Baby plávanie
Ahojte, je tu niekto kto chodil na baby plávanie ? Dcérka má 8 mesiacov, chcela by som nám trochu vyplniť čas a ísť😊len nemá kto somnou ísť ako sprievodná osoba, boli ste mamky niektoré aj samé s bábätkom?
Ako ste to celé zvládli ?
@adri_24 ja chodím už 2 roky sama a nič sa nedeje :D
@adri_24 ja chodím už 2 roky sama a nič sa nedeje :D
@kvietok1992 ja si asi neviem predstaviť kde nechám malú alebo ako to zvladnem keď sa mne bude treba poprezliekať😁😁
@kvietok1992 ja si asi neviem predstaviť kde nechám malú alebo ako to zvladnem keď sa mne bude treba poprezliekať😁😁
@adri_24
žartuje ci?? Das do autosedacky ktorú vezmeš so sebou a vybavene. Cestou na/z plavárne zapneš do nosiča a je to. Kde vidíš ten problém?
Čo? 😁 Na baby plávanie sa chodí v dvojici, resp v trojici?
Pozri si na nete priestory plavárne kam chces ist.. urcite maju prisposobene satnr malym detom, prebalovaci pult, detsku stolicku v sprche, mnohe maju aj hernicky hned vedla šatne... Vsetko zvladnes sama s dietatom. A popravde, nikdy som nevidela v satni ineho cloveka s dietatom nez len toho, kto plaval s nim aj.. otec či mama
Ak bola nejaka sprievodna osoba, cakala v herni ci pri kave za "sklom" nie v priestoroch bazénu
My chodime asi 2 roky . A ked bol maly tak som si ja plavky obliekla uz doma . Tak som sa len tam vyzliekla a dala veci do skrinky a mohla potom vyzliekat maleho. Niekedy isla sestra som nou ked mala cas . Mne to teda velmi pomohlo lebo tu sa nedalo nikam maleho dat a stale mi utekal prec🙈 teraz uz je v satni ohradka. Ale maly uz bude mat 3 roky. Vela mamiciek chodi samych. My sme chodili kocikom takze vajicko som nemala zo sebou ale zvyknu to tak mamicky robit ze daju babetko do vajicka kym sa ony prezliekaju. Mne skor viac robilo problem sa poobliekat po plavani lebo sme boli mokry. Ale vtedy som najskor maleho poobliekala a potom nejako seba.
V tt ( a zrejme aj inde) su aj asistentky okrem instruktorky,kt pomahaju obliect detom plavky, potom ich zabavia kym sa rodic prezlieka. Nikdy sme nechodili dvaja
Chodila som v ZA a kým sme sa prezliekali do/z plaviek, detičky ležali na zemi na podložke a strážila ich asistentka alebo inštruktorka.
@adri_24 Od dcérkiných 2,5m chodíme plávať (teda teraz už chodí sama s trénerom, má 4r). Vždy som s ňou chodila sama. V šatni bol prebaľovací pultík, na ňom malá a ja som stála vedľa a prezliekala sa. Keď som išla na wecko, postrážila mi ju baba z recepcie napríklad, neskôr doplnili aj detskú ohrádku…
chodime od 3 mesiace so synom ,doma si oblečiem plavky pod oblečko
zaleži či sedi alebo len sa plazi a pod , su tam pultiky na ktore položiš dieta, stoličky alebo v šatni dáš proste na zem
je to uplne lahke ked budes mať system
po plavani date sprchu , byvaju tam aj detske stoličky ( teda aspoň u nas sú) kludne napiš ss mozem ti napisat viac ;)

Sprievodná osoba? Ja neviem teda, ja chodím s malou už skoro rok a síce áno niekedy ideme dvaja, ale to iba preto, že tato pláva a ja si dávam kávičku 😆, väčšinou ale chodím sama a je veľa mamičiek, ktoré chodia samé a je to úplne bez problémov