Silový tréning doma bez vybavenia
Ahojte. Cvičíte silový tréning? Vedeli by ste mi poradiť aké cviky cvičiť na doma bez vybavenia? Čo to už mám napozerane ale neviem ako si to presne vyskladať. Veľmi budem vďačná ak sa nájde niekto kto by mi s tým pomohol. Ďakujem
A čo sa týka plánu, tak cvič kľudne aj cele telo, povedzme mesiac 3 krát do týždňa a po mesiaci, dvoch už chod do posilky, lebo pri silovom tréningu je potrebné pridávať záťaž, čo sa s cvikmi s vlastnou váhou robí dosť ťažko
odporúčam knihu telo ako posilňovňa (pre ženy) - a tam sa veru pridávať dá, je to odstupňované v náročnosti cvikov ...
odporúčam knihu telo ako posilňovňa (pre ženy) - a tam sa veru pridávať dá, je to odstupňované v náročnosti cvikov ...
@biba_18 ja som cvičil nejakú dobu podľa toho 😀 samozrejme mužskú verziu. Problémom tam je, že kým zo začiatku sú tie skoky medzi cvikmi v pohode, od nejakej 5ky či 6ký je to extrém. Napríklad pri klikoch máš diamantové kliky, ktoré sú ešte v pohode a ďalší stupeň už na jednej ruke 😀
Teraz hladam na internete spanielsku verziu, a teda vobec nikde ju nenachadzam, len tu klasicku muzsku.... Hm
Teraz hladam na internete spanielsku verziu, a teda vobec nikde ju nenachadzam, len tu klasicku muzsku.... Hm
Ešte je fajn kniha tréning väzňa, doteraz nejaké cviky z toho robím, hlavne na kĺby a kríže z 3ky knihy
@matus229 ano, po slovensky som ju nasla, ale na spanielskych weboch nie.....
Pozri si apku THEX. Musíš sa síce zaregistrovať, ale základ je bezplatný. Máš tam tréning na každý deň

@anonym_autor čo sa týka vlastnej váhy, sú najlepšie zhyby a dipy, ale tie sú už náročnejšie a potrebuješ hrazdu, ktorá je skoro v každom parku. Inak doma vieš robiť kliky na viac spôsobov (napr si vygoogli diamantové kliky, tie sú celkom hard), mostíky sú tiež fajn a potom drepy (keby ich robím bez zavážia, tak sa snažím na jednej nohe), plus výpady