Najlepšia bežecká obuv
Ahojte, viete mi poradit najlepsiu bezecku obuv dostupnu v kamennych obchodoch ako sportisimo alebo exisport? Dakujem 🙂
Neexistuje jedna univerzalna najlepsia bezecka obuv. Kazdy mame ine preferencie, inu sirku nohy, behame po inom terene.
Takze idealne zajst si do nejakej specializovanej predajne a nech ti cosi odporucia.
Ja ti viem odporucit tie, v ktorych behavam ja a vyhovuju mi ale ci budu aj tebe 🤷♀️
presne ako pise @petamich + zalezi od terenu. Ja mam jednu znacku a typ topanky v letnom a zimnom (GTX) prevedeni. Pouzivam ju uz asi 7 rokov (kazdych 1000 kilometrov kupujem nove - ale ten isty model). Konkretne Brooks Ghost, ale fakt potrebujes odbornika, ktory ti skontroluje nohu. Je to najdolezitejsie vybavenie pri behu.
este doplnim - dalsia dolezita vec je velkost. Bezecke topanky sa nosia vyrazne vacsie ako normalne. Ja mam nohu 43-43,5 a bezecke topanky mam 45,5
v tych obchodoch ak budes behavat asfalt, chodniky tak pozri znacku asics, ale taku vyssiu triedu, nie tenisky za 30 eur.
o cislo az 1,5 cisla kupuj vacsie, inak Ti po case zlezu nechty na nohach

Neexistuje jedna univerzalna najlepsia bezecka obuv. Kazdy mame ine preferencie, inu sirku nohy, behame po inom terene.
Takze idealne zajst si do nejakej specializovanej predajne a nech ti cosi odporucia.
Ja ti viem odporucit tie, v ktorych behavam ja a vyhovuju mi ale ci budu aj tebe 🤷♀️