icon

Je bežecký pás do domu dobrá voľba?

luciakstv
3. nov 2025

Ahojte prosím vás máte niekto tento bežiaci pas chcela by som vedieť či je dobrý zháňam ho do domu a páči sa mi koli spratnosti. Aby sme sa vyhli komentárom tipu že mám chodiť behávať von alebo kráčať áno chodím ale chcem aj bežiaci pas 🫣😂. Ďakujem dúfam že ho niekto má. 😁

Je bežecký pás do domu dobrá voľba?
anonym_cb996f
3. nov 2025

@luciakstv mám iný pás len na margo toho že máte chodiť von . Áno, pol ročné dieťa nechám večer samé doma keď konečne zaspi a ja si pôjdem zabehať. A na otázku prečo nechodíte na prechádzky? Odpoveď - lebo vydrží vonku 20 min aktuálne. Také reči prečo ani nepočúvajte som sa na počúvala .... Naaaaco pas...no na kokos

osky
3. nov 2025

Mam iny,ale dobra vec
Presne-kym sa vychystam von...nechce sa mi.
Toto mam pod nosom,zapnem ,idem....

emka530
3. nov 2025

@luciakstv predávame pásy, prenajímame pásy, sama jeden doma mám, ľudia to chcú, je to žiadaný tovar, v dnešnej dobe je to úplne normálne mať doma pás, a klientela je veru od 15-70 rokov 🙂 nedaj sa odradiť, je to super v súkromí domova si zabehať, sama na sebe to poznám 🙂

biba_18
3. nov 2025

@emka530 bývam v byte. aké sú obmedzenia?

potomka
3. nov 2025
@biba_18

@biba_18 obmedzenia v byte? no moze to vadit susedom pod tebou, ak nejakych mas lebo predsa len to pocut, ked behavas, su to otrasy

sense
3. nov 2025

S týmto skúsenosti nemám, mala som iný, za mňa super vec, využívaný bol prakticky denne

emka530
3. nov 2025
@biba_18

@biba_18 obmedzenia nie sú žiadne 🙂 a to či ťa bude počuť, záleží od mnohých faktorov, ako napr z čoho je bytovka postavena, inak počuť keď sú tehly, inak keď je bytovka z panelov, inak keď je podlaha, inak keď je dlažba. Keď sú susedia chápavi, dávajú si klienti pás rovno na podlahu. Keď im vadí všetko, ľudia si dávajú pod pas koberček alebo penovú podložku ktorá tlmí dopad. Ideálne ked je pás odpružený, vtedy bucha minimálne. Čím viac odpružení, tým lepšie.

lucik194
3. nov 2025

za mna nie. nesla by som do pasu doma. prave kvoli tomu, ze uz som od behala co to na drahych pasoch a viem aky je to rozdiel bezat na drahom a aky na lacnom páse.

a tento je lacny. uz len dopadova plocha ma 40 cm sirku, co je malo. obuj si tenisky, odmeraj si pas siroky 40 cm. nedostatocne.
detto pisu tichy, ale nikde neuviedli decibely, lebo cim vyssia rychlost, tym viac hluku.
pre mna su este dolezite aby som plnohodnotne vedela stat na boku pásu (ked sa cokolvek stane, aby som vedela hned skocit mimo pas s nohou a nic sa nestalo, potom este velmi dolezite velke tlacidlo na zastavenie, ziadne male, aby si ho trafila rukou......

luciakstv
autor
3. nov 2025
@lucik194

za mna nie. nesla by som do pasu doma. prave kvoli tomu, ze uz som od behala co to na drahych pasoch a viem aky je to rozdiel bezat na drahom a aky na lacnom páse.

a tento je lacny. uz len dopadova plocha ma 40 cm sirku, co je malo. obuj si tenisky, odmeraj si pas siroky 40 cm. nedostatocne.
detto pisu tichy, ale nikde neuviedli decibely, lebo cim vyssia rychlost, tym viac hluku.
pre mna su este dolezite aby som plnohodnotne vedela stat na boku pásu (ked sa cokolvek stane, aby som vedela hned skocit mimo pas s nohou a nic sa nestalo, potom este velmi dolezite velke tlacidlo na zastavenie, ziadne male, aby si ho trafila rukou......

@lucik194 behávam vonku áno je to úplne iné vonku ako fitko a bežiaci pas toto chcem tak na rýchlu chôdzu doma keď mi mala spi popri filme. A som to kukala koli spratnosti lebo vyzerá byt šikovný na uskladnenie

sense
3. nov 2025
@luciakstv

@lucik194 behávam vonku áno je to úplne iné vonku ako fitko a bežiaci pas toto chcem tak na rýchlu chôdzu doma keď mi mala spi popri filme. A som to kukala koli spratnosti lebo vyzerá byt šikovný na uskladnenie

@luciakstv inak ak ti ide len o chôdzu a správnosť pozri skôr Walking pad

luciakstv
autor
3. nov 2025
@sense

@luciakstv inak ak ti ide len o chôdzu a správnosť pozri skôr Walking pad

@sense ten som tiež kukala ale tento ma zaujal aj koli tomu 9% sklonu ten druhý je 6%

katarinaba
4. nov 2025
@luciakstv

@sense ten som tiež kukala ale tento ma zaujal aj koli tomu 9% sklonu ten druhý je 6%

@luciakstv ja pokukujem po tomto. Ma hlavne silny motor, decibely pod 45, sklon 9%
ale je maly, nie je to na beh. Ale rychla chodza do kopca - je to viac ako dostacujuce.
A na tiktoku su videa - fakt je tichucky.

Tiez chcem kupit, ale mam obavy, ze sa na to chodenie neskor vykaslem 😀 😀 😀

tilly
4. nov 2025

Pas domov je super vec, ale ak chceš byť spokojná, za 250 eur to nebude. Rátaj tisícku aspoň na dobrý pás, ale zas je to investícia na veľa rokov. Môj pás má 12 rokov. Raz za pár mesiacov mi ho muž nastaví a skontroluje motor.
Sú obdobia, keď sa na ňom behá/chodí denne, Sú obdobia, keď len tak stojí. Ale ak pás, tak poriadny, minimálne 12% naklon a poriadna plocha bežecká. Rátaj s tým, že poriadny pás aj veľa váži, tak aby ti ho mal kto vyniesť napr na poschodie a zložiť. Môj sa nezmestí ani cez dvere 😅

lujza_
7. nov 2025

@luciakstv ahoj , ja mám presne tento na istý z Kauflandu čo si pridala a je super vzhľadom na cenu 👌 ja som ho chcela na večer že pozerať telku a pritom behať /chodiť , píšu aj že je tichý , ale poviem ti že neviem pri ňom počuť telku , to by som ozaj vypeckovaný hlas musela mať ...ale vyriešila som to tak že zapnem netflix titulky a behám , striedam chôdzu s behom , je perfektný za mňa 👌

luciakstv
autor
7. nov 2025
@lujza_

@luciakstv ahoj , ja mám presne tento na istý z Kauflandu čo si pridala a je super vzhľadom na cenu 👌 ja som ho chcela na večer že pozerať telku a pritom behať /chodiť , píšu aj že je tichý , ale poviem ti že neviem pri ňom počuť telku , to by som ozaj vypeckovaný hlas musela mať ...ale vyriešila som to tak že zapnem netflix titulky a behám , striedam chôdzu s behom , je perfektný za mňa 👌

@lujza_ ďakujéém akurát mi dneská prišiel 😀 a hej zapla som si farmu a nepočuť dako ale neni že úplne hlučný som spokojná hodinka chôdze 550 kalórií super spotena som bola až na zadku. A ešte aj relax stihem kým mi mala vstane a potom po druhu do škôlky. Spokojná som za tie peniaze dúfam že dlho vydzi.

biba_18
7. nov 2025

chcem aj ja na vianoce, som zvedavá čo povie ježiško ...
kde si to kúpila?

luciakstv
autor
7. nov 2025
@biba_18

chcem aj ja na vianoce, som zvedavá čo povie ježiško ...
kde si to kúpila?

@biba_18 ahoj cez kaufland tiež je to pod stromček ale treba skúsiť lebo je iba 14 dni na vrátenie a ak náhodou tak nech ho vrátim skôr ale ja som spokojná síce iba prvý deň ale nadšenie mám
@biba_18