Ako si spríjemňujete zimné dni?
Ahojte.. neviem ako ste na tom vy ale ja sa tak teším už na jar.. normálne ma táto zima deptá.. najradšej by som šla niekam do tepla na dovolenku ale šéfka mi nedá teraz voľno a ide ma z toho poraziť už.. ako bojujete so zimou vy? Ako si toto obdobie spríjemňujete? Ja vôbec nie som zimný typ, lyžovačky idú úplne mimo mňa..
My chodíme za snehom sánkovať sa s deťmi, lyžovať sa nevieme. Prechádzky v zimnej prírode majú svoje čaro alebo ostať doma a hrať spoločenské hry, prípadne dať si čaj pri dobrej knihe. Ale zima netrvá dlho.
Už sa otepľuje, tento týždeň bolo do +10 stupňov aj slnko svietilo. Už ide jar.
My chodíme za snehom sánkovať sa s deťmi, lyžovať sa nevieme. Prechádzky v zimnej prírode majú svoje čaro alebo ostať doma a hrať spoločenské hry, prípadne dať si čaj pri dobrej knihe. Ale zima netrvá dlho.
Už sa otepľuje, tento týždeň bolo do +10 stupňov aj slnko svietilo. Už ide jar.
@anonym_10d810 chvalabohu ja mam z toho fakt depky😃
@anonym_autor ale veď ani nie je zima ,mňa to tak vytáča
S vínkom pri krbe , dobrými sexom a čítaním knih
@anonym_autor
@anonym_autor okrem toho, že som od rána do 17,30 v práci od pondelka do piatku, tak stíham ešte šiť, a chodiť na jumping. Cez víkendy buď sa chodíme kúpať, alebo len tak prejsť po lese, ale len po okraji, lebo sa bojím že má niečo prepadne 😃 ale už privolávam jar. Dávam jarnú výzdobu, mám tulipány vo váze, na oknách narcisy atď.
@anonym_autor okrem toho, že som od rána do 17,30 v práci od pondelka do piatku, tak stíham ešte šiť, a chodiť na jumping. Cez víkendy buď sa chodíme kúpať, alebo len tak prejsť po lese, ale len po okraji, lebo sa bojím že má niečo prepadne 😃 ale už privolávam jar. Dávam jarnú výzdobu, mám tulipány vo váze, na oknách narcisy atď.
@kavasmliekom so slovom narcis na Koníku opatrne.
Knihy, filmy, sport, sex, posedenie s rodinou ci kamosmi. Zima ako taka mi vobec nevadi. Vadi mi posun casu na letny.
ja mám zimu rada
Knihy, filmy, sport, sex, posedenie s rodinou ci kamosmi. Zima ako taka mi vobec nevadi. Vadi mi posun casu na letny.
@simsalabim ten sex momentálne nemám, lebo som rozídená 🙂
@anonym_autor Ja mám radšej zimu než leto a horúčavy.
@anonym_autor učím sa😂 vyhovuje mi zima, trávim veľa času pred pc, aspoň mi nie je ľúto, že nemám čas ist von. Iba také schnell prechádzky zvykneme dať s rodinkou.
Ja by som najradšej šla do roboty, už som 3 týždne doma a chodím po vyšetreniach som slabá mám bolesti a nevoľnosti a lekári hľadajú diagnózu, rozhoduje sa medzi dvoma a ani jedna nie je dobrá a je na celý život... Radšej by som bola v práci a mrzla NO BOLA ZDRAVÁ. Už sa určite nebudem sťažovať na prkotiny ako je počasie
@anonym_autor v zime milujem horúci, bublinkový kúpeľ s voňavými éterickými olejmi, keďže v lete sa len sprchujem, robím si rôzne miešané čaje s bylinkami, koreninami... fermentujem si zeleninu na posilnenie imunity, sledujem podcasty o histórii...
Filmy,krizovky a hlavne citam knihy. Ja milujem zimu. Vsetko sa spomali,mame cas oddychovat. Mam cas na knihy. Zboznujem,ked len tak sedime doma a uzivame si nicn erobenie. Ja sa na pocasie nerada stazujem. Vazim si,ze sme zdravi a taka banalita ako je skarede pocasie,na to ani nemyslim. Je pravda,ze slnko som nevidela ani nepamatam a vycerpava ma to. Ale viem,ze uz coskoro pride a treba si nastavit mysel a byt vdacny za to,co mame.
Milujem zimu. Nie je nič krajšie, ako prísť domov, sedieť so šálkou niečoho teplého pri krbe, počúvať praskanie ohňa a venovať sa príjemným činnostiam. A potom vybehnúť von, korculovat sa, lyžovať alebo jednoducho len dýchať ladovy vzduch... Paráda.
ved toto ani nie je zima.Ako ok tento rok januar prekvapil ozaj zasnezeny aj riadne den noc mrzlo ale tento februar o nicom.To skor pripomina marec a jar ako zimu.Inak nechapem ako moze byt sex konickom a casto to tu na mk citam ze si nim niekto krati cas.Prekvapive zistenie

sedim pri krbe zabalena v deke s horucim cajom v ruke