icon

Ako dosiahnuť silný a svalnatý chrbát cvičením?

13. nov 2025

Ahojte ako docieliť takýto chrbát? Čo cvičiť v posilke? Ďakujem

Ako dosiahnuť silný a svalnatý chrbát cvičením?
anonym_36a461
13. nov 2025

@anonym_autor Google...

sashabb
13. nov 2025

Cvičiť treba cviky na chrbát 😀 akože vážne, toto vôbec nie je svalnatý chrbát. Najlepšie zaplatiť trénera, nech ti poukazuje. Ono je toho aj veľa na nete, len to aj treba vedieť cvičiť.

sissy27
13. nov 2025

1. nevidím na tom chrbte nič špeciálne 😀
2. neviem, ako vyzerá tvoj chrbát teraz 😀
3. zájdi do fitka a spýtaj sa trénera, aby ti vytvoril tréning adekvátne tvojim potrebám a možnostiam

januska12323
13. nov 2025

Obyčajný chrbát, mňa skôr zaujal zadok, aj keď asi to sú vypchávky.

autor
13. nov 2025
@sashabb

Cvičiť treba cviky na chrbát 😀 akože vážne, toto vôbec nie je svalnatý chrbát. Najlepšie zaplatiť trénera, nech ti poukazuje. Ono je toho aj veľa na nete, len to aj treba vedieť cvičiť.

@sashabb zasa zmenený nadpis. Nejde mi vobec o nejaky extra svalnatý chrbát ale o tu priehlbinu v strede chrbta

autor
13. nov 2025
@sissy27

1. nevidím na tom chrbte nič špeciálne 😀
2. neviem, ako vyzerá tvoj chrbát teraz 😀
3. zájdi do fitka a spýtaj sa trénera, aby ti vytvoril tréning adekvátne tvojim potrebám a možnostiam

@sissy27 zasa zmenený nadpis na niečo úplne iné. Nejde mi o extra svalatnay chrbát ale o priehlbinu v strede

autor
13. nov 2025
@januska12323

Obyčajný chrbát, mňa skôr zaujal zadok, aj keď asi to sú vypchávky.

@januska12323 ako vypchávky to nevyzerá.

sissy27
13. nov 2025
@anonym_autor

@januska12323 ako vypchávky to nevyzerá.

@anonym_autor na 99% to sú vypchávky 😀 je tam dosť nepomer voči zvyšku tela. Ale možno len nejaká úprava fotky, alebo pushup efekt kraťasov, ktoré by mohla mať o číslo-dve väčšie, aby sa jej tak nezarezávali do stehien.
Čo sa týka "priehlbiny" platí to, čo som písala vyššie, ale v zásade je to normálna vec na štíhlych babách.

autor
13. nov 2025
@sissy27

@anonym_autor na 99% to sú vypchávky 😀 je tam dosť nepomer voči zvyšku tela. Ale možno len nejaká úprava fotky, alebo pushup efekt kraťasov, ktoré by mohla mať o číslo-dve väčšie, aby sa jej tak nezarezávali do stehien.
Čo sa týka "priehlbiny" platí to, čo som písala vyššie, ale v zásade je to normálna vec na štíhlych babách.

@sissy27 je to video, ja mám z toho len screen. V lepšej polohe to vyzerá sumerne. Jasne že ma push up kratase, tie nosia všetky baby do fitka. Vo fitku trenera nemáme, chodím do dedinského a nemám ani zvyšné peniaze na nejaky plan

0silvia0
13. nov 2025

@anonym_autor no ja ti dám moju priehlbinu, mám driekovú lordózu a mne tam tá priehlbina vadí, v živote by mi nenapadlo, že niekto po tom môže túžiť.

autor
13. nov 2025
@0silvia0

@anonym_autor no ja ti dám moju priehlbinu, mám driekovú lordózu a mne tam tá priehlbina vadí, v živote by mi nenapadlo, že niekto po tom môže túžiť.

@0silvia0 vyzerá to atraktívne. Vždy som ju chcela mať no neveim ako docieliť

sissy27
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ovplyvňuje to aj zakrivenie chrbtice, či správne alebo nesprávne netuším

januska12323
13. nov 2025
@anonym_autor

@sissy27 zasa zmenený nadpis na niečo úplne iné. Nejde mi o extra svalatnay chrbát ale o priehlbinu v strede

@anonym_autor tá priehlbina je chrbtica nie svaly, viditeľná je podľa zakrivenia. Mne ju vidno a svaly nemám.

0silvia0
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor hlavne opatrne, treba cvicit stred chrbta, a cely trup. Nechces mat pretazeny chrbat a problemy s platnickami.

telefon00
13. nov 2025

Dievča na obrázku nemá vypchávky, ale tvarovacie kratasy. Je to presne to iste ako legíny čo vám skrášlia zadok,.ale.len na pohľad. Ak sa z nich vyzlečie, zadok už taký tvar nemá 😁. Autorka, veľká chyba...že si sem nedala svoju fotku na porovnanie... samozrejme správnym cvičením, tu prielhbinu mať môžeš. Každý tréner si ťa najprv pred zmenou postavy na začiatku pozrie vyzlecenu, aby videl slabé miesta na ktoré sa zamerať 😎

autor
13. nov 2025
@telefon00

Dievča na obrázku nemá vypchávky, ale tvarovacie kratasy. Je to presne to iste ako legíny čo vám skrášlia zadok,.ale.len na pohľad. Ak sa z nich vyzlečie, zadok už taký tvar nemá 😁. Autorka, veľká chyba...že si sem nedala svoju fotku na porovnanie... samozrejme správnym cvičením, tu prielhbinu mať môžeš. Každý tréner si ťa najprv pred zmenou postavy na začiatku pozrie vyzlecenu, aby videl slabé miesta na ktoré sa zamerať 😎

@telefon00 na trénera nemám peniaze…

telefon00
13. nov 2025
@anonym_autor

@telefon00 na trénera nemám peniaze…

@anonym_autor tak mi posli fotku,.ja to zhodnotim a v správe odpíšem. Ťažko sa vyjadrovať k niečomu...čo človek nevidí. Neviem či máš 90 kíl...ak áno tak len schudni a možno sa ti to tam objaví...niektoré ženy to majú a.nechodia do fitka. Záleží aj od práce, tipu postavy...v podstate ti pomôžu všetky cviky na spevnenie stredu tela...ale rada je cvičiť cele telo nech to potom nevizera disproporcialne... ale vrátim sa k tomu, no foto no advice 😎

michaela329
13. nov 2025

@anonym_autor keď som cvičila pole dance a aerial hoop, tak som mala lepší 😏

autor
13. nov 2025
@michaela329

@anonym_autor keď som cvičila pole dance a aerial hoop, tak som mala lepší 😏

@michaela329 oki a? Mne sa páči taký ako na fotke

anonym_973a82
14. nov 2025
@anonym_autor

@michaela329 oki a? Mne sa páči taký ako na fotke

@anonym_autor ta baba na fotke nema lordozu, ani nejak necvici chrbat. Cvici nohy a zadok plus ma push up kratasy, ktore jej vydvihnu zadok a tym, ze ma pevny, gulaty a vydvihnuty zadok, tak ma tam tu priehlbinu v chrbtici ;)

mandzula
14. nov 2025

Na tom chrbte vidno, ze dievcina cvici to, co je dnes moderne - zadok. A aj ten ma taky, ze ked vyzlecie leginy, rozleje sa. To je teraz pre fitka typicke - zrazu su plne bab s akoze vytrenovanymi zadkami, realita v satni je vsak ina.