icon

Ako naučiť dieťa pedálovať?

suikatka1
18. apr 2022

Ahojte😊
Chcem sa opýtať, malej sme kúpili bicykel má 3 roky, na odrážadle ide ako drak ale chúďatko sa trápi s pedálami.Do zadu jej to ide, ale akonáhle do predu tak koniec. Nevie ako tlačiť, potom jej z toho sklamaná, že nevie a hovorí si "ja chcem ale nejde" 😟

viestta
Odpoveď bola odstránená
suikatka1
autor
18. apr 2022

@viestta ďakujem ti😊budeme, budeme a vidím, že chce len potom jej s toho taká smutná ale dôjde na to🙂

mogaa
18. apr 2022

@suikatka1 naša má 4roky - odrážadlo, kolobežka, trojkolka žiadny problém....ale bicykel problém je, zabúda "ťahať"😉

luccija
18. apr 2022

@suikatka1 dobre dociahne nohami?naučí sa...chyť jej nohu a povedz nech zatlačí špičkou prstami...

ajka0207
18. apr 2022

@suikatka1 a ide s pomocnými kolieskami? Ja si myslím že keď nejde tak by som to skúsila za pár mesiacov. Možno len nemá dosť silné nohy.

pribinak
18. apr 2022

Koľko váži bicykel?

suikatka1
autor
18. apr 2022

@suikatka1 áno s pomocnými kolieskami, skúsim jej pomôcť s nožičkami aby zatlačila, sedadlo drahý dal vyššie aby nemala tak pokrčené nožičky a do polky vedela pedál potlačiť len ona jak keby obidve nohy tlačila do predu a potom je tam ten odpor, uvidíme ale snaží sa🙂

suikatka1
autor
18. apr 2022

@pribinak pfuuuu akurát som našla papiere, v decathlone sme kúpili a váži 8,7 kg.

lienka.7
18. apr 2022

@suikatka1 ďalšie deti nech ukazu. Na ihrisku. Skúste poprosit nech jej ukazu, aj staršie. Aspoň my sme tak robili

pribinak
18. apr 2022

@suikatka1 prepáč, strasna haraburda. Ani sa nečudujem že nechce šlapať.
Kúp napr early Rider a uvidis ako pôjde

suikatka1
autor
18. apr 2022

@pribinak v bicykloch sa nevyznáme a chcela s Pony tak som našla v Decathlone tento, nad druhým zatiaľ nechceme uvažovať uvidíme ako jej to pôjde🙂

suikatka1
autor
18. apr 2022

@lienka.7 ďakujem ti, dobrý nápad😊

pribinak
18. apr 2022

@suikatka1 vráť ho ak sa dá a pozri early Rider alebo woom alebo cube

travelllerka
18. apr 2022

My máme ten istý bicykel, moja dcérka je skôr slabsia a lenivsia, ale máme pred domom taký mierny kopec, takže smerom z kopca jej to ide a keď už je vo švungu, tak už aj do kopca potiahne 🙂 ale je to ozaj mierny kopček, že to nie je nebezpecne, len jej tá gravitácia pomáha.

suikatka1
autor
18. apr 2022

@travelllerka naša je zas tvrdohlavá, keď vidí že jej to neide skúša x krát a potom rev, že chce ale neide, budeme každý deň skúšať a dostane sa do toho, len všetko chce sa hneď naučiť a potom sa nerváči🙈

adriannasvk
18. apr 2022

Aj moj tak,na odrazadle ako drak a na bicykli nie a nie zacat. Nechaj ju este,ona na to pride 😊mojmu to trvalo skoro 2 roky 🤣

suikatka1
autor
18. apr 2022

@adriannasvk ďakujem ti🙂príde na to, len keby sa nenervacila🙈

travelllerka
18. apr 2022

@suikatka1 nasa je taká istá, akurát že starsia, tak je to už trochu lepsie a pozerám, že sa aj volaju rovnako :D

adriannasvk
18. apr 2022

@suikatka1 u nas to iste,furt len do zadu,zlostil sa,zuril🤣nechala som ho tak minule leto a teraz na jar sa za 10 minut naucil😊

yanni
18. apr 2022

@suikatka1 aka je vysoka? Ten bicykel je velky a tazky na zaciatocnika. Ja mam tiez trojrocnu (5te dieta v poradi) a u vsetci ten isty scenar. Deti zo zaciatku nevladzu tahat. Ale treba stale trenovat. Nozky castym tahanim zosilneju a dieta sa aj viac osmeli, ked to casom pojde lepsie. Len taky bicykel je hroza. Skoda penazi.

suikatka1
autor
18. apr 2022

@yanni 104ky nosí, ona je na svoj vek dosť vysoká(po tatkovi) , často druhé mamičky pozerajú na ňu, že nemôže mať 3 roky, vyzerá na 4🙈ako si myslela, že častým tahanim? Že mám ju ťahať alebo zo zadu pohamat pri bicyklovaní? Lebo keď jej pomáham zo zadu tak netlačí a nohy ma uvoľnené na pedaloch.

nwnw
18. apr 2022

@suikatka1 tak odmontuj pomocne kolieska. Ona nevladze utlačiť ten odpor. Ak ma nizko sedanku, tak ma aj blby uhol. Ked vie na odrazadle, tak pomocne nepotrebuje. Odmontujte aj pedale, nech to tyzden pouziva ako odrazadlo a potom namontujte pedale.
Blbe su na tychto bicykloch brzdy.

erikama8
Odpoveď bola odstránená
nwnw
25. aug 2022

@suikatka1 ahoj. Pomocne jej nedavaj,lebo nebude chcet bez nich este dlho. My me doma v nutri taku komunisticku trojkolku. Jazdia s nou cez celu dlzku domu a naucili sa pedalovat. No sok pivedala ze to je stare a nemoze ist von,lebo ny sa rozpadla. Inak stalo to 5€ na bazare 😀. Starsi vedel bicyklovat rychlo. Tyzden som mu odmontovala z bicykla pedale nech si zvykne na nove a potom sme ich namontovali. Vela zdaru prajem.

krstn003
25. aug 2022

odrážadlo má veľa detí veľmi rado, aj naše deti ho milovali