icon

Silový tréning doma bez vybavenia

Dnes o 07:15

Ahojte. Cvičíte silový tréning? Vedeli by ste mi poradiť aké cviky cvičiť na doma bez vybavenia? Čo to už mám napozerane ale neviem ako si to presne vyskladať. Veľmi budem vďačná ak sa nájde niekto kto by mi s tým pomohol. Ďakujem

matus229
Dnes o 07:54

@anonym_autor čo sa týka vlastnej váhy, sú najlepšie zhyby a dipy, ale tie sú už náročnejšie a potrebuješ hrazdu, ktorá je skoro v každom parku. Inak doma vieš robiť kliky na viac spôsobov (napr si vygoogli diamantové kliky, tie sú celkom hard), mostíky sú tiež fajn a potom drepy (keby ich robím bez zavážia, tak sa snažím na jednej nohe), plus výpady

matus229
Dnes o 07:56

A čo sa týka plánu, tak cvič kľudne aj cele telo, povedzme mesiac 3 krát do týždňa a po mesiaci, dvoch už chod do posilky, lebo pri silovom tréningu je potrebné pridávať záťaž, čo sa s cvikmi s vlastnou váhou robí dosť ťažko

biba_18
Dnes o 08:33

odporúčam knihu telo ako posilňovňa (pre ženy) - a tam sa veru pridávať dá, je to odstupňované v náročnosti cvikov ...

sense
Dnes o 08:40

Doma bez vybavenia, tiež odporúčam knihu Telo ako posilňovňa pre ženy ako píše @biba_18. Nepojde onsilovy tréning ako taký zameraný na nárast objemu ale o cvičenie ako kalistenika, využitím sily vlastného tela. Spevnenie, zvýšenie sily a vytrvalosti

matus229
Dnes o 08:50
@biba_18

odporúčam knihu telo ako posilňovňa (pre ženy) - a tam sa veru pridávať dá, je to odstupňované v náročnosti cvikov ...

@biba_18 ja som cvičil nejakú dobu podľa toho 😀 samozrejme mužskú verziu. Problémom tam je, že kým zo začiatku sú tie skoky medzi cvikmi v pohode, od nejakej 5ky či 6ký je to extrém. Napríklad pri klikoch máš diamantové kliky, ktoré sú ešte v pohode a ďalší stupeň už na jednej ruke 😀

tenerifka
Dnes o 08:50

Teraz hladam na internete spanielsku verziu, a teda vobec nikde ju nenachadzam, len tu klasicku muzsku.... Hm

matus229
Dnes o 08:55
@tenerifka

Teraz hladam na internete spanielsku verziu, a teda vobec nikde ju nenachadzam, len tu klasicku muzsku.... Hm

matus229
Dnes o 08:56

Ešte je fajn kniha tréning väzňa, doteraz nejaké cviky z toho robím, hlavne na kĺby a kríže z 3ky knihy

tenerifka
Dnes o 08:56

@matus229 ano, po slovensky som ju nasla, ale na spanielskych weboch nie.....

biba_18
Dnes o 09:18

@matus229 veď práve - stále sa máš kam posúvať 🙂 až do elity ...

rooskoliv
Dnes o 10:18

Pozri si apku THEX. Musíš sa síce zaregistrovať, ale základ je bezplatný. Máš tam tréning na každý deň