Radosť z úspechu našich hokejistov
Ozaj som sa dlho netesila, ale vdaka Nasim Hokejistom mam hned radost a lepsi den. Dakujem chlapci. Ako malo staci, aby ludia trocha zabudli na bezny zivot a trapenia a uzivali si aj taketo chvile, necakanej radosti a stastia 🙂
Aj o tom je sport. Meni nam den, chvile a pocity.
SUPER ! Drzime palce dalej.
@anonym_autor súhlasím 😊 aspoň niečo ma dnes potešilo 🙏❤️ len nech im to ide naďalej ❤️
@anonym_17b50f ❤❤❤❤👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🚀🚀🚀
Veliká radosť aj dnes sme vyhrali 😁
Veliká radosť aj dnes sme vyhrali 😁
@unbeholfen hrali uzasne. o to viac ma to tesi ! krasny hokej 👏👏👏👏👏
@anonym_autor aj moj muz sa tesi ako maly :D Hovori, ze mame najmladsie muzstvo s najnizsim poctom hracov z NHL a predsa su neskutocni 😍
@anonym_autor aj moj muz sa tesi ako maly :D Hovori, ze mame najmladsie muzstvo s najnizsim poctom hracov z NHL a predsa su neskutocni 😍
@vikusjk ved to je super, nech mladim narastu kridla a nech sa zacne nova era slovenskeho hokeja !❤❤❤❤❤❤❤
Aky symbolicky obrazok tu admini dali. Cervena hviezda este aj s azbukou. Asi nech je jasne, ze za nas hraju "rozdielovi" hraci z KHL.
Slovakom fandim, ale ta prichut ma mrzi, fakt si nemozem pomoct.
@anonym_autor zakladne pravidlo politiky "chlieb a hry". Gratulujem, prave sa ancikrist tesi, ze plebs bude najblizsie dni v euforii a bude moct za oponou destruovat spolocnostca stat.
Ludom niet pomoci.
Aj ja sa veľmi teším. Ja som si zobrala dovolenku aby som mohla sledovať zápas 😁.
@anonym_autor zakladne pravidlo politiky "chlieb a hry". Gratulujem, prave sa ancikrist tesi, ze plebs bude najblizsie dni v euforii a bude moct za oponou destruovat spolocnostca stat.
Ludom niet pomoci.
vies, nemam dobre obdobie, preco sa nemozem tesit z takeho priznemneho co sa vola hokej? viem ze chleba lacnejsi nebude, ale zivot je tak kratky aby som ho cely preplakala v depke. mnohi z nas nemaju dobre obdobie, dni mesiace roky, ale aspon nachvilu dokazu sa nad zivotom a problemami povzniest sa , a tesit sa zo sportu, lebo aj o tom to je....
ak mas zly den, daj si cokoladu ci chod si zabehat.
@anonym_autor Skvela vyhra, velmi sa tesiiiim🤩🤩🤩🇸🇰🇸🇰🇸🇰 Len tak dalej!!
@anonym_autor a co sa take stalo ak smiem vediet?
Ludom niet pomoci.
@hankm fúha, ty si riadny optimista, mohol by si stáť modelom súsošiu pozitívneho myslenia.
Mne je to totalne jedno, hokej nesledujem.
Ludom niet pomoci.
@hankm a zakladne pravidlo stastneho zivota, tesit sa z malickosti. Najdi si aj ty nieco z coho sa mozes tesit, aby si si nemusel vybijat frustraciu na zenskom fore 🤷♀️
Mne je to totalne jedno, hokej nesledujem.
@anonym_dd9830 ja som niekedy pravidelne chodila na hokej, o to viac ma tesi, ze dnes ozaj hrali dobre. chapem, mna napriklad nebavi futbal, kazdy mame nieco ine. ale Slovensko je a stale bude hokejovy narod, pretoze nemame vela sportovcov a uz vobec nie takych, ktori nas aj uspesne reprezentuju. Samozrejme, cest vynimkam.
vies, nemam dobre obdobie, preco sa nemozem tesit z takeho priznemneho co sa vola hokej? viem ze chleba lacnejsi nebude, ale zivot je tak kratky aby som ho cely preplakala v depke. mnohi z nas nemaju dobre obdobie, dni mesiace roky, ale aspon nachvilu dokazu sa nad zivotom a problemami povzniest sa , a tesit sa zo sportu, lebo aj o tom to je....
ak mas zly den, daj si cokoladu ci chod si zabehat.
@anonym_autor ved sa tes z veci, kt.dosiahnes ty...tvoje deti, tvoja rodina...zo sportu?..ty si na tom lade?
Sme malá krajina a takýto úspech Slovenska ma veľmi teší, sledujeme všetky zápasy. Mám hokej rada.
@hankm a zakladne pravidlo stastneho zivota, tesit sa z malickosti. Najdi si aj ty nieco z coho sa mozes tesit, aby si si nemusel vybijat frustraciu na zenskom fore 🤷♀️
@anonym_a81637 ako si vybija frustraciu?..ved ma pravdu...ako povedal caesar dajme ludom chlieb a hry
Sme malá krajina a takýto úspech Slovenska ma veľmi teší, sledujeme všetky zápasy. Mám hokej rada.
@hytal presne
@anonym_autor ved sa tes z veci, kt.dosiahnes ty...tvoje deti, tvoja rodina...zo sportu?..ty si na tom lade?
@erikavesela ty asi nie si dnes vesela ze? 🙉
@erikavesela ty asi nie si dnes vesela ze? 🙉
@anonym_autor primitivna otazka...co ma moj nick spolocne s nazorom na nieco, co je uplne zbytocne?
@erikavesela to, že ty si nešportová neznamená, že sa ostatní ľudia nemôžu tešiť z úspechov ich obľúbených športovcov. V tejto krajine je momentálne tak málo dôvodov na radosť, že som fakt hlboko vďačná chalanom, že nám takúto radosť pripravili - aj napriek slabej a nekoncepčnej podpore športu u nás, napriek politickým zásahom do nominácie, napriek tomu, že zo Šatana sa zo skvelého hokejistu stala funkcionárska sračka, napriek mnohým iným negatívam... My sme od radosti vrieskali pri TV a ak to ty považuješ za hlúpe a zbytočné, je mi to srdečne jedno, teším sa aj tak!
@erikavesela to, že ty si nešportová neznamená, že sa ostatní ľudia nemôžu tešiť z úspechov ich obľúbených športovcov. V tejto krajine je momentálne tak málo dôvodov na radosť, že som fakt hlboko vďačná chalanom, že nám takúto radosť pripravili - aj napriek slabej a nekoncepčnej podpore športu u nás, napriek politickým zásahom do nominácie, napriek tomu, že zo Šatana sa zo skvelého hokejistu stala funkcionárska sračka, napriek mnohým iným negatívam... My sme od radosti vrieskali pri TV a ak to ty považuješ za hlúpe a zbytočné, je mi to srdečne jedno, teším sa aj tak!
@danica2711 ved sa tes...ja to povazujem za nico uplne zbytocne ...ja sa tesim z toho, co sa tyka mna, mojej rodiny...toto sa ma netyka, nic to na mojom zivote nezmeni...toto je sport?..nie je, toto je bohapuste cumenie do bedne..robila som vrchlovy sport..a tesila sa z uspechov nasho tymu...ostatne ma nezaujimalo, bol za tym aj moj osobny uspech...
joj Cechov nemusim ale dnes hrali na Pana. Najlepsi zapas.
@danica2711 ved sa tes...ja to povazujem za nico uplne zbytocne ...ja sa tesim z toho, co sa tyka mna, mojej rodiny...toto sa ma netyka, nic to na mojom zivote nezmeni...toto je sport?..nie je, toto je bohapuste cumenie do bedne..robila som vrchlovy sport..a tesila sa z uspechov nasho tymu...ostatne ma nezaujimalo, bol za tym aj moj osobny uspech...
@erikavesela aky sport si robila, ak sa smiem spytat? ked hokej je bohapuste kukanie na telku, tak tvoj sport asi v telke ani nedavali ze?
Pripájam sa tiež sa úprimne teším z víťazstva našich.
Mňa tak baví toto naše slovenské. A je jedno, či hokej, futbal, lyžovanie....proste, človek sa teší, ja sa teším z každého úspechu, aj z futbalu, hoci ho nesledujem, ale za mňa je krásne, že máme športovcov, ktorí napriek nie ideálnym podmienkam a vďaka rodičom idú za svojím snom, makajú a vidieť za nimi úspechy. Že opäť Slovensko vidieť na mape. A potom sú tu takí, ktorí ofrflu všetko, ale že všetko. Ja neviem, ja napr.nerozumiem vede, ale neznehodnocujem vedcov, ktorí nás (snáď) reprezentujú vo svete 🤷🏻♀️
A teším sa z chlapcov, mladí, dravi a hrajú seberovne s tímami, ktoré majú pretlak hráčov z NHL. Máme aj fajn trénera (Craig bol skvelý, ale Országh je nová krv).
A trošku som sklamaná z Čechov. Brutálny zápas, Kanada ich očividne podcenila.
Mohlo nám vyjsť federálne finále 🙂
Takéto dobré výsledky na Olympijských hrách, ktoré sledujú na celom svete, potešia, lebo tým zviditeľňujú aj celú krajinu (malú). Sú aj vzorom mladým, lebo vidia, čo sa dá dosiahnuť ak niekto svoj talent rozvinie tréningom a vypracuje sa.
Takéto dobré výsledky na Olympijských hrách, ktoré sledujú na celom svete, potešia, lebo tým zviditeľňujú aj celú krajinu (malú). Sú aj vzorom mladým, lebo vidia, čo sa dá dosiahnuť ak niekto svoj talent rozvinie tréningom a vypracuje sa.
@petronelag presne tak👏

@anonym_autor súhlasím 😊 aspoň niečo ma dnes potešilo 🙏❤️ len nech im to ide naďalej ❤️