Ako naučiť dieťa pedálovať?
Ahojte😊
Chcem sa opýtať, malej sme kúpili bicykel má 3 roky, na odrážadle ide ako drak ale chúďatko sa trápi s pedálami.Do zadu jej to ide, ale akonáhle do predu tak koniec. Nevie ako tlačiť, potom jej z toho sklamaná, že nevie a hovorí si "ja chcem ale nejde" 😟
Koľko váži bicykel?
My máme ten istý bicykel, moja dcérka je skôr slabsia a lenivsia, ale máme pred domom taký mierny kopec, takže smerom z kopca jej to ide a keď už je vo švungu, tak už aj do kopca potiahne 🙂 ale je to ozaj mierny kopček, že to nie je nebezpecne, len jej tá gravitácia pomáha.
@travelllerka naša je zas tvrdohlavá, keď vidí že jej to neide skúša x krát a potom rev, že chce ale neide, budeme každý deň skúšať a dostane sa do toho, len všetko chce sa hneď naučiť a potom sa nerváči🙈
Aj moj tak,na odrazadle ako drak a na bicykli nie a nie zacat. Nechaj ju este,ona na to pride 😊mojmu to trvalo skoro 2 roky 🤣
@adriannasvk ďakujem ti🙂príde na to, len keby sa nenervacila🙈
@suikatka1 nasa je taká istá, akurát že starsia, tak je to už trochu lepsie a pozerám, že sa aj volaju rovnako :D
@suikatka1 u nas to iste,furt len do zadu,zlostil sa,zuril🤣nechala som ho tak minule leto a teraz na jar sa za 10 minut naucil😊
@suikatka1 aka je vysoka? Ten bicykel je velky a tazky na zaciatocnika. Ja mam tiez trojrocnu (5te dieta v poradi) a u vsetci ten isty scenar. Deti zo zaciatku nevladzu tahat. Ale treba stale trenovat. Nozky castym tahanim zosilneju a dieta sa aj viac osmeli, ked to casom pojde lepsie. Len taky bicykel je hroza. Skoda penazi.
@yanni 104ky nosí, ona je na svoj vek dosť vysoká(po tatkovi) , často druhé mamičky pozerajú na ňu, že nemôže mať 3 roky, vyzerá na 4🙈ako si myslela, že častým tahanim? Že mám ju ťahať alebo zo zadu pohamat pri bicyklovaní? Lebo keď jej pomáham zo zadu tak netlačí a nohy ma uvoľnené na pedaloch.
@suikatka1 ahoj. Pomocne jej nedavaj,lebo nebude chcet bez nich este dlho. My me doma v nutri taku komunisticku trojkolku. Jazdia s nou cez celu dlzku domu a naucili sa pedalovat. No sok pivedala ze to je stare a nemoze ist von,lebo ny sa rozpadla. Inak stalo to 5€ na bazare 😀. Starsi vedel bicyklovat rychlo. Tyzden som mu odmontovala z bicykla pedale nech si zvykne na nove a potom sme ich namontovali. Vela zdaru prajem.
odrážadlo má veľa detí veľmi rado, aj naše deti ho milovali