Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013
Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))
ahojte, pridávam sa ku Vám, termín mi zatiaľ vychádza podľa UTZ vychádza na 20.11.
@meruska hm tak nad tym ja nerozmyslam,,,skor to, ze viem,ze v saci bol kazdy spokojni....ze sa tam dobre staraju a nova nemocnica...no mam tam pochodene par oddeleni (nie ako pacient) a viem ako to tam vyzera a tak a nie som si ista ci chcem ist tam, len ta saca ma odradza ze je dalej, a predsa toto mame blizko,par metrov
to som aj ja počula, že ak nastane nejaký problém, tak aj tak nakoniec skončíš s bábätkom v Novej, a že napr. Šaca je dobrá len vtedy ak je všetko v poriadku. V Novej nemocnici sú asi najväčší odborníci
Ja som predbežne rozhodnutá pre Šacu ak bude všetko ok, tam asi aj budem chodiť do poradne, robili mi tam aj prvý ultrazvuk a dnes mi tam brali krv na tehu knižku, v šaci som hlavne veľmi spokojná s prístupom, sú tam veľmi zlaté sestričky aj lekári, bola som tam dvakrát na čistení po potrate a všetci boli na mňa milí a dokonca dovolili mame aby tam so mnou bola po celý čas, len počas zákroku ma čakala na izbe
@aduuus ahooj 🙂 nie, mne nic nebolo, ani raz som nezvracala ani nic podobne, ale ja som to asi ,,podedila" po mamke, ona to tiez zvladla bravurne 🙂 Akurat ja som bola prve 4 mesiace neskutocne unavena, ale tak priserne, ze keby sa dalo tak mi palicky drzia oci :D spat som chodila niekedy aj o 18tej 🙂 a vstavala som aj o 10. No postupne to preslo, ani chute som nemavala nejake divne, prve tri mesiace mi strasne chutila kysla kapusta, no nemala som take kombinacie ze uhorky a slahacka 😖 to nie 😉
Neboj, to prejde, treba vydrzat 🙂
vy ste vsetky prvorodicky?

@tanickaskorokubikova ale zas mi porodime v zime, prve tyzdne aj tak von nepojdeme..a nejaky ten mesiac, dva vydrzime a snad pride jar skor ako toho roku ? :DD... inak som velmi zvedava co to bude, ci baba ci chalan 🙂)
@reni1512 ty si mala nejake "ranne nevolnosti" a tak kolo toho? a kedy ta presli? bo ja este len druhy tyzdnen mavam, ale uz mam dost ://