Gymnathlon - skúsenosti
Ahojte, ako ste spokojne? Malú som práve zaregistrovala ma 4 roky..vie o tom a tesi sa tam, ale prekvapuje ma, že rodič môže byť len na 1.uvodnej hodine. Mala mi reve aj v škôlke 🙈 nemá rada cudzích ludi a cudzie deti tak mam celkom dosť obavy. Myslela som si, ze tam budem každú hodinu s nou, niekde na lavičke sedieť, ale až v maily s pokynmi to bolo písané, že rodicia nesmú byť prítomný. Celkom mam teraz obavy lebo ona to prereve jak ju poznám.
Chodia tam vaše deti? Ako sa im páči? Dakujem
@sandra49 mame podobne so synom.nikam nechce,ziadny kruzok.prvu hodinu odsedel s muzom na lavicke,na druhu sme ho uz ani nedostali :D ale hovorim si,ze este ma cas..vyskusame zas tento rok na nieco ine..ale ako system sa mi paci,ti co chodia si pochvaluju.maju fajn lektorov a je super ze si 2 hodiny mozes vyskusat.nam vratili peniaze bezproblemov.
@brankovamama
@lienka9 dakujem baby. Tak skúsime tie 2 hodiny a uvidíme. Na prvej budem a na druhej už nie. Ale začínajú až 21.9.tak ju skúsim na to pripravovať..🙈😅
@sandra49 Aj moj zacal chodit,ked mal 4. Tiez sme sa bali ako bude zvladat inu autoritu,ale kedze milujr deti a pohyb velmi sa mu tie hodiny zapacili. Treneri budu mat vase cisielko,takze kedykolvek by nastal problem budu vam volat. Dolezite je sa s dcerkou o tom stale rozpravat a urcite sa jej tam zapaci,maju tam na pomoc plysovu opicku Maxa a ten im s emociami deticiek vzdy pomoze. Nam sa to zapacilo tak,ze krpec (uz ako 5 rocny)mal teraz cez leto aj letny denny kemp a bolo to super. 👌👌👌
@barbora237 jej tak to je super, tak teda je to také ako opisujú, podľa vašich skúsenosti 🙂 no moja ma rada iba pohyb 🤣🙈 deti a ľudí nie 🙈 koronove dieťa co bolo 2 roky iba s mamou a otcom 😅 skúsime, uvidíme. Ta opička sa jej bude isto páčiť. Skúsim jej ukázať aj nejaké videa keď sú na yt a fotky. Snáď to bude ok a keď nie skúsime niečo iné..
@sandra49 a kedy chceš aby sa naučila byť bez teba keď aj na krúžku chceš sedieť na lavičke? Môžeš byť kľudná, bude tam zamestnaná, tréneri sa o ňu postarajú. Toto je najlepší spôsob ako si aj ona zvykne, že nie vždy je rodič na blízku. Synovi tiež práve krúžky pomohli. Na gymnathlon už síce chodil zabehnutý z iného krúžku ale páčilo sa mu tam.
@nikpa však ja práveže chcem aby sa už naučila bezomna tráviť čas lebo proste furt je na mne nalepena, aj teraz jak sú prázdniny..na prázdniny babke ani náhodou, max stráženie na par hodín, v škôlke revala hádam do mája 🙈 takže ja pevne verím ze jej to pomôže sa socializovat...keď aj tvojmu synovi pomohol krúžok dúfam ze aj nám pomôže 🙂
@sandra49 prosim vas uz chodite? Mne tu kazdy den chodi do mailu ze uvolnene miesto, tak mi to uz pride divne, je to seriozna firma? Dakujem!
V Praze mame taky Gymnatlon a vnucka chodi nadsena uz 3 rok,od 4 let Chodi sama,trener si je vyzvedne venku a pak je zas preda.
@seepferdchen ahoj chodíme.. resp.vcera sme boli prvý krát. Po pol hodine sme odišli. Mala plakala, nechcela sa zapojiť a bolo to skôr maďarské ako slovenské. Vôbec sa jej tam nepáčilo a museli sme odísť. Neviem si predstaviť nechať ju tam nezomna, asi by sa zblaznila a za 5 minút by mi volali. 🙄
@sandra49 to ma mezi asi este nie je zrela aby bola sama musi sa asi otukat a ked ju to zacne bavit, mozno naberie aj odvahu byt sama…co sa tyka serioznosti je to seriozne? Ja som sa nahlasila ako zaujemca kedze je to vraj plne ( kapacita) a jazdy den mi pride mail, ze miesto je volne, samozrejme kym sa idem nahlasit uz je kapacita plna tak nechapem, co sa tam ludia nahlasuju a odhlasuju? Alebo sa musi platit vopred a kto netapkati sa posuva sa miesto?
@seepferdchen veru asi ešte nieje zrelá byť úplne bezomna s cudzími ľuďmi.. som rada ze si zvykla na škôlku..len dúfam ze mi vrátia peniaze 🙄
V akom meste si zahlasena? Seriózne to je určite, o tom vôbec nepochybujem. Možno sú tam deti tak ako my. Alebo niekto ochorel a nechcú ďalej pokračovať, alebo mal úraz, alebo si to rodicia rozmysleli a odhlásil dieťa...možnosti je veľa. Keď čaká veľa záujemcov na voľné miesti tak sa podľa mňa môže stať že kým sa ideš znovu zahlásit tak je to už obsadené. Určite by som volala tu ich infolinku. Povedia ti presne a budeš vedieť. 🙂
@seepferdchen a áno platí sa vopred na pol roka.
@sandra49 ano, to urcite ze nestihnem zareagovat ale mne ta info chodi kazdy den, ze je volne, tak mi to prislo divne 🙂 ze co sa tam tolko odhlasuju? Tak dufam, ze peniazky vratia, ved pisu ze je tam skusobna hodina. Inak musim oovedat ze 120 eur na pol rok je ozaj dobra cena, ja som platila za hodinu plavania pred 5 rokmi 13 euro a chodil aj 2x.( starsi) v tyzdni Ale je pravda, ze ich bolo zasa malo ziadne prepchate drahy max 5 deti. Takndrzim palce a neboj sa ona sa este otuka. Moj mladsi sa velmi bal deti aj dospelych a teraz vie byt uplne bez nas v kutiku aj 3 hodinky alebo ked je v nejakom detskom parku uplne samostatne funguje s detmi ;) chce to cas
@seepferdchen ved prave ze je to naozaj vyborna cena. Napadlo ma, ze mozno preto chodi kazdybden mail ze niekto odisiel kebo je to spojené pre celu SR.
Nič uvidíš, skus zavolať. Daj potom vedieť ako ste dopadli😉 a ďakujem ti krásne za podporu a milé slová 😊🩷
@sandra49 dakujem, zatial nic ale budem striehnut na nove kurzy! Nech sa Vam dari a daj tomu cas 😊
@sandra49 pisala som ti sukromnu spravu, ale napisem v skratke aj tu. Nakoniec sme sa dostali, na prvej hodine som bola s nim, kedze sa hanbil a na dalsej tam vtrhol doslova sam! Velmi sa mu paci, ma to dobry koncept a mileho trenera, co je asi velmi dolezite. Ma to dynamiku a je to aj hrave, vyuzivaju rozne nacinia ( lopty, prekazky atd) hraju rozne hry ;) nam to velmi sadlo, ale moj drobec velmi rad beha a ma rad sutaze. 🥰 kto by vahal za vyskusanie to urcite stoji 🙂
@seepferdchen tak to je naozaj skvele 🙂 veru, ten koncept je dobre urobený ale každé dieťa iné. Tak nech sa vám darí a nech si tam maly uzije kopu zabavy🙂😊
My chodime na kurz pre 2.5-4 rocne deti a je super, ze je to za ucasti rodica. Maly je jedinacik, narodeny v case covidu, tak vela interakcie s detmi nemal, hoci ich ma rad. Zacal s kurzom ked mal nieco cez 3 roky a bol to naozaj skvely cas zacat, lebo tento cely rok dokonci este na treningoch s doprovodom rodica. po druhej hodine to vyzeralo tak, ze ma s tym vacsi problem ako niektore 2.5 rocne deti, co boli otukane bud z nejakeho predskolskeho zariadenia, alebo z rodiny s vacsim poctom deti. mali sme pocit, ze pani trenerka mohla mat vela dovodov nam povedat, ze ci nezvazime takyto kurz odlozit na neskor. Ale ona bola pokojna, asi to poznaju, ze tie 2 hodiny dieta potrebuje, aby sa nastavilo na nieco nove. Dobre, ze sme to preckali, kedze uz od zaciatku sme mali z kurzu dobry pocit ( u nas to bolo striedave, 2 prve hodiny narocnejsie, potom jedna dobre, dalsia horsie, kedy sa zdalo, ze budeme musiet odist, lebo nechcel spolupracovat... ). Dnes, po 12 tich hodinach, uz je to zabava a uz chape aj to, co znamena stat v rade a cakat, a co znamena pocuvat zakladne pokyny, reagovat na vyzvu trenerky " deti podte sem a tu sa postavte",... . Vidime velky pokrok. Ale pre pokracovanie na vyssom kurze budeme musiet menit miesto a tam bude aj prostredie nove, aj trener aj deti a hlavne : bude to bez pritomnosti rodica. Co bude velka vyzva. Dufame, ze to zvladneme, lebo je to super koncept, deti sa ucia aj pocuvat autoritu a reagovat na prikazy a usmernenia, naucia sa samostatnosti a pohybovym zrucnostiam, zahraju sa s inymi detmi, aj sa trosku unavia, precvicia sa v spolupraci v kolektive deti a najdu si novych kamaratov. Nas maly sa zacina zaujimat o deticky co tam chodia, boli by sme radi, keby sme naviazali potom tou dalsou urovnou. Aj u nas sa osvedcilo, ze cas vela veci riesil, a mame velmi dobru trenerku , co to s detickami ( aj rodicmi ) vie, a myslim, ze aj maly ju ma rad, uz ju raz po jednom treningu aj sam od seba vyobjimal. Nechodi niekto na kurz JUNIOR na Podzahradnu k p. Pechovi alebo na Bielorusku k p.Ribánskemu ? Ak ano, mohol by mi poslat spravu o tom, aky maju z toho pocit ? dakujem
Tak ja napisem svoju zlu skusenost s gymnathlon camp, syn mi dost vazne ochorel pred campo, pisala som im, ze je v nemocnici. Peniaze mi nevratili, ponukli mi niekolko moznosti z ktorych ani jedna uplne vratenie penazi neponukala. Nechala som sa oblbnut ze kurz na jeden polrok budem mat 100% zlavu a nakonec pozeram ze kurz je 125e a camp stal 160e. 40e len tak vyhodenych a uz nikdy viac gymnathlon.
@afrodizi to ma mrzi a v akom meste? My sme do kempu nesli, lebo presne dovolenky, choroby atd…potom, ze skusime ale bol obsadeny ale prislo mi asi 3x ze sa uvolnilo miesto, cize usudzujem, ze niekto zrusil a jeho miesto ponukli cakatelom. Komunikovala si to iba lokalne s danou pobockou alebo “nadnarodne” s gymnathlonom? Tento postup sa mi na nich z mojej skusenosti nehodi. Cize Ti dali kurz “zadarmo” namiesto kurzu ako “odskodne” s tym ze 35eur musis doplatit? Ved sa ich spytaj, ci ti to vedia odratat z dalsieho polroka. Za chorobu naozaj nemozete. Co sa mna tyka, nedala by som dieta do kempu ak predtym nechodilo do kurzu lebo by som nevedela, ci mu to bude vyhovovat. Ale na Tvojom mieste by som tomu dala sancu… alebo skus svoje miesto niekomu “predat” mozno by to slo. Nam sa podarilo prihlasit az na 10x.. Cena za kurz na polrok je nizka, ale to je moje osobne porovnanie, toho co sme poplatili inde. Ak neratam statom dotovane kruzky
@sang kazde dieta zreje inak, nas chodil do skupinky bez doprovodu, uuuuplne nadseny a z hodin spoteny. Kazdy den sa pytal, kedy pojde cvicit. Za nas 1x bolo naozaj malo. A ku koncu mal zrazu nejaky problem ale trochu sme tam s nim posedeli a nabehol naspat. Trener je zaklad, deti vycitia hned vsetko.
@seepferdchen chodil predtym na gymnathlon prvy polrok, pacilo sa mu, preto som ho prihlasila na camp. Ale teda som velmi nemilo prekvapena z tohto ich postupu. Riesila som ho s oficial gymnathlonom nakolko oni maju info aj o nahrandikoch a atd. No nikoho nenasli a ani ja tak mi ponukli kurz za 125e. Cize mi 35e prepadlo.
@afrodizi chapem tak uz je to na tebe ako sa rozhodnes, cize 35 eur ti nechcu vratit, ci sa cez to prenesies. a vies este povedat ktore mesto? PS: neviem, co maju v podmienkach a ak nevezmes kurz tak prides o tych 160 eur uplne?
Bola tam moznost bud vratit 50% z ceny camp alebo v inom meste alebo kurz
@afrodizi hmmm no neviem podmienky, ja by som vzala ten kurz, ak sa mu pacilo. Vychadza to najvyhodnejsie. Zrejme tym, ze nikoho nenasli tak to maju takto, ale hovorim, neviem, co je v podmienkach.
@afrodizi ja osobne som bola zasa milo prekvapena. My sme sa na kurz dostali uz ked boli oducene asi 3- 4 hodiny a automaticky nam odratali tie hodiny z celkovej sumy. Cize sme platili len za to, co naozaj odcvicil. To som napriklad v nasom state necakala 😀
@seepferdchen vzala som ten kurz, ale som bola v tom ze cenovo je to rovnake. Az teraz ked som ho isla objednat, reku to je 125 ne 160 ako bola cena campu. Ja rozumiem ze vsade su storno poplatky, ale u tabora pre deti som to necakala a hlavne u gymnathlonu, ktory ma pri kazdom kruzku napisane "moznost vratit plnu sumu".
@afrodizi a kedy si stornovala? dala som si namahu a pohladala stornopoplatky: 2-4 dni je storno poplatok 50%
Ty si pozerala zrejme vratenie pri kurzoch, nie pri kempoch. Maju to takto uvedene aj na stranke, cize z ich strany nebolo porusene nic.

No máš dve hodiny na skúšku, tak uvidíš, či sa jej bude páčiť. Môj syn sa cudzích nebojí, je bezo mňa ok a nakoniec sme aj tak žiadali vrátenie peňazí. Tak uvidíš, ako to bude u vás