Aké pohodlné lyžiarky odporúčate?
Ahojte, poradíte mi s akými lyžiarkami ste spokojne? Chcem niečo v rámci možnosti pohodlné 😆 aj keď to je taká utopia pri lyžiarkach. Idem po 7 rokoch kupovať novú výbavu tak ocením vaše skúsenosti 🙂 ďakujem
Chod urcite skusat. Ako rekreacny lyziar mam rada svoje pohodlne, vpredu makke Headky 😀 roky som sa trapila so znackou Salomon, mala som od decka tuto znacku furt, boli na mna tvrde, boleli ma nohy, az mi castokrat bolo doplacu. Muz aj otec su fanusikmi Salomon znacky a vzdy mi tvrdili, ze lyziarky musia byt tvrde a lyzovanie nie je wellness 😀 Az ked som si raz zmyslela, ze si idem kupit sama lyziarky som zistila, ze lyzovanie naozaj neboli a po snad 20 rokoch utrpenia lyzujem s radostou!!!
Chod urcite skusat. Ako rekreacny lyziar mam rada svoje pohodlne, vpredu makke Headky 😀 roky som sa trapila so znackou Salomon, mala som od decka tuto znacku furt, boli na mna tvrde, boleli ma nohy, az mi castokrat bolo doplacu. Muz aj otec su fanusikmi Salomon znacky a vzdy mi tvrdili, ze lyziarky musia byt tvrde a lyzovanie nie je wellness 😀 Az ked som si raz zmyslela, ze si idem kupit sama lyziarky som zistila, ze lyzovanie naozaj neboli a po snad 20 rokoch utrpenia lyzujem s radostou!!!
Uprimne nqjpohodlnejsie lyziarky mam po detoch, vyjazdene ako papuce 🤣🤣🤣
@anonym_13990e ze lyzovanie nie je wellnes 🤣🤣🤣
Vyberaj čo najmenší flex. 50, 65 možno viac nie. Pri mäkkosti na znacke nezáleží. Ale tak ak ti stačia priemerné značky predávané v bežných obchodoch ako intersport, sportisimo apod., tak atomic a salomon nič nepokazia. Hlavne si dobre vyber helmu a okuliare 😉.
Rátaj s tým, že prvý deň si aj tak odtrpis.
@anonym_13990e ja mám salomon aj hrad a ver tomu, že na značke nezáleží. Musíš si len správne vybrať tvrdosť. Rekreačný lyžiar nepotrebuje tvrdú lyžiarku, dobrý lyžiar si užije rýchlejšiu jazdu s tvrdou lyziarkou s vyšším flexom a pretekári majú úplne najtvrdšie, ale tí si ju zapinaju na štarte a hneď v cieli rozopinaju

Záleží od levelu na akom si v lyžovaní, čiže na tvrdosti lyžiarky. Čím lepší lyžiar, tým tvrdšie lyziarky. Chod do predajne a daj si poradiť, vyskúšaj. Takto ti nikto poriadne neporadí.