icon

Budú pánske Hoka Clifton 10 vhodné na beh?

dominik2795
Dnes o 18:05

Zdravim dnes som skusal hola clifton 10 panske a dost mi sadli. Som len rekreacny bezec ale chcel by som aj polmaraton niekedy. A chcel by som v nich aj obcas do prirody behat. Budu vhodne?

wade
Dnes o 18:11

Pri bežeckých topánkach pozor na veľkosť. Noha trošku opuchne pri dlhších behoch. Ja mám normálnu veľkosť 44 a bežecké mám 45,5. A tieto konkrétne sú primárne na asfalt ale keď vynehnes na nespevnený povrch - budú ok. Ale ja napríklad behám v asfaltových aj po väčších terénoch - len nedrží najlepšie.

dominik2795
autor
Dnes o 18:22
@wade

Pri bežeckých topánkach pozor na veľkosť. Noha trošku opuchne pri dlhších behoch. Ja mám normálnu veľkosť 44 a bežecké mám 45,5. A tieto konkrétne sú primárne na asfalt ale keď vynehnes na nespevnený povrch - budú ok. Ale ja napríklad behám v asfaltových aj po väčších terénoch - len nedrží najlepšie.

@wade ako zas ze by mi az tak opuchli si nemyslim a mam radsej ked je noha pevnejsia

lucik194
Dnes o 18:29

tieto hoka su vyslovene asfaltky. mne napr hoka nesedia.....

ale ocividne nevieš nic i bežeckých teniskách. tie sa kupuju naozaj o 1-1.5 cisla vacsie.
ak nekupis, do troch mesiacov pri intenzívnom behu Ti zlezie aspoň jeden necht. možnože aj dva.
mne stacia tenisky na beh o cisli vacsie. niekomu o cislo a pol.

ver mi, noha pevnejšia bude v tych o číslo vacsich.

no ak sa vyberies po chodniku v lese, ktory je velky spevneny a rovny, bude to v pohode. ak bude hrbolaty, nebude to dobre, členky aj kolena Ta budu hned boliet. detto sa to bude smykat, ta hladka podrazka a zosuchas ju hned ....

dominik2795
autor
Dnes o 18:54
@lucik194

tieto hoka su vyslovene asfaltky. mne napr hoka nesedia.....

ale ocividne nevieš nic i bežeckých teniskách. tie sa kupuju naozaj o 1-1.5 cisla vacsie.
ak nekupis, do troch mesiacov pri intenzívnom behu Ti zlezie aspoň jeden necht. možnože aj dva.
mne stacia tenisky na beh o cisli vacsie. niekomu o cislo a pol.

ver mi, noha pevnejšia bude v tych o číslo vacsich.

no ak sa vyberies po chodniku v lese, ktory je velky spevneny a rovny, bude to v pohode. ak bude hrbolaty, nebude to dobre, členky aj kolena Ta budu hned boliet. detto sa to bude smykat, ta hladka podrazka a zosuchas ju hned ....

@lucik194 no mozem kupit 44 2/3 aj ked som skusal 44ky jedine este popozerat zajtra ci maju niekde vacsie lebo tak na predajniach maju z 150 a na nete 112

lucik194
Dnes o 19:22

aj 3/4 cisla ocenis 💪