Oplatí sa kúpiť bežecký pás?
Ahojte chcem sa opýtať tie ktoré máte bezecky pás kde ste si ho kúpili a či sa to oplatí kúpiť ďakujem
@midi147 u nás zapadá prachom a slúži ako vešiak🤣 aj napriek tomu sa ho nechcem vzdať. Muž mi ho objednal cez internet k meninám.
Manzel mi ho kupil na Insportline a ano vyuzivam ho kazdy den ked nahodou niesom v posilke. Predtym som mala cca 14 rokov stacionarny bicykel. Nemala by som doma nic na co len sada prach
Je to hrozne hlucne.
@midi147 tiez cjcem skor ns chodenie. Najprv som skusila objednat stepper a uvidim ci budem vyuzivat ked pride..ak ano bude aj pas...
@midi147 tiez cjcem skor ns chodenie. Najprv som skusila objednat stepper a uvidim ci budem vyuzivat ked pride..ak ano bude aj pas...
@slavomira236 stepper využívať nebudeš. Je omnoho ťažšie na ňom cvičiť, ako chodiť na páse. Ja by som práveže zvolila opačné poradie, pokiaľ nemám kondíciu a necvicim pravidelne.
@slavomira236 stepper využívať nebudeš. Je omnoho ťažšie na ňom cvičiť, ako chodiť na páse. Ja by som práveže zvolila opačné poradie, pokiaľ nemám kondíciu a necvicim pravidelne.
@anonym_065fd1 no uvidime kupila som skoro nepouzivamy na v....pas je drahsi . Prinajhorsom ho predam zas. Alebo vyuzije dcera😆 zacnem zvolna kazdy den a pridavat kusok...

My sme kupovali v alze a sme spokojni