Olympijské hokejové štvrťfinále - ako to vidíte?
taaaaak a teraz uz len fandit Frantikom 🙂......
Cechunom vobez nezavidim 🙂 Kanada ide isto po medaile, aj ked zazraky sa deju.....
Česko - Dánsko (víťaz vo štvrťfinále proti Kanade)
Švédsko - Lotyšsko (víťaz vo štvrťfinále proti USA)
Nemecko - Francúzsko (víťaz vo štvrťfinále proti Slovensku)
Švajčiarsko - Taliansko (víťaz vo štvrťfinále proti Fínsku)
@anonym_autor fandím dobrému hokeju
Fandim Kanade a Slovensku . Ked jedna z tychto moznosti vyhra poviem si “ vyhrali sme “ 🤣ale sport davno nepozeram nemam na to trpezlivost,
Fandim Kanade a Slovensku . Ked jedna z tychto moznosti vyhra poviem si “ vyhrali sme “ 🤣ale sport davno nepozeram nemam na to trpezlivost,
@miadi Kanada je nadupana. ale tak ona je stale.
@anonym_autor fandím dobrému hokeju
@markusrasford dobra odpoved, ja pozeram vsetky zapasy co sa daju :D a stale hovorim, ze aj prehrat sa da s graciou, ak sa hra pekny hokej ( len samozrejme, ze to potom o to viac boli ak prehrame)
@anonym_autor nie, po niekoľkých rozhodnutíach tých divných pánov v pružkovanom má už prešla chuť
@miadi Kanada je nadupana. ale tak ona je stale.
@anonym_autor Kanada nie je stale nadupana, o com to tocis? Na minulych ZOH sa zbalili po stvtfinale, kludne si pozri supisku, ziadny Crosby ani jemu podobni. Ani na MS nemava to najlepsie. Druha vec je, ze aj tak ziskali viacero MS titulov. Az teraz je nadupana, ked maju to najlepsie z NHL.
@anonym_autor kanada je nadupana preto ze ma tenroraz hracov z nhl..co na majstrovstvach tolkych nemava...
Fandim slovensku, ostatne mi je jedno 😁
@anonym_autor kanada je nadupana preto ze ma tenroraz hracov z nhl..co na majstrovstvach tolkych nemava...
@slavomira236 ale Kanada vždy dobre hra.
@anonym_autor Kanada nie je stale nadupana, o com to tocis? Na minulych ZOH sa zbalili po stvtfinale, kludne si pozri supisku, ziadny Crosby ani jemu podobni. Ani na MS nemava to najlepsie. Druha vec je, ze aj tak ziskali viacero MS titulov. Az teraz je nadupana, ked maju to najlepsie z NHL.
@anonym_563b4c viac menej byvava a patri medzi najlepsich, o tom niet pohyb.
Nefandim nikomu, hokej ide uplne mimo mna. Ak olympiada, tak radsej si pozriem nejake individualne sporty.
Som veľmi rada ,že naši postúpili.Určite sú hratelný aj Nemci aj Francúzi.Trošku menej sa mi páčia Nemci,lebo radi faulujú zákerne.Uvidíme.Teším sa.
@anonym_autor nasim by boli lepsi francuzi. Ale tak uvidime. Snad rozhodcovia budu normalni..
Ja nasim verim,hrali skvelo. Verim tomu,ze maju aj na medailu ❤️
Som veľmi rada ,že naši postúpili.Určite sú hratelný aj Nemci aj Francúzi.Trošku menej sa mi páčia Nemci,lebo radi faulujú zákerne.Uvidíme.Teším sa.
@babababka no presne, nemci su neprijemne srsne. dost hrubo hraju
Ja nasim verim,hrali skvelo. Verim tomu,ze maju aj na medailu ❤️
@petulda333 veru, kebyze schytame Fr. asi sa nam lepsie hra. a mame isto na medailu. Ja tipujem tento rok Kanada, Fini a Svedi a Slovaci zeby mali sancu na medailu. no uvidime, mozno nas mnohi prekvapia
Hlavne nech vyhra najlepsi. Az skrz rozhodcov.
Ale ako hrali naši s finmi to bol krásny zapas.
Hlavne nech vyhra najlepsi. Az skrz rozhodcov.
Ale ako hrali naši s finmi to bol krásny zapas.
@maryetta tak hej, ale teda aj vdaka Hlavajovi hlavne. ale hrali vsetci a snazili sa.👏
Nemci sú ťažký súper a naši na nich veľmi nevedia. Ale keď budú hrať ako s Fínmi, dajú ich. Tak len držať všetky 4 palce...
Nemci sú ťažký súper a naši na nich veľmi nevedia. Ale keď budú hrať ako s Fínmi, dajú ich. Tak len držať všetky 4 palce...
@danica2711 hrozia nam aj Fini?😲
@danica2711 hrozia nam aj Fini?😲
@anonym_autor nie, myslela som to tak, že keď naši chlapci podajú taký výkon ako v zápase s Fínmi v skupine, tak by to šlo
@anonym_autor nie, myslela som to tak, že keď naši chlapci podajú taký výkon ako v zápase s Fínmi v skupine, tak by to šlo
@danica2711 I see.
Veľmi našim držím palce. Veľmi veľmi. Máme mladý tím plný chalanov, ktorí chcú a idú a makajú, veľmi by som im popriala zažiť boj o medaile a kľudne aj ten bronz, prečo nie. Zajtra budem fandiť, a máme na to zdolať nemcov, aj keď sú dobrí. Nedarujú nám to. Kanada je samozrejme jednička, o tom žiadna. Oni sa už rodia s korčulami. Každopádne veľmi ma teší tohtoročný úspech, veľmi dobre hrajú, sú dobrá partia, korčuľuje im to spolu. Verím, že to je opäť začiatok dobrej hokejovej éry na Slovensku. Navzdory všetkému.

toto ozaj nemyslite vazne? kto to prepisal na
Fandíte Francúzsku alebo Kanade?
preco ste nenechali Hokej? VIDIM ZE tu niekto ma kreativnu mysel a za kazdu cenu musi uviest veci na spravnu mieru....