icon

Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013

aduuus
4. apr 2013

Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))

aduuus
autor
5. apr 2013

@tanickaskorokubikova ale zas mi porodime v zime, prve tyzdne aj tak von nepojdeme..a nejaky ten mesiac, dva vydrzime a snad pride jar skor ako toho roku ? :DD... inak som velmi zvedava co to bude, ci baba ci chalan 🙂)
@reni1512 ty si mala nejake "ranne nevolnosti" a tak kolo toho? a kedy ta presli? bo ja este len druhy tyzdnen mavam, ale uz mam dost ://

zuzimasi
5. apr 2013

ahojte, pridávam sa ku Vám, termín mi zatiaľ vychádza podľa UTZ vychádza na 20.11.

aduuus
autor
5. apr 2013

@julienka ja mám 23.11. zatial 🙂

meruska
5. apr 2013

ahojte,
ja mam v knizke zapisany terminik 19.11. 😉
@reni1512 ja som rodila 20. jula a na 17 poschodi v novej nemocnici bolo veru riadne horuco

aduuus
autor
5. apr 2013

@zuzimasi tak to sa mozno stretneme v porodnici :DD

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska a bola si spoko v novej?

meruska
5. apr 2013

@aduuus bola som velmi spokojna a riskla som to dokonca bez dohodnuteho lekara a nelutujem, starali sa o mna i o maleho naozaj prikladne

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska hm lebo ja byvam blizko, aj babka mi byva hned oproti...a sice je to skoro este :DD ale tak stale rozmyslam nad porodnicou a skor som myslela ze saca....ale ked to je daleko ://

meruska
5. apr 2013

@aduuus mna odradzali ine porodnice v tom, ze co ak sa nieco udeje, tak mi dietatko zoberu do novej nemocnice a ja ostanem sama

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska hm tak nad tym ja nerozmyslam,,,skor to, ze viem,ze v saci bol kazdy spokojni....ze sa tam dobre staraju a nova nemocnica...no mam tam pochodene par oddeleni (nie ako pacient) a viem ako to tam vyzera a tak a nie som si ista ci chcem ist tam, len ta saca ma odradza ze je dalej, a predsa toto mame blizko,par metrov

meruska
5. apr 2013

@aduuus ja som bola v novej na nadstandartnej a ta bola super....neviem ale ako by som pisala, keby sa mi usla len obycajna izba

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska no ved toto, je mi jasne ze vip-ka moze byt super, ale obyc. je na prd 🙂)) ale tak na tych par dni to stoji za priplatok :D

meruska
5. apr 2013

@aduuus ja som platila 3€ za noc a boli sme 3 na izbe...ale bolo super, lebo ako prvorodicke mi baby pomohli, bolo s kym pokecat...jeden den som bola sama a uz mi sibalo...

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska iba 3? som myslela, ze tak 10cca sa plati

meruska
5. apr 2013

@aduuus 10 sa plati ak chces byt sama

zuzimasi
5. apr 2013

to som aj ja počula, že ak nastane nejaký problém, tak aj tak nakoniec skončíš s bábätkom v Novej, a že napr. Šaca je dobrá len vtedy ak je všetko v poriadku. V Novej nemocnici sú asi najväčší odborníci
Ja som predbežne rozhodnutá pre Šacu ak bude všetko ok, tam asi aj budem chodiť do poradne, robili mi tam aj prvý ultrazvuk a dnes mi tam brali krv na tehu knižku, v šaci som hlavne veľmi spokojná s prístupom, sú tam veľmi zlaté sestričky aj lekári, bola som tam dvakrát na čistení po potrate a všetci boli na mňa milí a dokonca dovolili mame aby tam so mnou bola po celý čas, len počas zákroku ma čakala na izbe

reni1512
5. apr 2013

@aduuus ahooj 🙂 nie, mne nic nebolo, ani raz som nezvracala ani nic podobne, ale ja som to asi ,,podedila" po mamke, ona to tiez zvladla bravurne 🙂 Akurat ja som bola prve 4 mesiace neskutocne unavena, ale tak priserne, ze keby sa dalo tak mi palicky drzia oci :D spat som chodila niekedy aj o 18tej 🙂 a vstavala som aj o 10. No postupne to preslo, ani chute som nemavala nejake divne, prve tri mesiace mi strasne chutila kysla kapusta, no nemala som take kombinacie ze uhorky a slahacka 😖 to nie 😉
Neboj, to prejde, treba vydrzat 🙂

meruska
5. apr 2013

vy ste vsetky prvorodicky?

reni1512
5. apr 2013

@meruska paaanecku, viem si predstavit, asi sa tam zblaznim..ja som bola operovana o poschodie nizsie (jun 2011) strasne...fakt strasne to bolo

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska aha no tak ci tak je to v pohode si myslim na par dni..

aduuus
autor
5. apr 2013

@reni1512 no tak ja mam zato vsetky mozne priznaky asi :DD dnes som si zobrala dovolenku, lebo uz mam fakt dost, krasne som sa vyspala polezala v posteli a zrazu mi nic nie je, ani nevolnosti, aj jedlo som dokazala zjest, dokonca mi chutilo :DDD

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska ja ano 🙂

meruska
5. apr 2013

@aduuus aj podla mna je to nieco co sa da zaplatit, ved kolke davaju lekarom tisice do vrecka tak podla mna sa nieco da zaplatiti i pre pohodlie mamicky

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska presne tak 🙂

meruska
5. apr 2013

@aduuus ty mas termin 16 alebo 23?

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska 23 🙂 prosim ta, mam taku otazku, materske sa z coho pocita? za poslednych 12 mesiacov, alebo za predchadzajuci kal. rok? lebo na nete pisu aj tak aj tak...a teraz neviem

meruska
5. apr 2013

@aduuus fuha tusim ze za posledny kalendarny rok, ale mozem ti zistit presne ..ja uz nepamatam 😅
v pase mas uvedeny termin 16.11. preto mi to nesedelo 😉

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska hups asi som zle klikla, uz som opravila :DDD

aduuus
autor
5. apr 2013

@meruska zato mi tu pisalo ze som v 8tt a pritom som v 7tt a som nechapala preco tak vyratalo :DDD

reni1512
5. apr 2013

@aduuus ja som ani nestihla pracovat po skole, ale som aj tak na rizikovom 🙂 no radsej pre istotu si vybav aj ty nieco aby si bola doma a oddychovala, teraz su dolezite tyzdne 🙂