Aké futbalové lístky vybrať pre bezpečný zážitok?
Ahojte, chcem syna zobrat na futbal v nedelu - slovan-zilina, a mam trocha problem, ze ake listky kupit, lebo samozrejme nechcem aby sme boli s nejakymi ultra fanusikmi a vraj ziadny sektor nie je taky, ze pre rodiny s detmi. Plus je viacero kategorii od 10-30 eur. Ktore by ste kupili?
Nikdy sme este neboli na futbale, ide o to, ze on chodi uz druhy rok an futbal a bavi ho to, tak to je pre neho, ze sa bude tesit, ma tam byt predtym aj pre deti nejaky program.
Boli ste niekedy? Ake listky? plus je tam, ze do 6 rokov deti zadarmo, on ma 6, len je to bez naroku na miesto.. kupili by ste pre 6 rocne dieta radsej vstupenku? ideme tam realne ze raz tak nechcem zbytocne setrit a potom sa tam budeme nejak tlacit predsalen uz je velky chalan.
Dakujem za rady.
Ak ti nevie poradit muz, nech ti poradi trener, urcite nie niekam do kotla, a miesto mu kup, nech sedi na svojom mieste, vzala by som deky na sedenie ak budete niekde v tieni
@alex2019 priblble komentare si nevsimaj, obzvlast ak je od anonyma.
Predpokladam, ze sa pytas na FS na Bajkalskej v BA, kedze pises Slovan - Zilina. Ja som listky na futbal dostala, takze na vyber som nemala. A teda neviem ani k cene nic povedat. Urcite vsak su ceny uvedene podla sektorov, tak aspon podla toho sa vies orientovat. Bol to zapas v septembri s Dunajskou stredou. Boli sme v sektore D 105. Fanusikov z DS priviezli autobusy, na cely presun z autobusov na tribunu bol pod kontrolou policie. V tomto zapase ich nebolo vela, mozno 3-4 autobusy. Ich sektor bol na poschoci nad sektorom niekde nad sektorom D 103, D 102 - neviem presne kde boli, ale kricali z miesta, ktore mi bolo po lavej strane a nad miestami, kde sme sedeli. Ber to tak ako od amatera 🙂 Ale boli separovani, nesedeli medzi ostatnymi fanusikmi. Ucast bola vysoka, ale v mojom sektore nebola plna obsadenost.
Oproti nam cez ihrisko za branou je sektor C - tam sedeli ti skalni Slovanisti - tam to bolo doslova bielo modre, kricali od tial fan pokriky, dokonca aj modre a biele dymovnice pustili.
Tiez som mala trochu obavy ked sme tam isli s 10 rocnym (len ja a on), ale dopadlo to vyborne. Ja by som kludne kvoli atmosfere isla aj medzi tych skalnych - tam to musi byt ozaj zazitok. Citila som sa bezpecne, bolo tam naozaj vela deti v podobnom aj mladsom veku, co som bola prekvapena, kedze zapas trva do neskorsich vecernych hodin. Ani po zapase sme sa necitili nijako nebezpecne. Presuvali sme sa peso smerom k Vivo. Ludia tam parkovali, pre nas prisli autom.
Tu:
si mozes pozriet ako to tam vyzeralo.
@alex2019 priblble komentare si nevsimaj, obzvlast ak je od anonyma.
Predpokladam, ze sa pytas na FS na Bajkalskej v BA, kedze pises Slovan - Zilina. Ja som listky na futbal dostala, takze na vyber som nemala. A teda neviem ani k cene nic povedat. Urcite vsak su ceny uvedene podla sektorov, tak aspon podla toho sa vies orientovat. Bol to zapas v septembri s Dunajskou stredou. Boli sme v sektore D 105. Fanusikov z DS priviezli autobusy, na cely presun z autobusov na tribunu bol pod kontrolou policie. V tomto zapase ich nebolo vela, mozno 3-4 autobusy. Ich sektor bol na poschoci nad sektorom niekde nad sektorom D 103, D 102 - neviem presne kde boli, ale kricali z miesta, ktore mi bolo po lavej strane a nad miestami, kde sme sedeli. Ber to tak ako od amatera 🙂 Ale boli separovani, nesedeli medzi ostatnymi fanusikmi. Ucast bola vysoka, ale v mojom sektore nebola plna obsadenost.
Oproti nam cez ihrisko za branou je sektor C - tam sedeli ti skalni Slovanisti - tam to bolo doslova bielo modre, kricali od tial fan pokriky, dokonca aj modre a biele dymovnice pustili.
Tiez som mala trochu obavy ked sme tam isli s 10 rocnym (len ja a on), ale dopadlo to vyborne. Ja by som kludne kvoli atmosfere isla aj medzi tych skalnych - tam to musi byt ozaj zazitok. Citila som sa bezpecne, bolo tam naozaj vela deti v podobnom aj mladsom veku, co som bola prekvapena, kedze zapas trva do neskorsich vecernych hodin. Ani po zapase sme sa necitili nijako nebezpecne. Presuvali sme sa peso smerom k Vivo. Ludia tam parkovali, pre nas prisli autom.
Tu:
si mozes pozriet ako to tam vyzeralo.
@katarinaba “sektor C - tam sedeli ti skalni Slovanisti” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@katarinaba “sektor C - tam sedeli ti skalni Slovanisti” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_feb883 ???

@alex2019 keď si myslíš že je futbal nebezpečný tak si ho pozri doma z telky. Keď už potrebuješ ist na štadión tak si vyberaj hlavnú tribúnu.