cajov-v-teho... takze biely caj je fajn.
caute kocky....ako sa mate? ja som ledva ledva vstala z postele dnes rano......najradsej by somcely den nic nerobila a len prespala...ale uz by bolo dobre po tyzdni avarit a upratat :D
ahojky, ja som vstala, resp. zobudena som bola o 6.15 mojim syncekom 🙂 vyspata som nic moc, o tretej som sa zobudila na zly, strasidelny sen 😒 potom som nemohla zaspat... no a teraz vzhuru do bezvedomi 😀 periem, zehlim, chystam sa varit atd, klasicke vikendove aktivity, ono ma to skore vstavanie nieco do seba, clovek toho vela postiha 😀 inak sa citim fajne... pekny vikend vsetkym novembrovkam 🙂

@teuflerin S nami je len cez prázdniny a sviatky, študuje v Bratislave 4. rok na strednej škole. Manžel má ešte oboch rodičov, ale jeho mama, moja svokra nemá v láske mňa ani deti, takže tie vzťahy sú dosť o ničom. Aspoň že svokor sa pre mňa stal ako druhý otec. 🙂