Cvičenie doma podľa aplikácií. Aké máte výsledky?
Ahojte cvicili ste doma podla nejakej aplikacie kde ste tym cvicenim videli vysledky?
@anonym_autor nie
@anonym_151bb8 mozem vediet aj tak co to bola za aplikacia?
Podľa aplikácie nie, podľa YT videí (Chloe Ting, Pamela Reif, FitnessBlender) som začala počas pandémie... a výsledky neboli určite tak rýchle a tak viditeľné ako sa to rozbehlo, keď som začala chodiť do posilky, ale každý pohyb lepší ako žiadny (samozrejme, tak aby si človek neublížil)... záleží teda aj aké výsledky očakávaš a chceš dosiahnuť, ja som formovala, nechudla... ale také tie appky čo sú reklamy, že stačí 5 minút denne "cvičiť" pri tom čo ležíš na posteli, to je blbosť
@anonym_autor ja cvičím s konkrétnymi babami na youtube. A ak cvičím pravidelne, vidiet rozdiel. Samozrejme, nejde to tak rychlo a výrazne ako vo fitku ale ja som spokojna
@anonym_autor ja som si zaplatila balancetv a super, vidim vysledky a s nimi sa mi cvici velmi dobre
normalne cvicim s cinkami doma - rozne vahy rozne cviky, alebo kettlebel, ci gumy, caroline girvain ci heather robertson, joe wick. Ale aj na stravu si davam pozor, a jasne, vidiet vysledky.
Výsledky mám dobré. Začala som cez covid. Platim si balance.tv Cvičím 4xdo týždňa. Vyhovuje mi výber tréningov. A aj archív. A platím smiešnu sumu v porovnaní s tým, čo som platila v posilke s trénerom.
Výsledky mám dobré. Začala som cez covid. Platim si balance.tv Cvičím 4xdo týždňa. Vyhovuje mi výber tréningov. A aj archív. A platím smiešnu sumu v porovnaní s tým, čo som platila v posilke s trénerom.
@martinka13 kolko to stoji prosim?
@martinka13 kolko to stoji prosim?
@anonym_f8e2e2 https://balancetv.sk/programs/treningy/content?...
ak budeš cvičiť pravidelne, tak budeš vidieť výsledky. chceš činky alebo vlastnou váhou?
skús pozrieť toto - to sú úplne SMIEŠNE cviky z pohľadu náročnosti, ale maximálne efektívne… ja mám program one & done. jedno cvičenie má cca 7-8 minút a zopakuješ to 3x a máš svalovku poriadnu… je to zábavné tým aké je to smiešne nenáročné…
https://members.sveltetraining.com/program/

@anonym_autor nie