Je lepší X Box alebo Playstation 4?
Nakoľko som technický antitalent, robím si malí prieskum...čo by ste radšej kúpili a prečo?
1. X Box
2. Playstation 4
Planujeme "Ježiška" a nevieme sa dohodnúť, čo je lepšie, resp. zaujímavejšie...na cene nezáleží.
Ďakujem za každú radu 🙂
Ps4 . Čo viem od mm je oveľa lepšia..svagor mal xbox potom aj on kúpil ps4. 😀
Bracho ma xbox, sranda prevelika niekedy 🙂 ps4-neviem posudit ,...ale myslim ze na nom sa daju hrat lepsie veci 😉
loptu :D:D ale ne srandujem .. PS4 urcite 😀 brat mal xbox dostal PS4 a od vtedy xbox nebol zapnuty 😀
ahoj, jednozančne PS4, už PS3 bol s Xboxom porovnateľný, ale grafika , rozmanitosť a hlavne multimediálnosť PS4 je lepšia. Ale zlé je to, že deti bez dozoru sa ľahko na hry naviažu a budeš musieť stanoviť pravidlá "hrania sa" 🙂
u nas sa tusim dva roky dozadu riesilo ci ps(vtedy 3) alebk xbox... ...a vyhralo ps 🙂
NIe je to take jednoznacne. Zavisi co chces hrat. Ak hlavne pohybove hry, tak jednoznacne Xbox. Na jeho kinect nema absolutne kamera ps4 dosah. PS4 je multimedialne nabitejsia + ma lepsiu grafiku a vykon. Na "staticke" hry PS4.
Mrkni Top reasons a podla toho sa rozhodni:
http://www.trustedreviews.com/opinions/xbox-one...
PS: nechapem tie komentare o chybovosti Xbox. mali sme absolutne bez problemov. AJ PSko slapalo ako ma.
My mame xbox one. Strasne zalezi aky druh hier bude hrat.. Ak strielacky a auticka tak PSko ak pohybove tak xbox.

Ps4 odkazuje mm :D