Kde sa dá prihlásiť na detskú súťaž krásy zadarmo?
Ahojte viete o nejakej detskej súťaže krásy alebo niečo také ktorá je zadarmo? Hovorím dopredu ona to chce sama do ničoho ju nenútime🙂
Z môjho pohľadu, iba chorý rodič prihlási svoje dieťa do detskej súťaže krásy (bez ohľadu na to, ako dieťa vyzerá alebo či si to žiada samé).
Radšej ich hláste do športových alebo vedomostných súťaží...
O takej som u nás nepočula, no v Amerike také funguje a niektoré tie deti veru nedopadli dobre 😥
Sama chce ? A odkiaľ by dieťa vedelo že existujú takéto súťaže aj pre deti .
dietatu treba vysvetlit, ze ak chce sutazit, ma kopec inych moznosti v com sa rozvijat... vonkajsia krasa nie je nic, za co by mal byt niekto odmeneny nejakou medailou... nechces z nej mat predsa povrchnu princeznu
@parvinka0001 veľmi jednoduchom tom môže vedieť.. YouTube je plný videí, obzvlast tie americké influecerske rodinky točia kadečo.. vidim to teraz pri staršej dcére, ktorú rozprávky nebavia a keď je najhoršie, zapneme na 20min YouTube
@7lenka11 no hlavne záleží aj koľko má rokov to dieťa
Nie sme v amerike
@parvinka0001 má 12
Divne je ze sa vobec take male dieta zaujima o take sutaze, ked som mala 12 ja, chcela som ist na gymnasticku suzaz a nie na sutaz krasy preboha 😂😂😂😂
Svet je na hlavu fakt
Keby moja 12-cna dcera spomenula, ze sa chce venovat modelingu, tak by som jej velmi rychlo vysvetlila, nech si sadne ku kniham, aby sa raz dokazala zivit hlavou a nemusela sa zivit telom.
Z môjho pohľadu, iba chorý rodič prihlási svoje dieťa do detskej súťaže krásy (bez ohľadu na to, ako dieťa vyzerá alebo či si to žiada samé).
Radšej ich hláste do športových alebo vedomostných súťaží...
@dahlia25 Dotyčná sa nepýtala na názor, ale na odporúčanie 🙂

naozaj taketo sutaze existuju? uz od detstva ukazovat malym detom ze ich hodnota sa odvija od ich fyzickej krasy 🙂