Ako udržať formu pri nadriadenom šetriacom režime?
Dievčatá a chlapci, čo robiť, ak máte nadriadený šetriaci režim?
Už pár týždňov sa nemôžem naťahovať s ťažkými vecami a idem na zákrok (vlastne tri počas jari a začiatku leta) budem mať stehy, takže to bude ešte pokračovať.
No a mňa už začína všetko bolieť.
Pohyb mám momentálne len rýchlu chôdzu, raz denne cca 15 minút do kopca (cestou do práce)
Nestačí mi to.
Čo sa dá robiť? Ja som bez nápadu.
Ďakujem
@tilly skor kalanetika ako pilates. Kalanetiku vymyslela baletka, ktora po uraze musela lezat ale chcela sa udrzat vo forme. Ono sa to nezda, ale ak cvicis poriadne je to dobry zaberak
@viestta toto vôbec nepoznám. Moja mama mala tuším v 90tkach knihu, ale nikdy som to nerobila. Kuknem yt. Dik
Ja doteraz nechápem, že z čoho máš bolesti...?😁 že veľa chodíš ci malo chodíš
Lebo môže to byt aj aj
@anonym_429fa7 z toho, že necvičím, ako som bola zvyknutá, len tú chôdzu mám.
@tilly ries to s fyzioterapeutom. Nie so ziadnym trenerom. Je to specificka situacia.
@simsalabim ja už som pribrala 😅, to je momentálne to najmenej. Kašľať na to. To ma neobmedzuje. Bolesť ma obmedzuje a ja neznášam, keď ma niečo limituje. S váhou sa zmieriť, so stratou "slobody", nie 😄
@tilly No keď si pribrala preto ťa všetko bolí. Aj mne všetko bolelo kým som neschudla a nemam ani 40. Teraz som fajn, oveľa menej bolesti
@tilly No keď si pribrala preto ťa všetko bolí. Aj mne všetko bolelo kým som neschudla a nemam ani 40. Teraz som fajn, oveľa menej bolesti
@sisska96 moze byť aj to, ale priberala som postupne a bolí až teraz, keď nemôžem cvičiť. Necvičím cca 6 týždňov, priberám dva tri roky 🙊, bez zmeny životného štýlu, práveže si viac dávam pozor na stravu. Len tá po💩 perimenopauza.
neviem síce čo to je za zákrok ale asi by som sa činiek úplne nevzdala 🤔 mňa po 2 týždňoch choroby neskutočne bolel chrbát (aj do hlavy mi to vystreľlovalo) a až keď som dala váhy, tak pomohlo... samozrejme asi polovičné ako pred chorobou 😅 ale tam išlo o ten "pohyb". plus ako tu už zazneli nápady tak joga, pilates, fyzio, bike, plávanie (ak môžeš)

Ja doteraz nechápem, že z čoho máš bolesti...?😁 že veľa chodíš ci malo chodíš
Lebo môže to byt aj aj