Má niekto voľnú sprievodnú osobu s Multisport kartou?
Ahojte 😊
nájde sa tu niekto s Multisport kartou, kto má voľnú sprievodnú osobu a nevyužíva ju? Veľmi by ma potešilo, keby som sa mohla pridať. Ak tak niekto je, ozvite sa prosím do správy. Ďakujem 💛
Neviem o takej kde je voľná sprievodná osoba. Muž mal len takú ze mohol požiadať o ďalšiu pre mňa. Za tu ale už platil viac ako za svoju
Máš nejaké mylné info.
Multisport karta je neprenosná.
A o voľnej som ešte nepočula
Ku každej Multisport karte je možné dať "sprievodnú osobu", ktorou môže byť ktokoľvek koho si zamestnanec určí. Tá sprievodná osoba platí plnú sumu (väčšinou na multisport kartu zamestnávateľ prispieva nejakú čiastku zamestnancovi) a tá suma je teda samozrejme o dosť vyššia ako primárna Multisport karta zamestnanca.
Ku každej Multisport karte je možné dať "sprievodnú osobu", ktorou môže byť ktokoľvek koho si zamestnanec určí. Tá sprievodná osoba platí plnú sumu (väčšinou na multisport kartu zamestnávateľ prispieva nejakú čiastku zamestnancovi) a tá suma je teda samozrejme o dosť vyššia ako primárna Multisport karta zamestnanca.
@anonym_418207 presne ako pises a od noveho roku sa cena zvysuje dokonca, bolo to 49€ a bude to 61.50, co uz je podla mna dost, ze uz naozaj sa oplati iba niekomu kto ju aktivne pouziva.
Multisport karta je vždy viazaná na meno a konkrétnu osobu. Voľná karta neexistuje.
U nás je to od 1.1. 52,50€

@espoir123 ani som nevedela, ze je tam sprievodna osoba, ja tu kartu nemam, ale skusim sa opytat znamych, co odporucam aj tebe kamosiek.