Aké kurzy sú vhodné pre 2,5-ročné deti?
Ahojte, len si chcem doplnit obzor: ake kurzy zvyknu navstevovat Vase deti v tomto veku? Pozname baby balance, plavanie, montessori hernicky. Pripadne ak ste z BA odporucite aj konkretne zariadenie? Dakujem
V tom veku nas chodil este do Hangair, Little Gym a Gymnathlon 🙂
@janababana nezijeme na sr ale chodi na plavanie a do sokola (taka nejaka vseobecna sportova priprava)
Zmyslohranie, Hudba detom, Folklorik , Play wisely , Jump studio tam chodíme pravidelne syn ma 2,5r skoro
a chodime aj na Dhlačik , RC Budatko, RC Macko, Prešporkovo popozeraj ich stránky majú fajn akcie zaleží z ktorej časti Ba si
@janababana naša 2,5r chodí na gymnastiku.
@minesasubu folklorik panecku toto som hladala od leta, nevedela som sa k tomu dopatrat dakujem ☺️ inak stihate toho riadne vela ☺️
Dakujem za tipy baby ☺️☺️
V tom veku nas chodil este do Hangair, Little Gym a Gymnathlon 🙂
@petamich dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Rozhodujeme sa medzi týmito troma zrovna... Máte niektorú preferenciu? Vyberáme len 1. Ďakujem. 🙂
@petamich dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Rozhodujeme sa medzi týmito troma zrovna... Máte niektorú preferenciu? Vyberáme len 1. Ďakujem. 🙂
@mirusikmima asi zalezi kusok aj od dietata ale nasho bavil asi Hangair a potom Little Gym 🙂

@janababana angličtina helen doren kurzy