icon

Má niekto voľnú sprievodnú osobu s Multisport kartou?

espoir123
Včera o 20:40

Ahojte 😊
nájde sa tu niekto s Multisport kartou, kto má voľnú sprievodnú osobu a nevyužíva ju? Veľmi by ma potešilo, keby som sa mohla pridať. Ak tak niekto je, ozvite sa prosím do správy. Ďakujem 💛

domkakvet
Včera o 20:49

@espoir123 ani som nevedela, ze je tam sprievodna osoba, ja tu kartu nemam, ale skusim sa opytat znamych, co odporucam aj tebe kamosiek.

dm1
Včera o 21:12

Neviem o takej kde je voľná sprievodná osoba. Muž mal len takú ze mohol požiadať o ďalšiu pre mňa. Za tu ale už platil viac ako za svoju

anonym_437f39
Včera o 21:22

Máš nejaké mylné info.
Multisport karta je neprenosná.
A o voľnej som ešte nepočula

anonym_418207
Včera o 21:33

Ku každej Multisport karte je možné dať "sprievodnú osobu", ktorou môže byť ktokoľvek koho si zamestnanec určí. Tá sprievodná osoba platí plnú sumu (väčšinou na multisport kartu zamestnávateľ prispieva nejakú čiastku zamestnancovi) a tá suma je teda samozrejme o dosť vyššia ako primárna Multisport karta zamestnanca.

petamich
Včera o 22:22
@anonym_418207

Ku každej Multisport karte je možné dať "sprievodnú osobu", ktorou môže byť ktokoľvek koho si zamestnanec určí. Tá sprievodná osoba platí plnú sumu (väčšinou na multisport kartu zamestnávateľ prispieva nejakú čiastku zamestnancovi) a tá suma je teda samozrejme o dosť vyššia ako primárna Multisport karta zamestnanca.

@anonym_418207 presne ako pises a od noveho roku sa cena zvysuje dokonca, bolo to 49€ a bude to 61.50, co uz je podla mna dost, ze uz naozaj sa oplati iba niekomu kto ju aktivne pouziva.

pinkgirl
Včera o 22:35

Multisport karta je vždy viazaná na meno a konkrétnu osobu. Voľná karta neexistuje.

petamich
Včera o 22:42
@pinkgirl

Multisport karta je vždy viazaná na meno a konkrétnu osobu. Voľná karta neexistuje.

@pinkgirl uz to tu v diskusii zaznelo, kazda hlavna karta vie mat dodatkovu a detsku dodatkovu na inu osobu

katka329
Včera o 23:03
@dm1

Neviem o takej kde je voľná sprievodná osoba. Muž mal len takú ze mohol požiadať o ďalšiu pre mňa. Za tu ale už platil viac ako za svoju

@dm1 54€ vychádza

anonym_418207
Včera o 23:13

U nás je to od 1.1. 52,50€

zeroz
Včera o 23:38
@pinkgirl

@pinkgirl balanceup má takúto možnosť, ale že si aj multisport netuším...