Akú váhu kettlebellu zvoliť na cvičenie?
Ahojte. Chcem začať cvičiť s kettlebellom,ale neviem akú váhu zvoliť na začiatok. Skúšala som včera v predajni 4 aj 6 kg, 8 kg nemali. S ktorým ste začali vy. Ďakujem za každú radu.
@anonym_autor a čo chceš s nim cvičiť?
@anonym_0d42e5 potrebujem hlavne spevniť chrbát, a ruky. Ruky mám slabé ako mucha .
@anonym_0d42e5 potrebujem hlavne spevniť chrbát, a ruky. Ruky mám slabé ako mucha .
@anonym_autor tak to skôr fitko a trener. Sama si môžeš ešte ublížiť
Začínala som s 8kg
@anonym_autor tak to skôr fitko a trener. Sama si môžeš ešte ublížiť
@anonym_0d42e5 do fitka chodím. Sú tam dvaja tréneri a obsadení sú až do marca. Nechcem meniť fitko. Nechcem ani žiadne extrémy cvičiť, nepotrebujem chudnúť, len ten chrbát a hlavne ruky posilniť.
@anonym_0d42e5 do fitka chodím. Sú tam dvaja tréneri a obsadení sú až do marca. Nechcem meniť fitko. Nechcem ani žiadne extrémy cvičiť, nepotrebujem chudnúť, len ten chrbát a hlavne ruky posilniť.
@anonym_autor v blave a vo zvolene si nájdi bellforce.sk a tam vedia dat aj individuálne hodiny , kde na začiatku to precvičia s tebou , doporučia, opravia
maju viac trenerov čiže termin dostaneš skorej
potom chodiš len napr raz za mesiac ...
a neskôr už sama doma
@anonym_autor v blave a vo zvolene si nájdi bellforce.sk a tam vedia dat aj individuálne hodiny , kde na začiatku to precvičia s tebou , doporučia, opravia
maju viac trenerov čiže termin dostaneš skorej
potom chodiš len napr raz za mesiac ...
a neskôr už sama doma
@sara07 ďakujem, pozriem to.
@anonym_autor mas nejake skusenosti so silovym treningom? Ci vobec nic?
@curlyjanka len vlastná váha, odporové gumy.
@curlyjanka len vlastná váha, odporové gumy.
@anonym_autor kedze zacinas- zacala by som s tak 1-2kg a druhym 5kg.
Mensiu vahu na mensie svalove partie a vacsiu vahu na vascie svalove partie.
@anonym_autor kedze zacinas- zacala by som s tak 1-2kg a druhym 5kg.
Mensiu vahu na mensie svalove partie a vacsiu vahu na vascie svalove partie.
@curlyjanka ďakujem za radu.
@curlyjanka ďakujem za radu.
@anonym_autor ja som zacinala s jednoruckami 1kg a 3kg. Potom som prikupila 2kg a manzel vyhrabal kotuce - takze mam aj 5kg, aj 10kg aj 20 kg.
V case nudze som ako zavazie pozivala aj deti😅
Blahozelam k rozhodnutiu a zelam vela trpezlivosti.
@anonym_autor no kamoška začinala s 2 kg , teraz už má všetky velkosti v kute 😂 , cviči s nimi stale pochvaluje si, ja na to osobne nemam nejak ja som skôr na elyp.trenažer
@sara07 nemyslím si, že až tak by ma to chytilo 😁
@anonym_autor to ani ja nie
To tie vysledky.
Bolo citit a vidiet a tak clovek chce viac a viac😁
Kup cez sinsay za 4€ zacni s tym 4 kilovym.
@anonym_autor no ja som to brala ked som sa o ne nechtiac potkla že čo za hovädinu zase vymyšla, reku počkáme si kym ju to prejde , ráno tak 10 min cviči vraj , no na dovolenke tam "blbla" s takym tažšim už som čakala kedy rozflakne okno
ju to dost nadchlo a teda chrbat zrovnala to je pravda
ja osobne eee , pekne hopkat na trenažer
@anonym_autor ja som zacinala s jednoruckami 1kg a 3kg. Potom som prikupila 2kg a manzel vyhrabal kotuce - takze mam aj 5kg, aj 10kg aj 20 kg.
V case nudze som ako zavazie pozivala aj deti😅
Blahozelam k rozhodnutiu a zelam vela trpezlivosti.
@curlyjanka musím so sebou niečo robiť, lebo tie moje slabé ruky, to je des.
@curlyjanka musím so sebou niečo robiť, lebo tie moje slabé ruky, to je des.
@anonym_autor vyskusaj na zaciatok 4 kg,po par mesiacoch, vymen za tazsie.Ja som zacal v januari,sice s inou vahou,ale je to super.
Tu je link na motivaciu,drzim palce🍀
https://youtube.com/shorts/eozDdbpNuXI?si=DCkkb...
@anonym_autor to ani ja nie
To tie vysledky.
Bolo citit a vidiet a tak clovek chce viac a viac😁
@curlyjanka no dobre, možno ma to chytí ale v pláne to nemám 😃 ja milujem beh, to je moje.
@anonym_autor no ja som to brala ked som sa o ne nechtiac potkla že čo za hovädinu zase vymyšla, reku počkáme si kym ju to prejde , ráno tak 10 min cviči vraj , no na dovolenke tam "blbla" s takym tažšim už som čakala kedy rozflakne okno
ju to dost nadchlo a teda chrbat zrovnala to je pravda
ja osobne eee , pekne hopkat na trenažer
@sara07 tak možno to aj u mňa príde, nepredpokladám, ale ktovie.
@anonym_autor vyskusaj na zaciatok 4 kg,po par mesiacoch, vymen za tazsie.Ja som zacal v januari,sice s inou vahou,ale je to super.
Tu je link na motivaciu,drzim palce🍀
https://youtube.com/shorts/eozDdbpNuXI?si=DCkkb...
@tundra ďakujem, aj za link.
@anonym_autor ked chodite do fitka , tak naco vam domov kettleball. Na chrbat s kettleballom velmi nepocvicite. Na ruky treba jednorucky .
@anonym_autor ked chodis do fitka tak vyskusaj rozne vahy. Co uz je lachsie ked to mas pod nosom?
Zacinala som so6kg. Zalezi aj na cvikoch.
Dnes som dvihala jednou rukov 4kglovy a vypady robila s 9kg

@anonym_autor a čo chceš s nim cvičiť?