icon

Kam s telefónom vo fitku?

15. nov 2025

Ahojte. Ako roesite telefon vo fitku? Kde ho mavate pocas cvicenia? Planujem si do fitka vziat sluchadla bezdrotove, ale potrebujem aj telefon. Kde si ho nechavate?

anonym_25a408
15. nov 2025

Mám ho v gatiach

biba_18
15. nov 2025

normálne na poličke či skrinke alebo stolíku kde aj ostatní si nechávajú, mám tam fľašu, telefon, cukor, trhačky… prípadne so mnou putuje po posilke…
podľa toho v ktorej posilke som…

zuzikak
15. nov 2025

niektore kardio stroje maju na to stojan (bezecky pas alebo bezky). Pri posilnovacich strojoch vacsinou na blizkej parapete alebo policke (rovnako ako flasu s vodou, vreckovkami a uterakom). Vacsinou putuje so mnou, ked si striedam pesnicky

0silvia0
15. nov 2025

@anonym_autor ja pri strojoch na zemi tak, aby som na neho neslapla ani ja ani niekto iny. V nasom fitku nie su ani policky, ani parapety. Niektori nosia mobily na ruke v drziaku.

laskonkaa1
15. nov 2025

Vselikde. Tam kde cvičím, tam si položím mobil.

mandzula
15. nov 2025

Mam ho na parapete.

telefon00
15. nov 2025

Vo fitku máme barový pult kde sú položené nápoje čo pijeme počas cvičenia a tam máme aj odložené telefóny.

lucik194
15. nov 2025

nirmalne polozeny na zemi vedla mna kde cvicim spolu s flasou

prasiatko30
15. nov 2025

Mam stary dobry obal na rameno na debila, kedze neznasam bezdrotove sluchadla musim nosit debila blizko.

anonym_293613
15. nov 2025

@anonym_autor chorá doba toto. "Příčina tvé existence..." Kto je výnimkou a dokáže prežiť čo i len pár hodín bez mobilu? A to nehovorím 24 hodín či nebodaj viac, nemožné!

autor
16. nov 2025
@anonym_293613

@anonym_autor chorá doba toto. "Příčina tvé existence..." Kto je výnimkou a dokáže prežiť čo i len pár hodín bez mobilu? A to nehovorím 24 hodín či nebodaj viac, nemožné!

@anonym_293613 pane boze. Co je zle na motivacnej hudbe?????? Mam 2 deti, takze vydrzim bez mobilu velmi dlho! Ale dakujem za nezmyselny komentar.

pikachu999
16. nov 2025

Nosím ho so sebou v ruke alebo čo odložím niekam kde aj fľašu s vodou , krabicu od slúchadiel, prípadne ho mám vo vačku nevidím na tom ho mať pri sebe nič zle ja pri kardiu pozerám videá a pri cvičení zapinam hudbu prípadne si googlim ako robiť ktorý cvik