icon

Krátke a efektívne cvičenia tvárovej jogy

15. okt 2025

Prosím, mám 43 rokov a chcela by som začať cvičiť. Už som si popozerala kopu videí na nete, len neviem sa z toho množstva vysomarena. Aj som si zaplatila kurzy ale všetko sú videa 40 min a viac a ja toľko času na seba nemám. Neviete, kde by som našla dajake osvedčené cvičenie tak na 15 min? Hlave vrásky okolo očí, čelo a viečka by som trochu potrebovala

biba_18
15. okt 2025

@anonym_autor veď ty môžeš cvičiť aj 15 minút z toho čo si vyberieš ... nemusíš celé cvičenie ...

anonym_fc371a
15. okt 2025

keby to fungovalo tak ako si to predstavuješ ty tak by potom mohla plastická chirurgia a estetická derm. zatvoriť.
skús skupinu čo som ti napísala vyššie. možno sa tam dočítaš niečo aj o tej tvárovej joge - popr. niečo baby poradia.
ak nenájdeš - daj vedieť - pošlem ti link

moonlight1210
15. okt 2025

@anonym_autor na zaciatok si prejdi cele cvicenie.

Ak je dobre urobene, tak ma 40 minut preto, ze je dokladne vysvetlene, co mas robit a ako. A preco to robis prave takto.
Tak isto techniky, ako maju byt spravne urobene, aby mali vobec ucinok. A spravny ucinok.

Aby si len mechanicky neopakovala cvicenia po niekom napodobnujuc, co tym asi robi (to je inak problem, tym si prave mozes poskodit), ale vedela, ktory sval tym prave cvicis, kde je ulozeny (upnuty), ako ho mas chytit a co sa tym dosiahne.

Potom si z toho mozes zostavit svoje kratsie cvicenia a sustredit sa na partie, ktore ty chces napravit.
Aj ked na tvari vsetko so vsetkym suvisi. A uz obycajny postoj tela moze sposobit, ze sa ti crty tvare zacnu menit. Hoci sa to takto nezda.

anonym_201d42
15. okt 2025

ja sledujem toto:https://www.facebook.com/ivetkastecova, je pravda, ze mne tie cviky pomahaju, vidim rozdiel, obdobie, ked sa tomu venujem, a ked vynecham, najlepsi krem: mandlovy olej z lekarne, a vmasirovat