Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Ahojte, pripájam sa k vám!!! 🙂 Wow, teda u nás to bola riadne nečakaná správa, nečakala som, že sa nám to podarí tak bleskovo 😅 To, že som tehotná, som sa dozvedela v deň manželových narodenín, takže načasovanie bolo ako z filmu 🙂 Je to paráda, aké krásne vianočné darčeky všetky dostaneme 🙂
Ahoj...tak aj ja patrím čerstvo do klubu :D mala by som byt dnes 5+6 tt...viem to od štvrtku..dve // ale jedna trochu slabšia ale jednoznačne pre mna jasný výsledok.. Budúci piatok idem na prvú kontrolu tak sa neviem dočkať :D 💕
@lllenuli jéééj! gratulujem! ♥♥♥
@sugarfree999 ďakujem 🙂 bol to pre nás riadny šok, keďže som brala HAK a svedomite, ale veľmi sa tešíme...plánovali sme namiesto bábätka svadbu ale no tak bude to musieť nejako jedno s druhým, zasnúbení sme uz rok :D ďalšia komplikácia je moja škola, ktorú budem musieť nejako dokončit, ale momentálne mi už nezáleží na ničom inom aby to moje brušinko pekne rástlo a bolo spokojné ❤️❤️❤️
@lllenuli úplne ten šok chápem :DDD mňa tiež ešte bude po pôrode čakať rok školy a budem na bábo počas dňa sama, lebo žijeme v zahraničí, takže žiadne staré mamy ma nezachránia. Ale ja verím že to aj ty aj ja všetko zvládneme 😉 🙂
@sugarfree999 no tak to budes mat ozaj ťažké bez pomoci..ja mam hneď na skok obidve babky aj ochotných dedkov aj sestru a švagrinú..ale za to ja mam este 4 roky školy :/ este si o rok predlžujem..ale dobojujem uz ked som to tam 3 roky vydržala..a kde v zahraničí a na akej škole si? 🙂
@lllenuli Tak to faaajn, isto ti ochotne pomôžu 🙂 Sme v Berlíne a študujem tu na Freie Universität. Je to už druhá vysoká škola, takže je nutne nemusím dorobiť, ale ak si tu chcem raz nájsť serióznu prácu, tak je to nutné.
Ahojte dievčatá tak aj ja sa k vám pridávam som v 3 týždni 🙂 Držím vám všetkým palce 🙂
ahojte, potichucky sa k vam pripajam.. ja som isla na vyvolavacku suverenne, a hop .. 5+4tt
Ahojte , aj ja sa potichučky konečne môžem pridať k tehuľkám .Po dlhých 4 rokoch sa na nás 🙂 šťastie . Zajtra ma čaká prvá kontrola .
Ahojte pripajam sa k Vam dievcata😀. Sice to este nemam potvrdene od lekara, ale testy hovoria za vsetky. Tesim sa, ze sme tu vsetky pokope. 🙂
Ahojte baby, užívate nejaké vitamíny v 1. trimestri. Ja som nasadila kys. listovu, ešte než sme začali, chcela by som užívať kolostrum, ale tiež som našla zmiešané odpovede a keďže som na začiatku teh. tak moje telo reaguje hrozne, neviem vydržať v robote, cely den mi je zle, trasie ma zima, potom mi je teplo, citim sa akokeby som mala chripku, vyhodili sa mi 3 herpesy - chcela by som si kupit toto http://www.pilulka24.sk/floradix-zelezo-vitamin.... Tiež si nie som istá či tolko vitamínov môžem. Lekári ževraj v 1. trimestri neodporúčajú nič.
Aké máte informácie vy? Ďakujem
Tak dnes mi potvrdili tehu .Posledná ms bola 25.2. ale kedže mám veľmi dlhé cykly som len v 5tt a predpokladaný dátum pôrodu 24.12. 🙂 .Nasadila mi Duphaston a kyselinu listovú.
@simonezet ja som uzivala tiez kyselinu este pred tehu a ns kamoskine odporucanie beriem Femibion 1, ale dvojku uz brat nebudem, ze byvaju deticky dost velke, radsej stravou doplnat vitaminy. kamoske odporucil lekar aj rybí olej v kapsulach, no mne ho lekarnicka odmietla predat kedze som tehotna. Radsej toho zbytocne vela neuzivat 🙂
Ahojte dievcence, tak aj ja sa k vam pripajam. posledna menstruacia bola 26.02. teraz som na zaciatku 9.tyzdna a moc, moc, moc sa tesím a cítim vela vdaky, ze sa podarilo 🙂 . beriem magnezium, to citim, ze potrebujem, lebo inak mam krce v noci v nohach a kazdy druhy den zelezo a kyselinu listovu denne. inak nic. moc vsetky dievcene pozdravujem a zelam krásne tehulkovanie.
Baby velmi pekne dakujem za radu. Hned dnes ten femibion pojdem kupit🙂

@mauerka bolo skoro 🙂 Kedze sa neriadime podla poslednej ms ... prisla som po tyzdni a pol meskania...ale bola som len v 3 tyzdni 🙂 Takze dalsia poradna 28.4 🙂 To uz by mohlo byt aj srdiecko v 7 tyzdni 🙂