icon

Ako to funguje v materských centrách?

bashee
23. mar 2022

Moj syn bude mat cochvila 11 mesiacov. Este nechodi, zato je velmi sikovny 4 nozkuje, stavia sa a chodi pri nabytku. Vsimla som si, ze poslednou dobou uz velmi vnima pritomnost inych deti. Ako sedi v kociku, otaca sa za nimi, pozoruje ich. Mam pocit, ze mozno dozrel cas na malu obcasnu interakciu s rovesnikmi. Ale neviem ako to chodi v takych materskych centrach a co si pod tym pojmom predstavit. Je to nieco ako herna pre deti roznych vekovych kategorii, kde pridu maminy a takpovediac “vypustia” svojich krakenov? 😃 a dohliadaju nato ako sa hraju, socializuju a tak? Ci je tam nejaky pevny program co sa s detmi robi alebo mizem hocikedy prist a hocikedy odist? Dakujem za ozrejmenie 😀 ak som to zle nazvala opravte ma, volnocasove centrum pre matky s detmi alebo tak? No chapete ma asi

luccija
23. mar 2022

@bashee áno tak ako píšeš...neviem či myslíš detský kútik niekde čo je v nakupakoch, tam sú hračky, smykalky väčšie deti Ti môže odsledovat pracovníčka a ideš si nakúpiť, ale to až od 3 r tuším
Ak myslíš materské centrá či bývajú v dedinách väčšinou klasika deti sa hrajú, alebo u nás robia raz týždenne pohybový krúžok, či hranie sa na "škôlku"pre väčších a vtedy tam mama nie je je to privykanie na odlúčenie
Klasika ideš prezujes sa hráš sa ..

luccija
23. mar 2022

Hocikedy prídeš, odídeš...

cimage
23. mar 2022

Ja chodim s detmi do centra, kde sa deti hraju bez programu. Maju aj obed, vzdy niektora mamicka nieco ukuchti, alebo upecie. Deti sa vyblaznia a mamicky vykecaju. Deti su tam od novorodencov po 10rocne deti.
Nie je tam profi dozor, vsetko koriguju matky same.
Robia sa aj spolocne akcie ako opekacky, stanovacky, atd.