Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@butterfly333 ahoj. Ja som 2xpotratila,a dostala som teraz duphaston ale 3x denne
@zaba9 čiže mysliš je by som mohla dat aj ja 3x? bola si už u gyn mna sono??
@butterfly333 moja a ty si dnes bola a bol len gestecny? Kolky tt si? Ja som bola 5tt+2 a bol len gestacny a vraj v tom tt niekto nema ani to a niekto uz aj babatko 😉
@martinaj ano robil my sono a malaby som byt 5+2tt neviem presne no podla poslednej ms som tak.
@butterfly333 tak si dopadla ako ja 😊 to je super 😊
@martinaj no som pozerala podla kalkulačky tu čo som našla a tam mi ukazalo 5+2tt no dufam že to bude v poriadku v pondelok na krv,a ty si bola už na krv??
@butterfly333 bola ale neviem vysledky, az na poradni mi povedia. Povedala mi dr, ze zavolaju, iba keby bolo zle. Ja som dnes volala, ze si zacinam davat duphaston ( lebo sa strasne bojim) a ona, ze mam dojst pondelok preistotu. Tak budem 6tt+2 a verim, ze je vsetko super a uvidim nase babatko.
@butterfly333 ale mm vravi, ze brusko mi rastie, tak babatko je urcite oki 💞
@martinaj držím nám palce mooooc nech je všetko ok.
@butterfly333 aj ja tebe 😊 moja urcite aj tvoje aj moje babo sa ma super a veselo si plava 😍 vsak uz si fakt zasluzime 😊
@martinaj no čo ked videl len dutinku 😒 a ako berieš dufík 2x1 ??
@martinaj toto bohuzial nemusi byt pravda 😔 . Vo mne babatko uz nezilo, nekrvacala som a brucho mi rastlo! Vraj do 12 tt je to tak, kym sa nespoji krvny obech matky s dietatom (toto mi povedal lekar, ked som sa ho placom pytala, ako je ze nezije babo, preco nekrvacam a preco mi rastie brucho ☹ ?)
Ahojte baby, uz Vas tu nejaku dobu sledujem ale zatoal som neprispievala dokyn som nebola dnes u gyn na potvrdenie tehu. Som dnes presne 6 tyzden a predpokladany Tp.mam zatial len cez net 3. 2. 2016... mam uz 2 roky aj 5 mesacnu dcerku, takze sa tesime na druhe bejby. Uz mi teraz zacali 3 den nevolnosti len rano do obeda co som nie moc nadsena 😵 baby neviete poradit co proti tomu ? Pri dcerke som aj blinkala ale tetaz sa vyhybam jedeniu rano tak som len na suchych piskotach.. a este jedna otazka na Vas mizno blba ale mozem pit colu , kofolu ? A posielam foto snimky, malinke drobciatko sa len tak tak ukazalo a malo 3 mm, videla som aj srdiecko biť ... pekny vecer baby 🙂
BABY teraz pozor, dnes som sa dozvedela, že aj švagriná je tehotná a vychádza jej to tak isto - mali sme spolu začiatok menštruácie 3.5. JA ODPADNEM !!!! samozrejme o mne ešte nikto nevie a ona čaká prvé, takže chcem jej teraz nechať troška pozornosti, nech si to užije 🙂 Mám také zmiešané pocity chcela som jej povedať a aj svokre, že teda aj my čakáme ale zvládla som to - chceme počkať až kým to nebude potvrdené od dr.... som úplne paffffff 😉
@evinka1989 jéjjj vitaj aj ja pôjdem presne keď budem 6+0 tak dúfam, že budem mať to čo ty 🙂
@butterfly333 ano 2x1 ☺️
@butterfly333 a este raz denne si picham clexane, ten mam od hematologicky koli výsledkom....
@evinka1989 vitaj medzi nami a krasne tehulkovanie 😍
@evinka1989 vitaj gratulujem.kolu a kfolu by si pit nemusela ma to kofein a nieje to vobec prospesne nakolko to ma vela cukru ktory ti vystreli do vysin hladinu cukru ktora ked stupa a nasledne prudko klesa zene je vtedy zle.odporuca sa nebyt nikdy hladna stale jes male porcie niekedy dokonca celodenne pojdat male susta ked je zene cely den velmi zle.ale nemalo by to byt jedla obsahujuce vela sacharidov aj ked teda niekomu pomahalo dat si trebars kusok piskoty tycinky atd.a to teda sacharidy su.odporuca sa ked ides v noci na zachod dat si nieco do ust a spapat to aby ta hladina cukru neklesla az na pocit kedy je zene uz na vracanie.to ze z nechutenstva zena neje rozbehne bludny kruh ze je zene vlastne stale zle pretoze neje,vela som toho citala o tom lebo ja som kcvoli tomuto uz nechcela mat ani dieta bolo mi strasne rpestrasne zle v jednom kuse a nielen od zaludka ale aj hlavy akoby som mala nonstop chripku z neprestajnou nevolnostou a vracala som aj 6 krat za den.takze tym co je zle skuste jest male porcie jedal pocas dna vela krat trebars oriesky si hadze do pusy mandle kesu atd.su vyborne na vyvyjanie sa nervou mozgu atd. 🙂 koniec mudrovania 😀 😀 snad to niekomu pomoze 😉 inak vitam vsetky maminy je nas tu tolko ze budem mat v tom taky bordel ze nebudem vediet ktora je ktora a s ktorou co uz som rozoberala 😀 😀 😀
@luciadobrov tak to je ze aka haluz 😀 snad mate dobry vztha a budete to spolu prezivat a tesit sa aj na zivo je krasne ako na nu myslis nech si uzije pozornost 😉
Baby pridávam sa k vám,citam vás dlhšie, ale trošku sa bojím to priznať keďže je to verejná skupina.zistila som to na deň detí pekný darček.. predpokladany tp 9.2. a mám doma 2roky 4 mesačnú dcérku...mala už klabosi naplno že má maminka v brušku bábo...Tak dúfam, že bude všetko v poriadku k doktorke chcem ísť čo najneskôr...
@evinka1989 zase budeme spolu v skupinke🙂
@luciadobrov tak to je riadna haluz😅
@evinka1989 Vitaj a prijemne tehulkovanie💟
@ritamama Treba len VERIT!! ze bude vsetko ok a bude urcite🙂 netreba si namyslat 🙂
Dnes sa uz hlasim celkom nahlas a zretelne 🙂 apropo baby co uz mate skusenosti ... Mali ste uz niektora nevolnosti takto skoro ??? Mne je od vcera poobedia zle, ale moze to mat dva dovody ze som vcera nepravidelne jedla a som aj vyhladla alebo mam pokazeny zaludok z toho co som jedla vo stvrtok pretoze som mala vcera aj behacku ...
@lucka261177 dakujem velmi oekne za odpoved no radsej ju uplne vyradim aj ked som mala na nu neuveritelnu chut, a teda skusim teda nieco pojest. Pri dcerke som vracavsla tolko co ty za den 😀
@miky132 super tak sa tesim :-

Dúfam že sa tu pridám aj ja rok sa snažíme o 2 dní mám dostať menštruáciu tento týždeň mám hnedé spinenie raz až do krvi tak neviem bolia ma prsia ak nedostanem v pondelok urobym test máte daktora taku skusenost ďakujem za prečítanie