Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013
Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))
@reni1512 ja neviem co to bolo, nastastie uz mlieko ide v pohode, akurat je obcas nervna pri papani, neviem ci jej ide prirychlo, ci pomaly, ci ju pali zaha... :/// dnes sme boli na usg, tak stale tam ma drobnu cystu, aj trochu rozsirenu panvicku, no vraj by sa to malo upravit..uvidime o mesiac
Ahojte chcela by som sa Vás spýtať či niektorá nepoužívate Sunar... Zostala mi 1 a 1/2 krabice Je to jednotka

@reni1512 ale ta najprv v porodnici ragady a chrasty, neskutocna bolest :D potom upchate mliekovody, potom bolo asi tyzden dobre, a zacali neskutocne bolesti pri kojeni, take rezanie...a mala sa mi dost odtahuje, place, vrieska, daco strasne... teraz par dni som asi mala laktacnu krizu abo co, lebo sa mi nejak neplnili prsniky, ale dnes mam pocit ze uz dobre... co sa tyka oblicky, tak este v brusku jej nasli ze ma rozsirenu panvicku oblicky, a po porode ze ma cystu, tak 3.1. ideme na USG a uvidime ze co...inak pribera fajne, uz ma 4 480g 🙂