icon

Hrávate online hry s ostatnými hráčmi?

richardiv
26. mar 2026

Hrávate online hry s ostatnými hráčmi – či už na mobile alebo na PC – ako formu relaxu a zábavy? Ak áno, aké tituly zo sveta MMO hier vás najviac bavia?
Či už ide o pokojnejšie hry ako Palia, kde si budujete vlastný domov a objavujete rozsiahly svet, alebo akčnejšie tituly ako Albion Online či World of Warcraft, možností je dnes naozaj veľa.
Rád by som spoznal vaše tipy a skúsenosti – hrávate napríklad aj Guild Wars 2, Final Fantasy XIV, The Elder Scrolls Online, Black Desert Online alebo Runescape?

anonym_46d53d
26. mar 2026

Nie, tieto hry ani nazvy mi absolutne nic nehovoria. Mozno moj syn pubertiak by vedel. Ale pre mna toto nema byt zabava pre dospelych ludi.

emjee
26. mar 2026

Nehravam MMO hry, hravam roadtriprivals a sach

matana2
27. mar 2026
@emjee

Nehravam MMO hry, hravam roadtriprivals a sach

@emjee ja tiez sach

anonym_f5d808
27. mar 2026

@richardiv ano hrávam 😅 a príde mi to úplne v poriadku, aj keď som dospela a mám deti, hráme s manželom online hru

richardiv
autor
27. mar 2026
@anonym_f5d808

@richardiv ano hrávam 😅 a príde mi to úplne v poriadku, aj keď som dospela a mám deti, hráme s manželom online hru

@anonym_f5d808 aj ja si myslím, že je to skvelý spôsob ako totálne vypnút …akú hru hráte? 🙂

anonym_6caa45
27. mar 2026

Nie nehrám žiadne online hry s inými hráčmi. Nie som už dieťa, ani gen Z, že si neviem nájsť iné hobby ako online.

richardiv
autor
27. mar 2026
@anonym_6caa45

Nie nehrám žiadne online hry s inými hráčmi. Nie som už dieťa, ani gen Z, že si neviem nájsť iné hobby ako online.

@anonym_6caa45 Rozumiem, že to tak vnímaš, ale podľa mňa jedno nevylučuje druhé. Človek môže mať rôzne hobby – športovať, čítať, maľovať a zároveň si občas aj niečo zahrať. Nie je to o veku ani o zrelosti, skôr o tom, čo koho baví a ako si vie nastaviť rovnováhu.

anonym_6caa45
27. mar 2026
@richardiv

@anonym_6caa45 Rozumiem, že to tak vnímaš, ale podľa mňa jedno nevylučuje druhé. Človek môže mať rôzne hobby – športovať, čítať, maľovať a zároveň si občas aj niečo zahrať. Nie je to o veku ani o zrelosti, skôr o tom, čo koho baví a ako si vie nastaviť rovnováhu.

@richardiv ak by muž hral online hry, tak by som o neho nemala záujem. Šport, knihy, prechádzky, divadlo, múzeá, kino, zvieratá, domáce práce. Čokoľvek. Ak sedí doma na stoličke a mastí hry, tak je to pre mňa stopka. Príde mi, že sa zasekol v 16tich. A to nie je nič pre mňa.

anonym_f5d808
27. mar 2026
@richardiv

@anonym_f5d808 aj ja si myslím, že je to skvelý spôsob ako totálne vypnút …akú hru hráte? 🙂

@richardiv je to najlepši sposob vypnuť, samozrejme, že už ako rodičia máme povinnosti voči deťom a domácnosti, ale vzdy proste ten čaa na hru si najdeme, a je tam vela ludi, ešte aj starší od nás čo maju deti a hravaju s nami, vie to odpútať od tych každodennych povinnosti hrame pub g

sara07
27. mar 2026

hrávam jednu hru cez zimu , ale nehrám ju tak teraz už pre tu hru alebo pre tých ludí čo ich hraju so mnou, pár ich hrá roky , dokonca mávame reálne stretnutia, proste pokecat na živo , zabavit sa, niečo opiecť atd ...

anonym_3362c9
27. mar 2026

@richardiv jasne, Diablo a Mtg a dalsie (na ps, pc, mobile)...

anonym_8ee656
27. mar 2026

Hrám zoliky a canastu.

richardiv
autor
27. mar 2026
@anonym_f5d808

@richardiv je to najlepši sposob vypnuť, samozrejme, že už ako rodičia máme povinnosti voči deťom a domácnosti, ale vzdy proste ten čaa na hru si najdeme, a je tam vela ludi, ešte aj starší od nás čo maju deti a hravaju s nami, vie to odpútať od tych každodennych povinnosti hrame pub g

@anonym_f5d808 ja zas hrávam sám keďže s priateľkou skôr zdieľam iné záľuby :D v tomto sme sa nenašli …tak hľadám niečo s cz sk komunitou, možno skúsim to pub g …teraz mám palia čo je fakt taká pohodovka nekonfliktná :D

anonym_9a3e57
27. mar 2026

S kamošmi momentálne wreckfest 2 a rocket league. Kedysi dávno American truck simulator, Icarus, áno aj wowko, planet crafter, samozrejme Fifu a PESko, schedule I, ale & tale, hydroneer, plate up. Bolo ich viac ale to by som sa musela pozrieť do steamu na PC aby som si pospomínala 🙂

anonym_f5d808
27. mar 2026
@richardiv

@anonym_f5d808 ja zas hrávam sám keďže s priateľkou skôr zdieľam iné záľuby :D v tomto sme sa nenašli …tak hľadám niečo s cz sk komunitou, možno skúsim to pub g …teraz mám palia čo je fakt taká pohodovka nekonfliktná :D

@richardiv pub g je podobne ako call of duty 😃 mňa na to manžel namotivoval a uz to spolu hravame, peniaze do toho nedávame, len tak pre zabavu a spoznali sme tam vela ludi