icon

Má zmysel cvičiť denne len 15 minút?

diaszoky
Dnes o 19:41
anonym_a47912
Dnes o 19:42

Lepšie ako nič

anonym_28e2ca
Dnes o 19:44

Otazka je ako cvicit? Je to lepsie nez nic. Ja beham denne 4 km co mam tak do 30 minut.. niekedy rychlejsie niekedy do kopca alebo s cinkami. A od dnes som pridala cvicenie 20 minut. 10 mam na prezlecenie a sprchu. Viac sa tomu venovat nemozem. Mesiac som takto behala kazdy druhy den.. a sice som na vahe neschudla ale mam svalnatejsie nohy ruky a mensie aj brucho.. citim sa ovela lepsie..

biba_18
Dnes o 19:45

určite. lepšie ako nič. ale čo od toho očakávaš?

anonym_28e2ca
Dnes o 19:48

@diaszoky inak ak vidis reklamu na fb ze za 15min denne budes mat s pilates sexi telo. Silne tomu pochybujem. Tak mozno uz chude zeny co maju dobry zaklad.ak chces schudnut musis zmenit stravu a ovela viac sportovat..

enmery
Dnes o 19:53
@anonym_28e2ca

@diaszoky inak ak vidis reklamu na fb ze za 15min denne budes mat s pilates sexi telo. Silne tomu pochybujem. Tak mozno uz chude zeny co maju dobry zaklad.ak chces schudnut musis zmenit stravu a ovela viac sportovat..

@anonym_28e2ca "Silne tomu pochybujem". Ďakujem za smiech, dnes som to potrebovala🤣❤️‍🩹

wolf_
Dnes o 19:53

Napr. také 15 minútové HIIT určite, resp. podľa mňa záleží na intenzite, type cvičenia atď. Niektorým druhom cvičení napr taký beh v Z2 je fajn venovať viacej času, iné sú zas vyslovene na kratší čas....

anonym_28e2ca
Dnes o 19:58
@enmery

@anonym_28e2ca "Silne tomu pochybujem". Ďakujem za smiech, dnes som to potrebovala🤣❤️‍🩹

@enmery rado sa stalo

zuzubb007
Dnes o 19:59

Ak chceš cvičít len tak bez chudnutia a efektu tak kľudne 15 minút, ak chces nejaké výsledky musíš aspoň 30 minút a viac

a0
Dnes o 20:04

Každá minúta cvičenia sa ráta a je to stále viac ako nič. Zázraky od toho však nečakaj.

veselo_neveselo
Dnes o 20:07

@diaszoky ma, za 15 minut mas aspon mobilitu hlavnych casti, to sa tiez pocita.
Ak k tomu pridas zopar drepov cez den, chodit po schodoch bez vytahu, tak ano, aspon na udrzanie pohyblivosti to staci.

michaela329
Dnes o 20:13

Samozrejme...a vieš aký efekt to bude určite mať? Postupne si sama budeš čas pridávať, lebo si vytvoris zdravý návyk. Len do toho 🍀

anonym_9101ae
Dnes o 20:16

urcite ano, denne sa 15 minut aspon ponatahovat je velky benefit do buducnosti...

anonym_01526c
Dnes o 20:17

len pekne pokračuj. každý deň. spravíš si návyk. možno po čase budeš čas aj pridávať.
Má to zmysel .

maminkadeticiek
Dnes o 20:18

VZDY TO MA ZMYSEL.5 je viac ako 0.
10 je viac ako 0.
15 min je urcite hiac ako nula.
Kazdy den cvicit 15 minut silovy trening ma obrovsky zmysel a ked budes matbaj kaloricky deficit uz po mesiaci uvidis zmeny.

sense
Dnes o 20:19

Podľa toho čo od toho očakávas ... Ale aj 15minut je viac ako nic

anonym_a2dabf
Dnes o 20:23

Jasné, ideálne do zlyhania 🙂 keď už ozaj nemôžeš spraviť ďalšie opakovanie. Pekne by som si to podelila, jeden deň nejaké kliky až kým sa úplne nerozbijem, druhý deň drepy, tretí brucho/plank, a potom zase kliky, drepy, brucho a dookola 🙂

simca06022011
Dnes o 20:33

urcite, a postupne si pridas 🙂)

anonym_576f51
Dnes o 20:40

@diaszoky lepsie aspon 30 minut. lebo za 15minut sa ti ozaj len znici cukor v krvi ale realne na tuky prichadza az neskor. ale ako sa hovori lepsie, ako nic

lucik194
Dnes o 20:40

15 min nema nejaky zmysel.

ja by som za 15 min tak dala pár cvikov na mobilitu. alebo 15 min brutál kardio

lucka_ke
Dnes o 22:10

choď radšej na prechádzku