icon

Maska na karneval pre dievča - inšpirácie

leito115577
13. jan 2015

ahojte chcem sa opytat a poprosit ak by niekto mal inspiraciu a skusenosti s maskou na karneval pre dievcatko v eko style poprosim o info dakujem

bellamafia
13. jan 2015

Sice neviem ci ti to pomoze ale poradim ti...chce to trochu fantazie...namaluj jej cierny nos pokial mas farby na tvar idealne pokial nie zacni s ochrannym kremom...namaluj jej cierne linky cierny nos a nezabudni na fuziky....na celenku jej prilep dva cierne trojuholniky{vytvoris ich: z kartonu vystrihnes dva trojuholniky ktore zafarbis ciernou fixou } oblec jej leginky najlepsie v ciernej farbe za ktore pripevnis chvost,klasa chvost musis prisit cim kolko krat sa znehodnoti oblecenie preto ti davam tento trik latku iba zastrcis ako tielko do legin {ten vyrobis z latky a bavlny,do latky urobis vedla seba 9 dierok cez dierky prevlecies bavlnu hore to zasukujes aby ti zbytok trcal..ten zapleties do vrkoca a na koncie das gunicku...na vrch jej oblec klasa natelnik naj by bolo v tygrej farbe pokial nie moze byt aj obyc. ale daj jej ak mas taku chlpatu vesticku a macicka ako stvorena ak sa ti moj napad bude zdat dobry kludne napis a pomozem ti s postupom drzim palce 🙂

leito115577
autor
13. jan 2015

jej super napad len co sa tyka toho eka je tam karton len na uskach a to je malo chcelo by to nieco viac ale dakujem 😉

bibina32
14. jan 2015

je to iba z krabice urobene, oblepene bielym papierom, vystrihnute oci a na boku otvory pre ruky, dole ma este aj nohavice dokreslene a vymalovane podla fantazie,

sylvya
20. jan 2016

@bellamafia dobry den citala som vas komentar na eko karneval a chcela by som vas i ja poprosit s pomocou postupu dakujem

motilna
21. jan 2016

😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂