Aká je cena športovej sezóny pre dieťa lyžiara?
Ahojte. Prosim je tu niekto, kto ma dieta v lyziarskom klube? Vedel by mi napisat realne kolko stoji sezona? Myslim treningy, vybava, skipassy, doprava, pripadne kempy v alpach? Kolko je cca investicia na dieta lyziara? Dakujem
Ahoj dakujem za info. Moj syn je uz starsi a relativne dobry lyziar. Doteraz sa venoval inemu sportu. Teraz si vymyslel toto. Chce ale zavodne lyzovat preto ma zaujimaju realne skusenosti uz v kluboch. Dakujem
Ahoj dakujem za info. Moj syn je uz starsi a relativne dobry lyziar. Doteraz sa venoval inemu sportu. Teraz si vymyslel toto. Chce ale zavodne lyzovat preto ma zaujimaju realne skusenosti uz v kluboch. Dakujem
@kacenka255 znamy maju syna v sportovom klube (nieje cisto lyziarsky,takze za sezonu maju asi o polku menej odjazdene ako cisto lyziarske kluby) ale stoji ich to okolo 5000 eur rocne...chodia cca 6x za sezonu na min 5 dni do rakuska,kde platis vsetko (cestu,ubytko,jedlo,skipasy)sebe a samozrejme dietatu..a to neratam vybavu,tu poziciavaju ak dobre viem kazdu sezonu,ale ta nieje taka draha uz v pomere k tymto ostatnym nakladom.
Takze zavisi od toho ako daleko to mas na svahy a aky klub..ale aj s prespavackami v alpach to o moc menej nebude..
Reálne lyžovanie je jeden z najdrahších športov, určite tých 5000 treba rátať, možno aj viac, ale teda len na dieťa, ak by išiel aj rodič sem tam tak lietajú ďalšie tisice
Dievcence dakujem. Presne to aj ja hovorim, ze lyzovanie je extrem. Len tazko sa dopatrat na nete k realnym skusenostiam. Kolko v priemere by to stalo. Ja len chcem synovi trosku otvorit oci.
Dievcence dakujem. Presne to aj ja hovorim, ze lyzovanie je extrem. Len tazko sa dopatrat na nete k realnym skusenostiam. Kolko v priemere by to stalo. Ja len chcem synovi trosku otvorit oci.
@kacenka255 zalezi aj kde na slovensku… ak sa bavime o lyziarskom klube v Bratislave tak tie naklady su ovela vyssie ako kluby na strednom/vychodnom slovensku…. Mam 2 deti v lyziarskom klube, kludne napis sukromnu spravu

@kacenka255 ahoj . v prvom rade by som volila stredisko max na vikend niekde tu u nas... my sme boli aktualne hrustin... a mala piatok poobede sa ucila, v sobotu doobeda takisto, poobede isla na svah sama... nechceli sme velke ani stredisko daleko, nakolko sme nevedeli, ako bude spolupracovat, ci ju to bude bavit atd.. nakoniec rumazgala, preco sme isli na tak kratko...