icon

Riešenie cvičenia pre introverta

22. nov 2025

Ahojte nasla som zaujímavé videá s jumpingom. Teda skákanie na fitness trampolíne. Veľmi ma to láka 😅 ale bývam na 5 poschodí a susedia by asi nadšení neboli. Viem že sú centra kde sa dá ísť vyšantiť ale keď som hrozný introvert aj sa hanbím ísť sama a nemám s kým chodiť. Nemám kamošky nemám partnera v živote som necvicila takže neviem ako to chodí. Nemám dom kde by som to dala a blaznila sa tam. Ako to riešiť? Chcem sa tešiť ísť a nie stresovať sa ze idem sama alebo snívať o tom lebo nemám s kým ísť až sa snáď nájde niekto kto pôjde, som dosť odtazita od ludi.. Máločo ma zaujme ale toto vyzerá byt bomba 😍

biba_18
22. nov 2025

mám doma trampolínu ale nejaším sa na nej, na to fakt choď do jumping arény.
a to že si introvert nemá nič spoločné s tým že nechceš medzi ľudí - kopec (teda, drvivá vačšina) introvertov aj športuje, aj pracuje, aj spoločensky žije, fakt to nie je o tom že si introvert… a okrem toho, na tých trampolinach sa predsa nemusíš s nikým baviť…
takže moja rada? zober tenisky a choď…

anonym_30dee4
22. nov 2025
@biba_18

mám doma trampolínu ale nejaším sa na nej, na to fakt choď do jumping arény.
a to že si introvert nemá nič spoločné s tým že nechceš medzi ľudí - kopec (teda, drvivá vačšina) introvertov aj športuje, aj pracuje, aj spoločensky žije, fakt to nie je o tom že si introvert… a okrem toho, na tých trampolinach sa predsa nemusíš s nikým baviť…
takže moja rada? zober tenisky a choď…

@biba_18 Mnoho introvertov sa snaží vyhýbať ľuďom, spoločnosti keď sa dá a nevystavujú sa tomu dobrovoľne. Je to tak úplne v poriadku.

mimicka2013
22. nov 2025

@anonym_autor ja som tiez introvert, ale ak chcem ist niekam cvicit, tak sa zoberiem a idem. Nikoho mi k tomu netreba - ved som predsa introvert 😀 a na tych skupinovkach ta ma aj tak vacsina na haku...

biba_18
22. nov 2025

@anonym_30dee4 ale robia to skôr kvôli nejakým sociálnym fóbiám nie kvôli tomu že sú introverti. naozaj neplatí že introvert = človek čo sa stráni ľudí…
ja nevravím že sa má prekonávať alebo že to nie je normálne alebo ok - len že to nie je tým že je introvert, to je všetko…

katulienkax
22. nov 2025

Ja som introvert a chodím do centra. Naozaj nepotrebujem sa tam vykecavat. A veľa báb chodí samé. Doma z toho budeš mať akurát vešiaky , prestane tá to baviť . A áno bude to počuť .

autor
22. nov 2025

Takto, chodím do obchodov sama na kávu atď tam som s ľuďmi okolo seba v pohode, akonáhle je to menší priestor napr oslava svadba alebo krúžok kurz (niektoré kurzy zvládam) alebo cvičenie či masáž alebo tak tam sama nepôjdem potrebujem niekoho komu verím pri sebe, pracujem s ľuďmi v robote som s nimi v pohode porozprávam poradím pomôžem nemám z nich úzkosť. Vyriešim s nimi co potrebujem a idem ďalej.. Neviem si to celkom vysvetliť. Nechcem partiu kamošiek 3 a viac to je pre mňa frustrujúce ale jednu by som prijala na také aktivity.

biba_18
22. nov 2025

@anonym_autor tak veď vyskúšaj - možno práve pri skákaní tam niekoho nájdeš…

starrydaisy
26. nov 2025

Ak sa ti to paci, urcite chod do toho. Skusis to jeden krat a ked to nebude dobre, uz nepojdes. Ale je to super, zamakas si aj sa vyblaznis. A mozno si tam presne najdes kamosku ktoru to tiez bavi. Drzim palce ✊🏻