icon

Najlepšia bežecká obuv

kkkovac
10. dec 2025

Ahojte, viete mi poradit najlepsiu bezecku obuv dostupnu v kamennych obchodoch ako sportisimo alebo exisport? Dakujem 🙂

petamich
10. dec 2025

Neexistuje jedna univerzalna najlepsia bezecka obuv. Kazdy mame ine preferencie, inu sirku nohy, behame po inom terene.

Takze idealne zajst si do nejakej specializovanej predajne a nech ti cosi odporucia.

Ja ti viem odporucit tie, v ktorych behavam ja a vyhovuju mi ale ci budu aj tebe 🤷‍♀️

wade
10. dec 2025
@petamich

Neexistuje jedna univerzalna najlepsia bezecka obuv. Kazdy mame ine preferencie, inu sirku nohy, behame po inom terene.

Takze idealne zajst si do nejakej specializovanej predajne a nech ti cosi odporucia.

Ja ti viem odporucit tie, v ktorych behavam ja a vyhovuju mi ale ci budu aj tebe 🤷‍♀️

presne ako pise @petamich + zalezi od terenu. Ja mam jednu znacku a typ topanky v letnom a zimnom (GTX) prevedeni. Pouzivam ju uz asi 7 rokov (kazdych 1000 kilometrov kupujem nove - ale ten isty model). Konkretne Brooks Ghost, ale fakt potrebujes odbornika, ktory ti skontroluje nohu. Je to najdolezitejsie vybavenie pri behu.

wade
10. dec 2025

este doplnim - dalsia dolezita vec je velkost. Bezecke topanky sa nosia vyrazne vacsie ako normalne. Ja mam nohu 43-43,5 a bezecke topanky mam 45,5

lucik194
10. dec 2025

v tych obchodoch ak budes behavat asfalt, chodniky tak pozri znacku asics, ale taku vyssiu triedu, nie tenisky za 30 eur.
o cislo az 1,5 cisla kupuj vacsie, inak Ti po case zlezu nechty na nohach