Ako dlho trvá naučiť sa šnúru?
Zeny,koľko trvalo vašim deťom kým to zvládli?
Dcéra sa začala snažiť,chce byť gymnastka ale šnúru nevie ,nie je až taká ohybná.
@kacena4 asi áno, ma 7 ale mne by stačilo ani nie tak úplne gym ale salta,mlynské kola a stojky na rukách,to sa dá naučiť a je to v podstate krajšie ako gymnastika.
Keď ti ide len o akrobaciu, tak nájdi najbližší klub detského fitnesu. Tam sa v zostavách zameriavajú len na akrobaticke prvky ako premety salta a iné cviky. Na Slovensku je plno klubov a 7 rokov nie je vôbec neskoro. Ohybnost treba trénovať denne. Dat si minutovky v šnúre na jednu nohu, potom druhú a aj čelný. Časom zvýšiť na 1min 30 , potom 2 min....hlavne každý deň a zvládne to casom
@jaga18 dakujem prijali ju na tanec Q že je šikovná len ma cvičiť šnúru,tak cvičíme denne ,uvidím ako by sa vedela zlepšiť,tu akrobacie pozriem dakujem ti snáď máme šancu este🙂
Naučí, dcéra je mazoretka baby 8-10 ročne v priebehu roka zvládli šnúru na obe nohy, pravidelne cvičiť, mali speci trenerkou ale dá sa neviem ci na úrovni gymnastky ale dá sa.
Ja som sa naucila snuru doma v 13-14 rokoch, vsetko sa da, ale samozrejme samo o sebe to nic neznamena. Aj premet som sa naucila u babky na dvore 😂 ale v tej dobe to bolo asi aj normalne, ze sme boli cele dni vonku a ked niekto chodil napr na tanecnu tak nam ukazoval, co a ako 😀 mna naucila setra, ukazala mi cviky ake robili na treningu.

nie kazde dieta to zvladne u nas cca v 6 rokoch vyberali deti do klubu ktore na to maju predpoklady, kto nemal mohol chodit na kruzok a rodicia ho platili. nepises ako stare dieta je, ale aj je skolak tak uz tazko gymnastika ked nie je ohybna. tieto deti vacsinou maju hypermobilitu