icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
veronikax
autor
15. apr 2016

@mauerka bolo skoro 🙂 Kedze sa neriadime podla poslednej ms ... prisla som po tyzdni a pol meskania...ale bola som len v 3 tyzdni 🙂 Takze dalsia poradna 28.4 🙂 To uz by mohlo byt aj srdiecko v 7 tyzdni 🙂

enusamt
15. apr 2016

@veronikax vážne 🙂 mávam cyklus poslednú dobu 29 až 31 ... a vždy po skončení, o 3 dni na to ovulku 🙂
no som zvedavá v ten pondelok, či mi potvrdí doktorka, že oprávnene k vám patrím 😀

bridzit2
15. apr 2016

@mauerka AHOJTE.JA SOM UZ BOLA V STREDU 6T.6D.SRDIECKO UZ KRASNE BILO.POTOM SOM TROSKU KRVACALA.POVEDAL,ZE JE TO Z KRCKA .TAK DUFAM,ZE BUDE VSETKO V POHODE.O DVA TYZDNE PRVA PORADNA.

sugarfree999
16. apr 2016

Ahojte, pripájam sa k vám!!! 🙂 Wow, teda u nás to bola riadne nečakaná správa, nečakala som, že sa nám to podarí tak bleskovo 😅 To, že som tehotná, som sa dozvedela v deň manželových narodenín, takže načasovanie bolo ako z filmu 🙂 Je to paráda, aké krásne vianočné darčeky všetky dostaneme 🙂

lllenuli
17. apr 2016

Ahoj...tak aj ja patrím čerstvo do klubu :D mala by som byt dnes 5+6 tt...viem to od štvrtku..dve // ale jedna trochu slabšia ale jednoznačne pre mna jasný výsledok.. Budúci piatok idem na prvú kontrolu tak sa neviem dočkať :D 💕

sugarfree999
17. apr 2016

@lllenuli jéééj! gratulujem! ♥♥♥

lllenuli
17. apr 2016

@sugarfree999 ďakujem 🙂 bol to pre nás riadny šok, keďže som brala HAK a svedomite, ale veľmi sa tešíme...plánovali sme namiesto bábätka svadbu ale no tak bude to musieť nejako jedno s druhým, zasnúbení sme uz rok :D ďalšia komplikácia je moja škola, ktorú budem musieť nejako dokončit, ale momentálne mi už nezáleží na ničom inom aby to moje brušinko pekne rástlo a bolo spokojné ❤️❤️❤️

sugarfree999
17. apr 2016

@lllenuli úplne ten šok chápem :DDD mňa tiež ešte bude po pôrode čakať rok školy a budem na bábo počas dňa sama, lebo žijeme v zahraničí, takže žiadne staré mamy ma nezachránia. Ale ja verím že to aj ty aj ja všetko zvládneme 😉 🙂

lllenuli
17. apr 2016

@sugarfree999 no tak to budes mat ozaj ťažké bez pomoci..ja mam hneď na skok obidve babky aj ochotných dedkov aj sestru a švagrinú..ale za to ja mam este 4 roky školy :/ este si o rok predlžujem..ale dobojujem uz ked som to tam 3 roky vydržala..a kde v zahraničí a na akej škole si? 🙂

sugarfree999
17. apr 2016

@lllenuli Tak to faaajn, isto ti ochotne pomôžu 🙂 Sme v Berlíne a študujem tu na Freie Universität. Je to už druhá vysoká škola, takže je nutne nemusím dorobiť, ale ak si tu chcem raz nájsť serióznu prácu, tak je to nutné.

mimka8383
18. apr 2016

Ahojte dievčatá tak aj ja sa k vám pridávam som v 3 týždni 🙂 Držím vám všetkým palce 🙂

jlp
18. apr 2016

@mimka8383 ahoj, prosim ta ked mozes, kedy si mala poslednu mrsku? Ja som mala dostat 16.4 a zatial nic. Tak ak by sa zadarilo, ci uz by vyslo pozitivne. Nemam este kupeny test. Poslednu mrchu som mala 20.3

mimka8383
18. apr 2016

@jlp ahoj tak ja som mala poslednu 12.3. test som si robila ked mi meškalo 5 dni a hned vyšli krasne 2 čiarky 🙂 a dnes mi to aj lekarka potvrdila 🙂 Skus si zajtra kupit test alebo ešte počkaj paru dni.
Držim palčeky 🙂

ikushik
19. apr 2016

ahojte, potichucky sa k vam pripajam.. ja som isla na vyvolavacku suverenne, a hop .. 5+4tt

katinka4
21. apr 2016

Ahojte , aj ja sa potichučky konečne môžem pridať k tehuľkám .Po dlhých 4 rokoch sa na nás 🙂 šťastie . Zajtra ma čaká prvá kontrola .

jlp
21. apr 2016

@mimka8383 mrcha dosla, skusame dalej 😉 pekne tehulkovanie vsetkym

veronikax
autor
21. apr 2016

@katinka4 kraaaaaaasa 🙂 Po 4 rokoch...... zo srdiecka gratulujem 🙂

simonezet
21. apr 2016

Ahojte pripajam sa k Vam dievcata😀. Sice to este nemam potvrdene od lekara, ale testy hovoria za vsetky. Tesim sa, ze sme tu vsetky pokope. 🙂

mauerka
21. apr 2016

@simonezet ja koncim 7.tt a este som u svojho gyn tiez nebola, chystam sa o tyzden na UTZ 🙂

simonezet
22. apr 2016

@mauerka ja by som chcela buduci tyzden na krv. Neviem ci mi vyhovie ale uzivam lieky tak to potrebujem vediet kvoli dalsej liecbe.

simonezet
22. apr 2016

Ahojte baby, užívate nejaké vitamíny v 1. trimestri. Ja som nasadila kys. listovu, ešte než sme začali, chcela by som užívať kolostrum, ale tiež som našla zmiešané odpovede a keďže som na začiatku teh. tak moje telo reaguje hrozne, neviem vydržať v robote, cely den mi je zle, trasie ma zima, potom mi je teplo, citim sa akokeby som mala chripku, vyhodili sa mi 3 herpesy - chcela by som si kupit toto http://www.pilulka24.sk/floradix-zelezo-vitamin.... Tiež si nie som istá či tolko vitamínov môžem. Lekári ževraj v 1. trimestri neodporúčajú nič.
Aké máte informácie vy? Ďakujem

lllenuli
22. apr 2016

@simonezet ja užívam Femibion, bol mi odporúčaný jednou známou..je na prírodnej báze a su dva rozdielne druhy, jeden je na prvý trimester a druhý typ je na druhý a tretí, podľa toho aké vitamíny kedy treba 🙂

katinka4
22. apr 2016

Tak dnes mi potvrdili tehu .Posledná ms bola 25.2. ale kedže mám veľmi dlhé cykly som len v 5tt a predpokladaný dátum pôrodu 24.12. 🙂 .Nasadila mi Duphaston a kyselinu listovú.

elza_
22. apr 2016

@simonezet ja som uzivala tiez kyselinu este pred tehu a ns kamoskine odporucanie beriem Femibion 1, ale dvojku uz brat nebudem, ze byvaju deticky dost velke, radsej stravou doplnat vitaminy. kamoske odporucil lekar aj rybí olej v kapsulach, no mne ho lekarnicka odmietla predat kedze som tehotna. Radsej toho zbytocne vela neuzivat 🙂

katinka4
22. apr 2016

@simonezet ahoj , mne dnes odporučila doktorka vitamíny LadeeVita , sú vhodne pre tehotné aj dojčiace matky .Sú na prírodnej báze a obsahujú jód aj železo aj kyselinu listovú omega 3 mastné kyseliny .Ja ich asi budem užívať. 😉

elza_
22. apr 2016

@katinka4 gratulujem 🙂 ja som mala PM 25.2. a TP mam na 1.12., vsetky budeme mat tie najkrajsie Vianocne darceky. drzim pace 🙂

mimka8383
22. apr 2016

@simonezet ja tiež užívam Femibion 1 moja lekárka mi ho odporucila 🙂

fialka77
22. apr 2016

Ahojte dievcence, tak aj ja sa k vam pripajam. posledna menstruacia bola 26.02. teraz som na zaciatku 9.tyzdna a moc, moc, moc sa tesím a cítim vela vdaky, ze sa podarilo 🙂 . beriem magnezium, to citim, ze potrebujem, lebo inak mam krce v noci v nohach a kazdy druhy den zelezo a kyselinu listovu denne. inak nic. moc vsetky dievcene pozdravujem a zelam krásne tehulkovanie.

simonezet
22. apr 2016

Baby velmi pekne dakujem za radu. Hned dnes ten femibion pojdem kupit🙂

veronikax
autor
22. apr 2016

@simonezet ahoj 🙂 Aj mne Dr.odporucila Femibion 1 tku 🙂 Ze uplne staci prve tri mesiace brat .... a potom uz nemusim nic.