Má zmysel cvičiť denne len 15 minút?
Otazka je ako cvicit? Je to lepsie nez nic. Ja beham denne 4 km co mam tak do 30 minut.. niekedy rychlejsie niekedy do kopca alebo s cinkami. A od dnes som pridala cvicenie 20 minut. 10 mam na prezlecenie a sprchu. Viac sa tomu venovat nemozem. Mesiac som takto behala kazdy druhy den.. a sice som na vahe neschudla ale mam svalnatejsie nohy ruky a mensie aj brucho.. citim sa ovela lepsie..
@diaszoky inak ak vidis reklamu na fb ze za 15min denne budes mat s pilates sexi telo. Silne tomu pochybujem. Tak mozno uz chude zeny co maju dobry zaklad.ak chces schudnut musis zmenit stravu a ovela viac sportovat..
@diaszoky inak ak vidis reklamu na fb ze za 15min denne budes mat s pilates sexi telo. Silne tomu pochybujem. Tak mozno uz chude zeny co maju dobry zaklad.ak chces schudnut musis zmenit stravu a ovela viac sportovat..
@anonym_28e2ca "Silne tomu pochybujem". Ďakujem za smiech, dnes som to potrebovala🤣❤️🩹
Napr. také 15 minútové HIIT určite, resp. podľa mňa záleží na intenzite, type cvičenia atď. Niektorým druhom cvičení napr taký beh v Z2 je fajn venovať viacej času, iné sú zas vyslovene na kratší čas....
@anonym_28e2ca "Silne tomu pochybujem". Ďakujem za smiech, dnes som to potrebovala🤣❤️🩹
@enmery rado sa stalo
Ak chceš cvičít len tak bez chudnutia a efektu tak kľudne 15 minút, ak chces nejaké výsledky musíš aspoň 30 minút a viac
Každá minúta cvičenia sa ráta a je to stále viac ako nič. Zázraky od toho však nečakaj.
@diaszoky ma, za 15 minut mas aspon mobilitu hlavnych casti, to sa tiez pocita.
Ak k tomu pridas zopar drepov cez den, chodit po schodoch bez vytahu, tak ano, aspon na udrzanie pohyblivosti to staci.
Samozrejme...a vieš aký efekt to bude určite mať? Postupne si sama budeš čas pridávať, lebo si vytvoris zdravý návyk. Len do toho 🍀
urcite ano, denne sa 15 minut aspon ponatahovat je velky benefit do buducnosti...
len pekne pokračuj. každý deň. spravíš si návyk. možno po čase budeš čas aj pridávať.
Má to zmysel .
VZDY TO MA ZMYSEL.5 je viac ako 0.
10 je viac ako 0.
15 min je urcite hiac ako nula.
Kazdy den cvicit 15 minut silovy trening ma obrovsky zmysel a ked budes matbaj kaloricky deficit uz po mesiaci uvidis zmeny.
Jasné, ideálne do zlyhania 🙂 keď už ozaj nemôžeš spraviť ďalšie opakovanie. Pekne by som si to podelila, jeden deň nejaké kliky až kým sa úplne nerozbijem, druhý deň drepy, tretí brucho/plank, a potom zase kliky, drepy, brucho a dookola 🙂
@diaszoky lepsie aspon 30 minut. lebo za 15minut sa ti ozaj len znici cukor v krvi ale realne na tuky prichadza az neskor. ale ako sa hovori lepsie, ako nic
15 min nema nejaky zmysel.
ja by som za 15 min tak dala pár cvikov na mobilitu. alebo 15 min brutál kardio

Lepšie ako nič