Hrávate online hry s ostatnými hráčmi?
Hrávate online hry s ostatnými hráčmi – či už na mobile alebo na PC – ako formu relaxu a zábavy? Ak áno, aké tituly zo sveta MMO hier vás najviac bavia?
Či už ide o pokojnejšie hry ako Palia, kde si budujete vlastný domov a objavujete rozsiahly svet, alebo akčnejšie tituly ako Albion Online či World of Warcraft, možností je dnes naozaj veľa.
Rád by som spoznal vaše tipy a skúsenosti – hrávate napríklad aj Guild Wars 2, Final Fantasy XIV, The Elder Scrolls Online, Black Desert Online alebo Runescape?
@richardiv ano hrávam 😅 a príde mi to úplne v poriadku, aj keď som dospela a mám deti, hráme s manželom online hru
Nie nehrám žiadne online hry s inými hráčmi. Nie som už dieťa, ani gen Z, že si neviem nájsť iné hobby ako online.
Nie nehrám žiadne online hry s inými hráčmi. Nie som už dieťa, ani gen Z, že si neviem nájsť iné hobby ako online.
@anonym_6caa45 Rozumiem, že to tak vnímaš, ale podľa mňa jedno nevylučuje druhé. Človek môže mať rôzne hobby – športovať, čítať, maľovať a zároveň si občas aj niečo zahrať. Nie je to o veku ani o zrelosti, skôr o tom, čo koho baví a ako si vie nastaviť rovnováhu.
@anonym_6caa45 Rozumiem, že to tak vnímaš, ale podľa mňa jedno nevylučuje druhé. Človek môže mať rôzne hobby – športovať, čítať, maľovať a zároveň si občas aj niečo zahrať. Nie je to o veku ani o zrelosti, skôr o tom, čo koho baví a ako si vie nastaviť rovnováhu.
@richardiv ak by muž hral online hry, tak by som o neho nemala záujem. Šport, knihy, prechádzky, divadlo, múzeá, kino, zvieratá, domáce práce. Čokoľvek. Ak sedí doma na stoličke a mastí hry, tak je to pre mňa stopka. Príde mi, že sa zasekol v 16tich. A to nie je nič pre mňa.
@anonym_f5d808 aj ja si myslím, že je to skvelý spôsob ako totálne vypnút …akú hru hráte? 🙂
@richardiv je to najlepši sposob vypnuť, samozrejme, že už ako rodičia máme povinnosti voči deťom a domácnosti, ale vzdy proste ten čaa na hru si najdeme, a je tam vela ludi, ešte aj starší od nás čo maju deti a hravaju s nami, vie to odpútať od tych každodennych povinnosti hrame pub g
hrávam jednu hru cez zimu , ale nehrám ju tak teraz už pre tu hru alebo pre tých ludí čo ich hraju so mnou, pár ich hrá roky , dokonca mávame reálne stretnutia, proste pokecat na živo , zabavit sa, niečo opiecť atd ...
Hrám zoliky a canastu.
@richardiv je to najlepši sposob vypnuť, samozrejme, že už ako rodičia máme povinnosti voči deťom a domácnosti, ale vzdy proste ten čaa na hru si najdeme, a je tam vela ludi, ešte aj starší od nás čo maju deti a hravaju s nami, vie to odpútať od tych každodennych povinnosti hrame pub g
@anonym_f5d808 ja zas hrávam sám keďže s priateľkou skôr zdieľam iné záľuby :D v tomto sme sa nenašli …tak hľadám niečo s cz sk komunitou, možno skúsim to pub g …teraz mám palia čo je fakt taká pohodovka nekonfliktná :D
S kamošmi momentálne wreckfest 2 a rocket league. Kedysi dávno American truck simulator, Icarus, áno aj wowko, planet crafter, samozrejme Fifu a PESko, schedule I, ale & tale, hydroneer, plate up. Bolo ich viac ale to by som sa musela pozrieť do steamu na PC aby som si pospomínala 🙂
@anonym_f5d808 ja zas hrávam sám keďže s priateľkou skôr zdieľam iné záľuby :D v tomto sme sa nenašli …tak hľadám niečo s cz sk komunitou, možno skúsim to pub g …teraz mám palia čo je fakt taká pohodovka nekonfliktná :D
@richardiv pub g je podobne ako call of duty 😃 mňa na to manžel namotivoval a uz to spolu hravame, peniaze do toho nedávame, len tak pre zabavu a spoznali sme tam vela ludi

Nie, tieto hry ani nazvy mi absolutne nic nehovoria. Mozno moj syn pubertiak by vedel. Ale pre mna toto nema byt zabava pre dospelych ludi.