icon

Cena a skúsenosti s kurzom angličtiny Helen Doron

kvietok1992
20. sep 2025

Ahojte, mate tu niekto prosím skúsenosť s kurzom angličtiny Helen Doron? Viete mi prosím povedať koľko cca to stojí? Na ich stránke nie sú zverejnené ceny. Ďakujem.

anonym_278009
20. sep 2025

@kvietok1992 úplne zbytočné, dnes máš angličtinu takmer v každej škôlke, na nete more anglických detských piesní.Chodila susedka s dvojčatami, povedala, že vyhodené peniaze.
https://www.modrykonik.sk/forum/galanta/cena-kurzov-helen-doron-v-galante/

anonym_a1ead2
20. sep 2025

@kvietok1992 u nas boli v skolke a musim povedat,ze nieco sa asi nanho nalepilo...ale ta forma ma nezujala. V skolke sme platili 90 eur a 15 za materialy k vyucbe.

tl999
26. sep 2025

@kvietok1992 co je princip tohto metodu? Videla som ze maju aj take knihy v ramci kuzelneho citania.

mira0611
26. sep 2025

@kvietok1992 ahoj moj chodil pred 12 rokmi a vtedy to bolo okolo 30-40euro + balik materialov to vtedy bolo okolo 100 euro.
Syn ma 17 rokov, chodil tam 3 roky, potom uz kvoli skole nechcel (aj tam mal.extra kruzok anglictiny).
Sme madari, syn chodi do Slov.skoly teraz uz v BA, je najlepsi anglictinar v triede, on ma velmi dobry aj anglicky prizvuk.
On sam dodnes hovori, ze HD ho najlepsie nastartovalo na anglictinu, tie deti ktore z triedy tam chodili, ovela lepsie hovorili, pisali, prirodzenejsie rozpravali bez rozmyslania, ako keby sa tam naucili anglicky rozmyslat a vyjadrit svoje myslienky.
V 1.rocniku na SŠ syn napisal zo vsetkych 3 tried anglicky vstupny test na 98% bola som nanho velmi hrda.
Pre mna to bola najlepsia investicia.
Pamatam sa, ako v 3rocniku namiesto hospital napisal do testu clinic. Anglictinarka bola z neho hotova a davala mu ulohy pre vyssie rocniky, lebo sa nudil na hodine.